salwano benim tel 0542 826 66 00 senin telefonunu kaydediyorum
numaramı yazmak isteyenler yazabilirler önemli bişey olduğunda yardımcı olmaya çalışabilirim
salwano benim tel 0542 826 66 00 senin telefonunu kaydediyorum
numaramı yazmak isteyenler yazabilirler önemli bişey olduğunda yardımcı olmaya çalışabilirim
Bi Kelebek muhabbetidir gidior forumda anlayamdım ne iştir. Gerçi bizim aramızda kelebek yokturda, olanlarda ölmüştür zaten ( Kelebeğin birgün ömrü var ) sanırım artık değil yolda forum yollarında bile göreeteceğiz o tarz arkadaşları
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Salvano ;
Kan grubum AB Rh (+), kalite derecesi -7 işinize yararsa son damlasına kadar sizindir...
Zakokkk ;
KELEBEK terimi Nurhan kardeş tarafından ortaya atılmıştı, başta ben de pek anlamını kavrayamamıştım. Ancak anladığım kadarı ile bu bizim Nurhan'ın ilkokuldaki lakabı imiş
adnnakn ;
Eşin için geçmiş olsun kardeş, seninle tanışmayı gerçekten isterdim ama kısmet değilmiş.
------------------------------------
Pazar günü ne yazık ki çalışmak zorunda kaldım, şuan işyerinde kahve molasındayım, camdan dışarıya bakıyorum nasıl güneş var, offf yaaa yol yapmak istiyorum ama dün akşamdan beri ateşler içindeyim, hemi gribal hemi garibal enfeksiyonlar içerisindeyim...
Yok yok bi yolunu bulup kaçmalıyım, atın ölümü arpadan olsun...
cakabey;
Pazar günü ne yazık ki çalışmak zorunda kaldım, şuan işyerinde kahve molasındayım, camdan dışarıya bakıyorum nasıl güneş var, offf yaaa yol yapmak istiyorum ama dün akşamdan beri ateşler içindeyim, hemi gribal hemi garibal enfeksiyonlar içerisindeyim...
Yok yok bi yolunu bulup kaçmalıyım, atın ölümü arpadan olsun...
sanada yol yakısır bari sıkı giyin ustursun falan hani hastasın
ama birde üşüttünmü seni tutması zor olur
----------------------------------------
adnnakn ;
kardes gecmiş olsun sağlıklı ve mutlu gunler dilerim gorusmek dileğiyle
iste arada burdayım cay sigara falan derken birde uyku bastırdı anlatamam neyse 00:00 daha cok var
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Merhaba arkadaşlar hepinize selam ben bursa gemlikte oturuyorum ve inşallah hepinizle tanışır güzel organizasyonlara hep beraber imza atarız .
Hoşbulduk .Tabiki her buluşmada her organizasyonda bende bulunmak isterim fırsat buldukça . Mudanyada oturuyorsun sanırım orayada geliriz kardeş yakınız .
OK bir gün ÇakaBeyle geliriz nargileye saol davetin için ama kardeş bizde bekleriz .
slm arkadaslar abılerım, ehlıyetımı almıs bulunmaktayım bundan sonra gezılerde bende olmak ıstıorum.Bı de sorum olucak bursa merkezde motor aksesuarları satan bı yer var mı bılen var sa yazarsa cok sevınırım herkese slmlar hoscakalın sevgılerımle FERDİ
ne almak istiyorsun ferdi ?
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
ya aksesuar ıste mesela stıcker tekerlere beyaz serıt yada jantlara renklı serıt cekıolar ya gecelerı parlıo ısıklandırma falan takıcam motora bıraz sekıl olsun dıe..
uluyolun sonunda sağa dönunce rafet motor var orası güzel ve ucuz
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
bısanın servısı deılmı orası koprunun bıtımınde hamamın karsısı demı....
hoş geldin
hayırlı olsun ehliyetin 22 marta fuara gitmeyi düşünüyoruz sabredersen ve gelebilirsen ordan bakarsın bişeyler. yok ben sabredemem dersen, gazcıların girişindeki aradan sağa dönünce 150 metre yukarıda (uludağ kebapçısından yukarı çıkınca eski durankardeşlerin arası) tek yıldız motor var oraya bi bak derim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)