selamlar kendi motoru ile çalışacak bir arkadaşa ihtiyacımız var ilgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşsın lütfen
selamlar kendi motoru ile çalışacak bir arkadaşa ihtiyacımız var ilgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşsın lütfen
Kazadan dolayı acımı paylaşan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum...
Bu arada kazasız belasız fuara gidip geldik. Bizi karşılayıp ağırlayan Barış ve Güney kardeşlerime çok teşekkür ediyorum, ayrıca bizi Gebze' den karşılayıp fuar alanına kadar yol gösterdikleri içinde ayrıca teşekkürler...
Ekrem Kaptan
Ehliyet şartı var mı kardeş
nasıldı istanbul? yollar fuar filan.. resim yok mu hadi çatlıyorum meraktan.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
sahi siz yoktunuz fuarda? gitmediniz mi?
fuar cokta iyi değildi, kalabalık ve gürültülüydü, fiyatlarda çok iyi değildi ama gezimiz süperdi
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
"istanbul deniz deniz sevdiğim
bir çakır mavi
bir camgöbeği tuzlu su
üstünde irili ufaklı tekneler
kayıklar, yelkenliler, mavnalar
kalleştir denizleri istanbulun sevdiğim
istanbul kadar " Ümit Yaşar Oğuzcan
Tüm Yağmura,ıslaklığa,trafiğin kalbalığına,fuarın baş döndürücü ihtişamıyla her motoru almak isteyip almamanın verdiği sıkıntıya rağmen O Canım Boğaz köprüsünden motorlarla geçmek,tarif dahi edilemeyecek kadar güzeldi ve herşeye değdi.Neler hissettiğimi kelimelerle anlatamam,aşıktım bir daha aşık oldum...
Başta Arbetus (Barış) ve arkadaşlarına bizleri alıp fuara götürdükleri ve ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum,daha sonrada Pınar'lara araba ile bize artçılık yapıp pılımızı pırtımızı topladıkları ve ara ara içerde ısınmamıza müsade ettikleri için içten teşekkürlerimi sunuyorum.Hakkınızı helal edin arkadaşlar.
Tabii fotolar biz Pınarla denk gelip ayarlamaları yaptıktan sonra siteye atılacak,Boğazdan geçişimizin video görüntüleri ise Blue dolunay'da,Toplam 4 motor bir araba 8 kişiydik(ya da 8 çılgın)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Selam Arkadaşlar ; Fuara gelen arkadaşlarıma tek tek teşekkürler bizlere güvendiniz ve bizimle beraber sürdünüz, bir hatamız olduysa kusurumuza bakmayın, yolculuk esnasında bazı arkadaşlarımıza uyarılar yaptık umarım yanlış anlaşılma olmamıştır.
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
resimler ayıklandıktan sonra tekrardan koyulacaktır.
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
herkese selam
valla motorla gelemedim diye üzülüdüm gerçekten yamurlu kısımlar hariç ama boğazdan geçerken doğrusu içim gitti neyse en azından bazı arkadaşlar arabada yanlız bırakmadılar o yüzden teşekkür ederim sırf ben yanlız kalmiyim diyeama birinin çenesi hiç durmuyodu çok çektik çay çay diye tuturdu durdu
istanbulda bizi karşılayıp fuara kadar götürüp ağırlayan bütün arkadaşlara çok teşekkürler
Fuar açıkçası benimde çok hoşuma gitmedi çoğu daha önceden bildiğimiz modellerdi tabi öbürleride sadece bakılcak modeller zaten yanına bile yaklaştırmıyolar biliyolar yapışıp kalıcaz fiyatlar son gün olmasına rağmen genede yüksekti
serdar hala sana kızgınım insan baştan söler motomax sa gideceğimizi orda zaten kendimizi kaybettik cansunun içindeki şeytanı keşfettik cem gırtlaklicaktı arkadaşı bide ben onu en aklı başında olanınız olarak görüyordum diyor hala acısını atlatamadı
Ama ben arabadada olsam baş kelebek olaraktan çok işe yaradım camdan sarkan bi tip olarak resimlerini çekcem diye canım çıktı uçacaktım
En son gemlikte son molamızı verdik o kısımda harikaydı herkes neler aldı baktık
birazdan resimleri eklicem
kızıyosun ama baştan oraya gitmeyi teklif etseydim tahminim kimse kabul etmezdi. gitsek bile alış veriş etmezdik çünkü fuarda daha ucuz ve güzel ürünler olur diye düşünürdük. bu düşünceyle ben bile motomaxsın fiyatlarını bildiğim halde fuardan önce oraya gidip alış veriş yapmak istemedim.
Siz alış veriş ederken yanınızda olsaydım söylerdim ama maalesef dağılmıştık.
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Hoşgeldiniz arkadaşlar yazıları okudum ve gerçekten eylenmişşiniz fuar pek keyifli olmamış belli ama önemli olan birlik olup gidilmesi ve güzel zaman geçirmeniz maksat yol yapmak degilmi - Bidaki toplu gezinizde yine bir aksilik çıkmassa bende gelmek isterim . istanbulda köprüden geçerken motorla gerçekten insan kendini bir değisik hissediyor bende yaşadım o duyguyu ve çok hoştu motorla köprüden geçmek herşeye bedel . defalarca arabayla geçtik ama motor gibi zevkli olmadı -
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
doğru diyorsun herkes kendini kaybetti valla içerde bidaha istanbula gittiğimde ilk uğricağım yerlerden biri saol valla sayende çok güzel bi pantalona sahip oldum cemi delirtsemdekızıyosun ama baştan oraya gitmeyi teklif etseydim tahminim kimse kabul etmezdi. gitsek bile alış veriş etmezdik çünkü fuarda daha ucuz ve güzel ürünler olur diye düşünürdük. bu düşünceyle ben bile motomaxsın fiyatlarını bildiğim halde fuardan önce oraya gidip alış veriş yapmak istemedim.
Siz alış veriş ederken yanınızda olsaydım söylerdim ama maalesef dağılmıştık.
Hoşgeldiniz arkadaşlar yazıları okudum ve gerçekten eylenmişşiniz fuar pek keyifli olmamış belli ama önemli olan birlik olup gidilmesi ve güzel zaman geçirmeniz maksat yol yapmak degilmi - Bidaki toplu gezinizde yine bir aksilik çıkmassa bende gelmek isterim . istanbulda köprüden geçerken motorla gerçekten insan kendini bir değisik hissediyor bende yaşadım o duyguyu ve çok hoştu motorla köprüden geçmek herşeye bedel . defalarca arabayla geçtik ama motor gibi zevkli olmadı -
evet gerçekten oledir heralde içimde ukte kaldı benimde hiçte aklıma gelmedi keşke artçı olarak geçseydim ya şimdi aklıma geliyor sinir basıyor
evet resimleri ayarlim artık bende
Öncelikle istanbul gezisi icin bize katılan tum arkadaslar cok tesekkur ederim
Eglenceli ve hos gezilerde tekrardan bulusuruz ihşallah
istanbulda bizi karsılayan ve fuara kadar eslik eden ve fuarda bizi yanlız bırakmayan arkadaslarada cok tesekkurler
telefonun sarjı yoktu olsaydı yol boyunca video cekecektim ama sadece kopruden gecerken cektim
Burda MT kopruden gecisi...BUYURUN...
http://www.dailymotion.com/video/x8r...ciyi_lifestyle
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)