Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    selamlar kendi motoru ile çalışacak bir arkadaşa ihtiyacımız var ilgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşsın lütfen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Kazadan dolayı acımı paylaşan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum...

Bu arada kazasız belasız fuara gidip geldik. Bizi karşılayıp ağırlayan Barış ve Güney kardeşlerime çok teşekkür ediyorum, ayrıca bizi Gebze' den karşılayıp fuar alanına kadar yol gösterdikleri içinde ayrıca teşekkürler...

Ekrem Kaptan

Ehliyet şartı var mı kardeş

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Emekli olurmu gözlük kullanan?
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

Motosikleti
    Honda CBF 250
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet bugün son gün artık kimi bekleyeceğiz kimi beklemiyeceğiz belli olsun...

Dün sabah 8,30 gibi kaza yaptım Yabancı değilmiş hatta birlikte çalıştığımız firmalardan biriymiş aracın sahibi Beni görünce dayanamamış bi kucaklaşalım demiş, sol şeritten bir anda sağ şeride geçti ve beni aracın sağı ile kaldırımdaki tel örgüler arasında bi güzel tost yaptı. Şuan benzin depom hasarlı, ayaklıklarım kırıldı, elciklerimde kırıklar var, egzoslarımda ezikler var vs.

Akşam uzun uğraşlar sonucunda yürür vaziyete getirdik, kendimi yürür vaziyette tutabilecekmiyim o biraz şüpheli, bu durumdan ötürü cansu - çaka tek motor yapıyoruz benim motorla katılacağız.

Geçmiş olsun dostum,Allah beterinden korusun
    [B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı muratyasalar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben geliyorum benden kelebeği varmı aramızda
    yokmuş..
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    nasıldı istanbul? yollar fuar filan.. resim yok mu hadi çatlıyorum meraktan.

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    sahi siz yoktunuz fuarda? gitmediniz mi?

fuar cokta iyi değildi, kalabalık ve gürültülüydü, fiyatlarda çok iyi değildi ama gezimiz süperdi
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    Alıntı SALVANO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sahi siz yoktunuz fuarda? gitmediniz mi?
    Otobüsün tekeri patlamış

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada

"istanbul deniz deniz sevdiğim
    bir çakır mavi
    bir camgöbeği tuzlu su
    üstünde irili ufaklı tekneler
    kayıklar, yelkenliler, mavnalar
    kalleştir denizleri istanbulun sevdiğim
    istanbul kadar " Ümit Yaşar Oğuzcan

Tüm Yağmura,ıslaklığa,trafiğin kalbalığına,fuarın baş döndürücü ihtişamıyla her motoru almak isteyip almamanın verdiği sıkıntıya rağmen O Canım Boğaz köprüsünden motorlarla geçmek,tarif dahi edilemeyecek kadar güzeldi ve herşeye değdi.Neler hissettiğimi kelimelerle anlatamam,aşıktım bir daha aşık oldum...

Başta Arbetus (Barış) ve arkadaşlarına bizleri alıp fuara götürdükleri ve ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum,daha sonrada Pınar'lara araba ile bize artçılık yapıp pılımızı pırtımızı topladıkları ve ara ara içerde ısınmamıza müsade ettikleri için içten teşekkürlerimi sunuyorum.Hakkınızı helal edin arkadaşlar.

Tabii fotolar biz Pınarla denk gelip ayarlamaları yaptıktan sonra siteye atılacak,Boğazdan geçişimizin video görüntüleri ise Blue dolunay'da,Toplam 4 motor bir araba 8 kişiydik(ya da 8 çılgın)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

serseri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ruh aynı, cc'nin kaç olduğu önemsiz.
    Selam Arkadaşlar ; Fuara gelen arkadaşlarıma tek tek teşekkürler bizlere güvendiniz ve bizimle beraber sürdünüz, bir hatamız olduysa kusurumuza bakmayın, yolculuk esnasında bazı arkadaşlarımıza uyarılar yaptık umarım yanlış anlaşılma olmamıştır.
    SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
    NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
    BİR GARİP SERSERİ'yim...

Motosikleti
    Alıntı serseri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolculuk esnasında bazı arkadaşlarımıza uyarılar yaptık umarım yanlış anlaşılma olmamıştır.
    Yoooo hiç yanlış anlamadım

Seninle bi başbaşa kalalım anlaşıcaz senle

Espri bir yana çok zevkli bir sürüştü, tekrar herşey için saolun

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı serseri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar ; Fuara gelen arkadaşlarıma tek tek teşekkürler bizlere güvendiniz ve bizimle beraber sürdünüz, bir hatamız olduysa kusurumuza bakmayın, yolculuk esnasında bazı arkadaşlarımıza uyarılar yaptık umarım yanlış anlaşılma olmamıştır.
    asıl siz bizlerin kusuruna bakmayın. herşey için sağolun

serseri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ruh aynı, cc'nin kaç olduğu önemsiz.
    resimler ayıklandıktan sonra tekrardan koyulacaktır.
    SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
    NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
    BİR GARİP SERSERİ'yim...

Motosikleti
    SYM GTS 250
    herkese selam

valla motorla gelemedim diye üzülüdüm gerçekten yamurlu kısımlar hariç ama boğazdan geçerken doğrusu içim gitti neyse en azından bazı arkadaşlar arabada yanlız bırakmadılar o yüzden teşekkür ederim sırf ben yanlız kalmiyim diyeama birinin çenesi hiç durmuyodu çok çektik çay çay diye tuturdu durdu
    istanbulda bizi karşılayıp fuara kadar götürüp ağırlayan bütün arkadaşlara çok teşekkürler
    Fuar açıkçası benimde çok hoşuma gitmedi çoğu daha önceden bildiğimiz modellerdi tabi öbürleride sadece bakılcak modeller zaten yanına bile yaklaştırmıyolar biliyolar yapışıp kalıcaz fiyatlar son gün olmasına rağmen genede yüksekti
    serdar hala sana kızgınım insan baştan söler motomax sa gideceğimizi orda zaten kendimizi kaybettik cansunun içindeki şeytanı keşfettik cem gırtlaklicaktı arkadaşı bide ben onu en aklı başında olanınız olarak görüyordum diyor hala acısını atlatamadı

Ama ben arabadada olsam baş kelebek olaraktan çok işe yaradım camdan sarkan bi tip olarak resimlerini çekcem diye canım çıktı uçacaktım

En son gemlikte son molamızı verdik o kısımda harikaydı herkes neler aldı baktık

birazdan resimleri eklicem

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    kızıyosun ama baştan oraya gitmeyi teklif etseydim tahminim kimse kabul etmezdi. gitsek bile alış veriş etmezdik çünkü fuarda daha ucuz ve güzel ürünler olur diye düşünürdük. bu düşünceyle ben bile motomaxsın fiyatlarını bildiğim halde fuardan önce oraya gidip alış veriş yapmak istemedim.
    Siz alış veriş ederken yanınızda olsaydım söylerdim ama maalesef dağılmıştık.

Hoşgeldiniz arkadaşlar yazıları okudum ve gerçekten eylenmişşiniz fuar pek keyifli olmamış belli ama önemli olan birlik olup gidilmesi ve güzel zaman geçirmeniz maksat yol yapmak degilmi - Bidaki toplu gezinizde yine bir aksilik çıkmassa bende gelmek isterim . istanbulda köprüden geçerken motorla gerçekten insan kendini bir değisik hissediyor bende yaşadım o duyguyu ve çok hoştu motorla köprüden geçmek herşeye bedel . defalarca arabayla geçtik ama motor gibi zevkli olmadı -
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    SYM GTS 250
    kızıyosun ama baştan oraya gitmeyi teklif etseydim tahminim kimse kabul etmezdi. gitsek bile alış veriş etmezdik çünkü fuarda daha ucuz ve güzel ürünler olur diye düşünürdük. bu düşünceyle ben bile motomaxsın fiyatlarını bildiğim halde fuardan önce oraya gidip alış veriş yapmak istemedim.
    Siz alış veriş ederken yanınızda olsaydım söylerdim ama maalesef dağılmıştık.
    doğru diyorsun herkes kendini kaybetti valla içerde bidaha istanbula gittiğimde ilk uğricağım yerlerden biri saol valla sayende çok güzel bi pantalona sahip oldum cemi delirtsemde

Hoşgeldiniz arkadaşlar yazıları okudum ve gerçekten eylenmişşiniz fuar pek keyifli olmamış belli ama önemli olan birlik olup gidilmesi ve güzel zaman geçirmeniz maksat yol yapmak degilmi - Bidaki toplu gezinizde yine bir aksilik çıkmassa bende gelmek isterim . istanbulda köprüden geçerken motorla gerçekten insan kendini bir değisik hissediyor bende yaşadım o duyguyu ve çok hoştu motorla köprüden geçmek herşeye bedel . defalarca arabayla geçtik ama motor gibi zevkli olmadı -

evet gerçekten oledir heralde içimde ukte kaldı benimde hiçte aklıma gelmedi keşke artçı olarak geçseydim ya şimdi aklıma geliyor sinir basıyor

evet resimleri ayarlim artık bende

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar kendi motoru ile çalışacak bir arkadaşa ihtiyacımız var ilgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşsın lütfen
    .........................

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Öncelikle istanbul gezisi icin bize katılan tum arkadaslar cok tesekkur ederim
    Eglenceli ve hos gezilerde tekrardan bulusuruz ihşallah
    istanbulda bizi karsılayan ve fuara kadar eslik eden ve fuarda bizi yanlız bırakmayan arkadaslarada cok tesekkurler
    telefonun sarjı yoktu olsaydı yol boyunca video cekecektim ama sadece kopruden gecerken cektim
    Burda MT kopruden gecisi...BUYURUN...

http://www.dailymotion.com/video/x8r...ciyi_lifestyle
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer bir albüm çıkartırsak kapağı bu olsun... kim çektiyse eline sağlık.

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)

Bu Konudaki Etiketler