hakkaten öyle Rifat, güzel kapak olur
hakkaten öyle Rifat, güzel kapak olur
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
arkadaşlar benim tiger e yan çanta motor koruma demiri felan almayı düşünüyorum.fazla masrafa girmeden nasıl halledebilirim?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
gebze grubuna bizi fuar alalnına götürdükleri ,cem abiye istanbul u gezdirdiği için teşekkürler ediyorum hayatımda ilk defa böyle bi hava da (3,5 senelik motorcuyum)motorla yola çıktım (bidahada olmaz gibime geliyo) sabah yağmuruna yakalanmam dışında eğlenceliydi.zor ve kötü olan kendi açımdan havanın kararmasıyla feribottan indikten sonra topçulardan eve kadar 90km de bildiğim bütün duaları okudum tekrar tekrar . ama sağ salim kazazız belasız geldim. bende de biraz resim var onları ara ara yüklerim bide baya bi yorulmuşum
rica ederiz kaybolup biraz fazla gezdirsekte bizim içinde harika bi gündügebze grubuna bizi fuar alalnına götürdükleri ,cem abiye istanbul u gezdirdiği için teşekkürler ediyorum hayatımda ilk defa böyle bi hava da (3,5 senelik motorcuyum)motorla yola çıktım (bidahada olmaz gibime geliyo) sabah yağmuruna yakalanmam dışında eğlenceliydi.zor ve kötü olan kendi açımdan havanın kararmasıyla feribottan indikten sonra topçulardan eve kadar 90km de bildiğim bütün duaları okudum tekrar tekrar . ama sağ salim kazazız belasız geldim. bende de biraz resim var onları ara ara yüklerim bide baya bi yorulmuşum
Bugün 20:09 PM
hava kararınca gerçekten zor olmuştur yağmurda bi taraftan iyi gene kazasız belasız herkes bi şekilde döndü yolda hepiniz harika görünüyordunuz iyi bastınız valla hepiniz motorların hakkını verdiniz
engin özeline ulaşamıyorum
tabiki bilmediğim için
deneme deneme 1,2,3,
olmadıysa yardımlarınızı bekliyorum
Abla herkez derken ismi lazım degil bir arkadaş topal topal motora biniyor ayagım agrıyor kelebek oluyor onun motorunun hakkını vermek tabiki bana dusuyor anahtarı zor werirdim ya o ona şükretsin ama güzel geziydi bir daha gitmeye deger tabi bu sefer ben izinli olacagım uykusuz işe gitmesi cok kotu sabah olmadı ama yorgunlugu anca ustumden attım
tekrardan herkeze tesekkurler ......
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
bence albümün arka kapak resmi de bu olsun.
resimler için sağol Cansu
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
albümü mami gelince yapar artık biz resimleri seçtik..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
slm arkadaslar benım adım sedat bu sıteye yenı uye oldum zekerıyanın arkadasıyım
Sana bundan sonra 4 Teker Sedat diyelim ,hoşgeldin kardeş aramıza bu gün iyi vakit geçirdik değilmi...
Zekeriya kardeşim yine döktürmüşsün marifetlerini,Bu yapılan bizim yelek sırt desenlerimiz olacaktır Yeşil Bursamızın rengi ve en sevdiğimiz motosiklet amblemi...
Biz bu gün 6 kişi Göynüklü Tepesinde piknik olayına girdik harika vakit geçirdik Gemliketn Orhan ,Beşevlerden Pınar,Mudanya dan Zekeriya ve Nevin Hoca,Mudanyaali ve öğretmen arkadaşım güzeller güzeli Birsen vardı..Pınarcım resimleri bekliyoruz...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
öncelikle nevin hoca sedat ve zekeriye evsahipliğinde bu gün bize çok keyifli bi gezi hazırladılar çok teşekkürler kendilerine sedatçım
sende hoş geldin
Kanka hos geldin artık sanada bir iki teker yaparız
evet hocam yelek arkasına guzel gider bir kac tane daha yapacam hangisi hosumuza giderse onu yaparız
Şimdide bugunku mangal keyfine geldi......
bir kac fotografta benden
İste habersiz yapılan mangal böyle olur benim aklıma ilk gelen cafede oturup sohbet ederiz geldi.
Ama bir malgal dendi hop en manzaralı yerde önümüzde marmara arkamızda uludag iste size habersiz mangal keyfi.......
4 teker SEDAT ,haylaz çocuk ORHAN , NEVİN hoca , Sym PINAR abla , Güzel ögretmen BİRSEN , Birde ben varım ama kacagız yine hehehe
Keşke bende orda olsam diyenler birdahaki sefere ihşallah....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)