şimdi motorlamı gidilcek münübüslemi anlamadım ben motorla gidilcekse ben kesin istanbulda kaybolup kalırım oralarda bide biz iki kişiyiz nevincim cemde gelecek
yarın bende bi bakim motoru almaya gidicez belki davetiye bulurum
şimdi motorlamı gidilcek münübüslemi anlamadım ben motorla gidilcekse ben kesin istanbulda kaybolup kalırım oralarda bide biz iki kişiyiz nevincim cemde gelecek
yarın bende bi bakim motoru almaya gidicez belki davetiye bulurum
Motorlarla gidiyoruz Pınarcım eşinde gelirse13 kişiyiz daha şimdiden.Benimkide geliyor(bence ikisi anlaşıp aynı arabayla bizi takip etsinler,Yoğun İstanbul trafiğinde 80 kilo artçı çekmeye hiç niyetim yok).Hadi motor için yarın hayırlısı olsun bu uzun yolda açılır kendine gelir alet...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
tamam yarın alıyorum motoru işallah fuar zamanına kadarda alışırım sık sık çıkıp açmak içinde güzel fırsat olcak ayyy çok heycanlıyım yaa ama benim uzun yol deneyimim hiç yok en uzun tirilye oldu işte ama bu fırsatı kaçıramam en arkadanda olsa gelcem ceme söledim siz nevinin eşiyle takip edersiniz diye o iş tamamdırMotorlarla gidiyoruz Pınarcım eşinde gelirse13 kişiyiz daha şimdiden.Benimkide geliyor(bence ikisi anlaşıp aynı arabayla bizi takip etsinler,Yoğun İstanbul trafiğinde 80 kilo artçı çekmeye hiç niyetim yok).Hadi motor için yarın hayırlısı olsun bu uzun yolda açılır kendine gelir alet...
motorla gideceğimizi duyunca tahmin et bayıldı
pınar abla yeni motorun ne olcak acaba
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
valla onu bide ben bi bilsem yarın birini alıp çıkıcamda daha hangisi bende bilmiyorum aklım nexus ta istediğim o ama 6.5 sn yede 100km hıza çıkıyormuş onu duyunca vaz geçtim gibi öndeki arbanın ortasından şöföre meraba deme olasılığım çok yüksekruckerpark
pınar abla yeni motorun ne olcak acaba
kalıyo xciting 250 veya sym joyride heralde bunlardan biri olacak
İkiside güzel gerçekten sym gts250 diye bir modelde var onuda inceleyebilirsiniz şimdiden hayırlısı olsun
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Amin amin işallah dostum bu arada km. telinin kısasını bulamadım bende kısaltıp sarı kaynak ile kaynak yaptım kaynak yeride üstteki bağlantı yerinin altında 1.5 cm.'lik bi boşluğa denk getirdim (hem orası düz olduğu için ek yeri bükülmeden çalışacak) gerçi halatın içindede kalsa takılmıyor çok süper oldu resim çekecek vaktim olmadı bütün bunları iki resimle çok daha kolay anlatabilirdim oysa
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Arkadaşlar Aranıza Kabul Ettiğiniz Için Teşekkür Ederim.bende Fuara Katılmayı çok Istiyordum.işlerim Nedeniyle 20 Gün şehir Dışındayım.o Yüzden Sene Inş.
Bu Arada Nette Sürekli Takiptteyim.en Kısa Zamanda Görüşmek üzere.
şimdi son kadro nedir? davetiye açısından soruyorum bunu.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
daha önce de belirttiğim gibi ben varım. çakabey, bilet için şimdiden teşekkür ederim.
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
herkese selam motoru aldım gts 250
bende 6 tane devetiye ayarlaya bildim daha fazlasını vermedi bayi 10 tane bari alabilseydim iyi olcaktıARBETUS
şimdi son kadro nedir? davetiye açısından soruyorum bunu.
hayırlı olsun birlikte resim istiyoruz..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
teşekkür ederim yarın işlemlerini yapacaklar sanırım gece gececek cumarteside şu direksiyon sınavına girip çıktım mı artık tamamdır eee bi denemek lazım bu hafta sonu bi plan proğram yokmu
teşekkür ederim herkese güzel kazasız gezilrer yapmasını dilerim bendemotorunuz hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin(hepimize)
teşekkür edrim işallah valla baya uzun seneler idare etmesi lazım beni cemi bir daha kandırabilceğimi sanmıyorumtbk_1980
Hayırlı uğurlu olsun, Allah uzun senelerde eskitmeye nasip etsin
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)