hoş geldiniz ve geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın işallahtiki_16´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar herkeze slm ben geri geldim ayağa kaltım uzun bi aradan sonra eee gezi nezaman
hızlı sürücü geri geldi kaçın
ehehe ben o gün lambaların orda benim tersim döndü bi baktım gene mudanyadayım yanlış gitmişim insan korna çalar hey nereye diyeblue_dolunay
Oooo bir mangal yaktık kabak bize patladı birdahakine organize olacam....
Bu sefer yerimiz biraz uzak olacak hem gezi hemde mangal keyfi icin guzel ve hos bir yere gidecez ....
Önce şu havaların iyice duzelmesini bekleyelim pınar abla , orhan ,nevin hocam ihşallah yamura yakalanmamışsınızdır...
Nevin hocama önceden soyledeydim mayıs ayının son pazar gunu hos geldin yaz gezisi duzenlemeyi dusunuyordum....
Mangal keyfi oyunlar falan dusundum ama zamanın gelmesini bekliyordum ....
Bakalım gezimiz ne zaman olacak o size kalmış.......
Kanka merak etme bundan sonra butun gezilere senide dahil ederim .....
neyseki yağmura yakalanmadım ben eve girdin başladı atıştırmaya
işallah havalar biran önce toparlansında güzel bi gezi yapalım artık
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
[QUOTE=mudanyali_;1489390]hosbulduk abla evet guzel bı mangasl keyfıydı ıns bırdaha yaparız aynı sekılde ama bu sefer mangalı yakmayı bılen bı kısı almamız lazım [/QUOT
slm abla nasılsın bırdahakı mangal partısı ne zaman olur ıns bu sefer daha cok kalabalık oluruz da hemde ıcımızde mangal yakmayı bılen olur ıns
evet abla ıns havalar guzellesır bıran oncede tekrar toparlanırız yıne guzel bı mangal partısı verırız
Ayıpsın Mustafa o halde herkes duysun ama uyarsa çünkü hafta arası her çarşamba öğleden sonram boş ve müsait olan arkadaşlarla biz bu taraflarda (13:00-17:00 arası)fink atıyoruz...Her an her şey oluşum içine dahil edilebiliyor..Tüm Bursa Mt her çarşamba davetlimizdir..
Orhan pazar mübarek seçim günü nereye halt etmeye toplanıyon,aynı sandıktamı buluşalım,ben hemen bir Bursa Mt sandığı ayarlıyım olmazsa topik muhtarlığına soyun sende mesela mesajlarda yazan yanlış saatleri falan düzeltirsin.Oy atarken kask takmak mecburi falan...silent:
Zekeriya sen mangalı çok iyi yaptın kardeş,iyi olmayanlar Orhan'ın bızıkladıklarıydı.Sağol iyi yerler gösteriyorsun bize bu çarşamba nereye döküceksin bizi çok merak ediyorum...
Vayy hızlı sürücü bravo geçmiş olsun.Sen yinede yavaş gel.umarım normal yürüyebiliyorsundur çok büyük kaza atlattın.Verilmiş sadakan varmış ne mutlu...
Olum orda mangal vardıda benmi göremedim nedir,iki taşın arasına koyduk dalları tutuşturduk kozalakları kızarttık sucukları.Böyle de bir ilkellik:Ben ateşin etrafında bağırıp dönerek dansetmeyi bile düşündüm bi ara başımda kaz tüyü yoktu,saçım örülü değildi diye vazgeçtim ne yazık
Gözün doysun Pınar'ım bir ara eve girelim temizlik,yemek neyim yapalım hamur yoğuralım ekmek pişirelim nerde görünmüş bizim gibi serseri ev hanımları bi içip içip evi dağıtmadığımız rajon kesmediğimiz kaldı...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
vayyy bizler olmadan mangal partii heeeee
alacağınız olun bizde delmece yapıp sizleri davet etmeyiz olur biter. hani bahar geliyor yaklaşıyor hatıratırım....
yok onu bırakta artıkları toplamaya adam lazım adam haber verir ( orhan ) çöpleri toplmaya gelirdik...
güzel eğlenmişsiniz muhabbetiniz daim olsun, zekeriya isteklerin emirdir temin edilip ulaştırılacak...Sende sözünü tut yoksa beni bilirsinnnn....
en kısa zamanda görüşmek dileği ile...
nevin hocam bu carsamba sizi bir köy turuna götürecem ....
mudanyadan baslayıp yörükali köyü , ipekyayla köyü , dere köy , mirzoba köyü ve
tirilyede cay ve dinlenme molası oradan mudanya yaptırmayı dusunuyorum tabiki sizede uyarsa.....
Arkadasım cok gecmiş olsun allah bir daha göstermesin ......
Walla ben bile unuttum pazar gunu oy kullanma mubebetini aman neyse pazarlar cuvala girmedi yaaa baska bir pazar mangal sefası yaparız
Höttt sen hic konusma sabah sabah yenge evden kovunca tabi cansuyuda yanına alıp gelmişsin bana ic dokmeye
ben mi dedi yengeyle tartıs hehehe sakası bir yana
caka sabah hem spor olsun hemde maksat yol yapmak olsun diye cıkmıslar gemlikten gelmişler mudanyaya
tabi caka arada uyuklamasa iyi olacaktı erken kalk ben mi dedim hos eglenceli bir sohbet oldu tabi kahveci cakanın horlamasından bizi kovmasaydı hehehe
cansuya ve halduna hos sohbetleri icin tesekkurler
O kadar soyledim horhama diye
iste keyif diye ben buna derim......Gofrette guzeldi yani.....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
arkadaşlar elime 8-10tane motosiklet.net çıkartmaları geçti. eğer ilgisini çeken olursa bana ulaşsın.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Arkadaşlar ist. Mt nin 14 Nisanda yapmayı planladıkları geziye davet edildim.
Hep beraber gider miyiz?
incelemeniz için link aşağıda, haritanın linki de var
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...yoruz-%3B.html
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
herkese çok teşekür ederim umarım allah hiçbirimiz yaşatmaz aranıza tekrar dönmekten mutluyum
Çok teşekkür ederim Barannet saol kardeş boş bir arada gidip pazarlığa oturmam gerek -
vay vay bizler olmadan mudanya demek çakaya bak - Naber kardeş nasıl gidiyor geziler ve işleri ? bizde işler bir açıldı nefes alamıyoz valla Boş birzamanda delmeceye çıkalımda herkeze inat mangalımızı yapalım . havalarda artık yavaş yavaş ısınıyor özellikle bugün çok güzeldı ama ben yine işteydim .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Ne o iyi günündeydin heralde herkesi sıradan falakaya çekmişin görende hiç bişey yapmıyoruz sancak yaptığımız yeter işte sen kovulursan bana gelirsin ben kovulursam sana ikimizde kovulursak artıkın yapcak bişey yok çadır kurarız yazda geliyo
Alıntı:
n_tuncak
Gözün doysun Pınar'ım bir ara eve girelim temizlik,yemek neyim yapalım hamur yoğuralım ekmek pişirelim nerde görünmüş bizim gibi serseri ev hanımları bi içip içip evi dağıtmadığımız rajon kesmediğimiz kaldı...
Serhat kardeş çok kalabalık bir organizasyon bu beni bayar,Enduro davetini bu yüzden düşünmek bile istemedim yinede siz düşünürseniz benim içide eğlenin fakat bence havalar güzelleşmeye başladığı an bilen birileriyle canım İstanbulu bizim tayfayla yeniden keşfedelim.Özellikle gitmek istediğim yerler Sultan Ahmet,Ayasofya,Topkapı Sarayı,Eyüp Sultan belki Barış'tan ileriki tarihlerde bir güzellik daha yapmasını isteyebiliriz bu konuda...
MudanyaAli evt bu çarşambada organizasyon var hava kötü olsa bile Nargile kafe takılırız sen kızlara o gün için yol ver
Yahu Pınar'ım çok almesin ama cidden yalnız ikimizin olduğu uzunca bir tura çıkalım eşlerden habersiz.Güzel yurdumuzu,gezelim,görelim,tanıyalım,bende çadır var.Dönüşte bizimkiler nasıl olsa bizi özlemiş olacakları için hayatta yol veremezler...
Bu arada Elin Gemlik Mt si Mudanya sınırları dahilinde aşık atıyor bizim haberimiz olmuyor,yazdık bunuda bir kenara,Delmeceye çağırılmadanda silemeyiz...
Haa yazılarıma son verirken bizim Er Mt Mami'ye de buradan topikçe sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.Bitmez olum bu askerlik.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
yaa arkadaşlar biz neden delmeceye gitmiyoruz yav soruyorum hep beraber gidelim haftaya pazar falan ne bilim gidelim biryerlere yaaa hava güzel . Şİİ çaka ayarlıyalımmı -
Barannet naber Kardeş aslında çıkartma iyi olur yaaa Bu hafta otarafa gelecem bir aksilik olmassa uğrarım yanına .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)