Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı tiki_16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkeze slm ben geri geldim ayağa kaltım uzun bi aradan sonra eee gezi nezaman

hızlı sürücü geri geldi kaçın
    kardeşim gecmiş olsun allah herkezi kazadan belalardan korusun inşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    arkadaşlar herkeze slm ben geri geldim ayağa kaltım uzun bi aradan sonra eee gezi nezaman

Geçmiş olsun kardeş gezilerde görüşmek üzere....
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

Motosikleti
    yokk kı kısmetse yakında olucak
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sedat hoş geldin
    valla çok güzeldi mangal partimiz ne kadar arkadaşlar çok kabiliyetli olup sucukları ciğ yesekte ve adı lazım değil biri mıncık mıncık bütün hepsine ellesede hala sağlamız
    valla bendede resimler varda ben şu cep telefonundan resimleri bi türlü almayı beceremedim ya valla valeybol oynicaz diye kendimizi parçaladık ben az parçaladım arada bayacana kaytardım aynı zamanda yeni fiğürler buldum tekme tokat giriştim tam kabiliyetim yani

bu mangal olayını tekrarlayalım ya çok güzeldi ama ateş yakabilen arkadaşları acil bekliyoruz hadi bu sefer yırttıkta bidahaya o kadar şanslı olurmuyuz bilmiyorum yani
    hosbulduk abla evet guzel bı mangasl keyfıydı ıns bırdaha yaparız aynı sekılde ama bu sefer mangalı yakmayı bılen bı kısı almamız lazım

Motosikleti
    SYM GTS 250
    tiki_16´isimli üyeden Alıntı

hoş geldiniz ve geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın işallah

blue_dolunay
    Oooo bir mangal yaktık kabak bize patladı birdahakine organize olacam....
    Bu sefer yerimiz biraz uzak olacak hem gezi hemde mangal keyfi icin guzel ve hos bir yere gidecez ....
    Önce şu havaların iyice duzelmesini bekleyelim pınar abla , orhan ,nevin hocam ihşallah yamura yakalanmamışsınızdır...
    Nevin hocama önceden soyledeydim mayıs ayının son pazar gunu hos geldin yaz gezisi duzenlemeyi dusunuyordum....
    Mangal keyfi oyunlar falan dusundum ama zamanın gelmesini bekliyordum ....
    Bakalım gezimiz ne zaman olacak o size kalmış.......

Kanka merak etme bundan sonra butun gezilere senide dahil ederim .....
    ehehe ben o gün lambaların orda benim tersim döndü bi baktım gene mudanyadayım yanlış gitmişim insan korna çalar hey nereye diye
    neyseki yağmura yakalanmadım ben eve girdin başladı atıştırmaya
    işallah havalar biran önce toparlansında güzel bi gezi yapalım artık

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    ehehe ben o gün lambaların orda benim tersim döndü bi baktım gene mudanyadayım yanlış gitmişim insan korna çalar hey nereye diye
    bende dedim neden gidiyor heralde benzin alacak olsun hem km yapmıs oldun birdaki sefere daha temiz bir yoldan göturecem
    asagıki yol beni degil ama diger arkadasları baya zorladı .......
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    [QUOTE=mudanyali_;1489390]hosbulduk abla evet guzel bı mangasl keyfıydı ıns bırdaha yaparız aynı sekılde ama bu sefer mangalı yakmayı bılen bı kısı almamız lazım [/QUOT

slm abla nasılsın bırdahakı mangal partısı ne zaman olur ıns bu sefer daha cok kalabalık oluruz da hemde ıcımızde mangal yakmayı bılen olur ıns

evet abla ıns havalar guzellesır bıran oncede tekrar toparlanırız yıne guzel bı mangal partısı verırız

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoop Noluyo İyiki bi fuara gelemedik artık organizasyonlarada çağrılmaz olduk
    Ayıpsın Mustafa o halde herkes duysun ama uyarsa çünkü hafta arası her çarşamba öğleden sonram boş ve müsait olan arkadaşlarla biz bu taraflarda (13:00-17:00 arası)fink atıyoruz...Her an her şey oluşum içine dahil edilebiliyor..Tüm Bursa Mt her çarşamba davetlimizdir..

Alıntı reiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne demek kardeşim yeterki olsun bi ayağımızda mudanya oldu zaten engin abi sen ayar çek pazqar buluşuruz neresi derseniz artık
    Orhan pazar mübarek seçim günü nereye halt etmeye toplanıyon,aynı sandıktamı buluşalım,ben hemen bir Bursa Mt sandığı ayarlıyım olmazsa topik muhtarlığına soyun sende mesela mesajlarda yazan yanlış saatleri falan düzeltirsin.Oy atarken kask takmak mecburi falan...silent:

Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oooo bir mangal yaktık kabak bize patladı birdahakine organize olacam....
    Bu sefer yerimiz biraz uzak olacak hem gezi hemde mangal keyfi icin guzel ve hos bir yere gidecez ....
    Önce şu havaların iyice duzelmesini bekleyelim pınar abla , orhan ,nevin hocam ihşallah yamura yakalanmamışsınızdır...
    Nevin hocama önceden soyledeydim mayıs ayının son pazar gunu hos geldin yaz gezisi duzenlemeyi dusunuyordum....
    Mangal keyfi oyunlar falan dusundum ama zamanın gelmesini bekliyordum ....
    Bakalım gezimiz ne zaman olacak o size kalmış.......

Kanka merak etme bundan sonra butun gezilere senide dahil ederim .....
    Zekeriya sen mangalı çok iyi yaptın kardeş,iyi olmayanlar Orhan'ın bızıkladıklarıydı.Sağol iyi yerler gösteriyorsun bize bu çarşamba nereye döküceksin bizi çok merak ediyorum...

Vayy hızlı sürücü bravo geçmiş olsun.Sen yinede yavaş gel.umarım normal yürüyebiliyorsundur çok büyük kaza atlattın.Verilmiş sadakan varmış ne mutlu...

Alıntı mudanyali_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hosbulduk abla evet guzel bı mangasl keyfıydı ıns bırdaha yaparız aynı sekılde ama bu sefer mangalı yakmayı bılen bı kısı almamız lazım
    Olum orda mangal vardıda benmi göremedim nedir,iki taşın arasına koyduk dalları tutuşturduk kozalakları kızarttık sucukları.Böyle de bir ilkellik:Ben ateşin etrafında bağırıp dönerek dansetmeyi bile düşündüm bi ara başımda kaz tüyü yoktu,saçım örülü değildi diye vazgeçtim ne yazık

Gözün doysun Pınar'ım bir ara eve girelim temizlik,yemek neyim yapalım hamur yoğuralım ekmek pişirelim nerde görünmüş bizim gibi serseri ev hanımları bi içip içip evi dağıtmadığımız rajon kesmediğimiz kaldı...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    heya pazar günü
    sandık muhabbeti vardı bak ben onu unutmuşum pardon

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    vayyy bizler olmadan mangal partii heeeee
    alacağınız olun bizde delmece yapıp sizleri davet etmeyiz olur biter. hani bahar geliyor yaklaşıyor hatıratırım....

yok onu bırakta artıkları toplamaya adam lazım adam haber verir ( orhan ) çöpleri toplmaya gelirdik...

güzel eğlenmişsiniz muhabbetiniz daim olsun, zekeriya isteklerin emirdir temin edilip ulaştırılacak...Sende sözünü tut yoksa beni bilirsinnnn....

en kısa zamanda görüşmek dileği ile...

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zekeriya sen mangalı çok iyi yaptın kardeş,iyi olmayanlar Orhan'ın bızıkladıklarıydı.Sağol iyi yerler gösteriyorsun bize bu çarşamba nereye döküceksin bizi çok merak ediyorum...
    nevin hocam bu carsamba sizi bir köy turuna götürecem ....
    mudanyadan baslayıp yörükali köyü , ipekyayla köyü , dere köy , mirzoba köyü ve
    tirilyede cay ve dinlenme molası oradan mudanya yaptırmayı dusunuyorum tabiki sizede uyarsa.....

Arkadasım cok gecmiş olsun allah bir daha göstermesin ......

Alıntı reiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heya pazar günü
    sandık muhabbeti vardı bak ben onu unutmuşum pardon
    Walla ben bile unuttum pazar gunu oy kullanma mubebetini aman neyse pazarlar cuvala girmedi yaaa baska bir pazar mangal sefası yaparız

Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alacağınız olun bizde delmece yapıp sizleri davet etmeyiz olur biter. hani bahar geliyor yaklaşıyor hatıratırım....

yok onu bırakta artıkları toplamaya adam lazım adam haber verir ( orhan ) çöpleri toplmaya gelirdik...

güzel eğlenmişsiniz muhabbetiniz daim olsun, zekeriya isteklerin emirdir temin edilip ulaştırılacak...Sende sözünü tut yoksa beni bilirsinnnn....

Höttt sen hic konusma sabah sabah yenge evden kovunca tabi cansuyuda yanına alıp gelmişsin bana ic dokmeye
    ben mi dedi yengeyle tartıs hehehe sakası bir yana
    caka sabah hem spor olsun hemde maksat yol yapmak olsun diye cıkmıslar gemlikten gelmişler mudanyaya
    tabi caka arada uyuklamasa iyi olacaktı erken kalk ben mi dedim hos eglenceli bir sohbet oldu tabi kahveci cakanın horlamasından bizi kovmasaydı hehehe

cansuya ve halduna hos sohbetleri icin tesekkurler

O kadar soyledim horhama diye

iste keyif diye ben buna derim......Gofrette guzeldi yani.....
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    er6F ABS 2014

Aleykümselam kardeş, tekrar hoşgeldin.
    yaşamış olduğun kaza senin için büyük bir tecrübe ve nasih olmuştur zaten.. ama yine de hatırlatayım; şehir içinde aman yavaş gidin, ortalık kasap dolu, ne zaman ve nereden cıkacakları belli olmuyor
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bak şimdi çarşamba günü tekrar bulkuşuyoruz hem ben sana sölediydimki niye yalankandırıyosun

la siz eve gitmedinizmi bide bana diyonuz bizsdiz siz ne ara mudanya yaptınız hayinler

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    arkadaşlar elime 8-10tane motosiklet.net çıkartmaları geçti. eğer ilgisini çeken olursa bana ulaşsın.

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Motosikleti
    er6F ABS 2014

İst./Garipçe gezisi

Arkadaşlar ist. Mt nin 14 Nisanda yapmayı planladıkları geziye davet edildim.
    Hep beraber gider miyiz?

incelemeniz için link aşağıda, haritanın linki de var

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...yoruz-%3B.html
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

tiki_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL
    herkese çok teşekür ederim umarım allah hiçbirimiz yaşatmaz aranıza tekrar dönmekten mutluyum

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eski gemlik yolunda üretim yeri var. ve adresleride şöyle

Özgenç Makina Sanayi Ticaret
    Eski Gemlik Yolu Ege Sk. No:4 - 271 49 80

eski motosikletime oradan almıştım egzos. aman sıkı pazarlık yap.
    Çok teşekkür ederim Barannet saol kardeş boş bir arada gidip pazarlığa oturmam gerek -

vay vay bizler olmadan mudanya demek çakaya bak - Naber kardeş nasıl gidiyor geziler ve işleri ? bizde işler bir açıldı nefes alamıyoz valla Boş birzamanda delmeceye çıkalımda herkeze inat mangalımızı yapalım . havalarda artık yavaş yavaş ısınıyor özellikle bugün çok güzeldı ama ben yine işteydim .
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti

slm abla nasilsin bu carsamba bıseyler yapıyormuyuz

Motosikleti
    SYM GTS 250

Alıntı:
    n_tuncak

Gözün doysun Pınar'ım bir ara eve girelim temizlik,yemek neyim yapalım hamur yoğuralım ekmek pişirelim nerde görünmüş bizim gibi serseri ev hanımları bi içip içip evi dağıtmadığımız rajon kesmediğimiz kaldı...
    Ne o iyi günündeydin heralde herkesi sıradan falakaya çekmişin görende hiç bişey yapmıyoruz sancak yaptığımız yeter işte sen kovulursan bana gelirsin ben kovulursam sana ikimizde kovulursak artıkın yapcak bişey yok çadır kurarız yazda geliyo

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Serhat kardeş çok kalabalık bir organizasyon bu beni bayar,Enduro davetini bu yüzden düşünmek bile istemedim yinede siz düşünürseniz benim içide eğlenin fakat bence havalar güzelleşmeye başladığı an bilen birileriyle canım İstanbulu bizim tayfayla yeniden keşfedelim.Özellikle gitmek istediğim yerler Sultan Ahmet,Ayasofya,Topkapı Sarayı,Eyüp Sultan belki Barış'tan ileriki tarihlerde bir güzellik daha yapmasını isteyebiliriz bu konuda...

MudanyaAli evt bu çarşambada organizasyon var hava kötü olsa bile Nargile kafe takılırız sen kızlara o gün için yol ver

Yahu Pınar'ım çok almesin ama cidden yalnız ikimizin olduğu uzunca bir tura çıkalım eşlerden habersiz.Güzel yurdumuzu,gezelim,görelim,tanıyalım,bende çadır var.Dönüşte bizimkiler nasıl olsa bizi özlemiş olacakları için hayatta yol veremezler...

Bu arada Elin Gemlik Mt si Mudanya sınırları dahilinde aşık atıyor bizim haberimiz olmuyor,yazdık bunuda bir kenara,Delmeceye çağırılmadanda silemeyiz...

Haa yazılarıma son verirken bizim Er Mt Mami'ye de buradan topikçe sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.Bitmez olum bu askerlik.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

yaa arkadaşlar biz neden delmeceye gitmiyoruz yav soruyorum hep beraber gidelim haftaya pazar falan ne bilim gidelim biryerlere yaaa hava güzel . Şİİ çaka ayarlıyalımmı -

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar elime 8-10tane motosiklet.net çıkartmaları geçti. eğer ilgisini çeken olursa bana ulaşsın.
    Barannet naber Kardeş aslında çıkartma iyi olur yaaa Bu hafta otarafa gelecem bir aksilik olmassa uğrarım yanına .
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)

Bu Konudaki Etiketler