şimdi kimler geliyor kimler gelmiyor görelim bakim
şimdi kimler geliyor kimler gelmiyor görelim bakim
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Saat 19:00' da ÖZDİLEK' teyiz......
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Mustafa,Ahmet,Nurhan ortak biyerde buluşalımmı sonuçta güzergahımız aynı yoksa yektenmi gideceksiniz gerçi geç yazdım ama hiç yazmamaktan iyidir
18:45 te esentepe kavşagını geçince ilk benzinlik hepimizin ortası gibi ok. gelirim diyen varsa yazsın yola çıkmadan bakarız cvp yoksa herkes yoluna
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
REİS!, a.banus
yakalndın Ahmet gelmezsen yandın sen
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
arkadaşlar, önümüzdeki salı günü (3Mart) B Rh (+) kan lazım, yardımcı olabilecekler var mı?
selamlar.
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
BURSA'da hava sıcaklığı sıfır dereceye yakın yağmurla karışık kar var önceden alınan karar Özdilekte toplanılacak. BURSA MT'nin bildiğim kadarıyla tek askeri M@mi arkadaşımız için.
Hava olayından dolayı az katılım olur diye düşünmüştüm ama M@mi sevgisi fazla bir çok arkadaşımız o havada motosikletiyle ordaydı özellikle GEMLİK'ten katılan arkadaşları tebrik ederim.
Cakabeyin esprileri arkadaşların samimi sohbetleri güzel saatler geçirdik orada olan veya gönlü bizlerle olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
M@Mİ kardeşimizede hayırlı tezkereler ALLAH yar ve yardımcın olsun
WwW.MoToSiKLeT.NeT
Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, M@Mİ ye de hayırlı tezkereler...
Yok dayanamıyacağım; Nurhan - Özgür hadi gelmediniz anlarım, hava şartları dizi keyfi ya da başka türlü mazeretler, onlara en ufak bir lafım yok... Yokta benim lafım sadece cebinizde taşıdığınız o cep telefonlarına, bırak geziyi toplanmayı makarayı, oradan sizleri defalarca aradım, aradım ki hava kötü yola çıkıpta başınıza bir hal mi geldi diye. Ama tenezzül edipte o cep telefonlarınıza genelde insanların cebinde oluyor bu meret... bi cevap bile vermediniz.
Hepinize teşekkür ediyorum,
Benim için herşeye katlanıp gelen, ve gelmek isteyipte bazı nedenlerden dolayı gelemeyen ve gemlikten o hava şartlarında geçte olsa katılan iki abime ve tüm arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunuyorum... insanın sevildiğini bilmesi güzel... iyiki varsınız... bir süre forumdan uzak kalabilirim yerime alışana kadar... idare edin yokluğumu hissettirmeyin
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Hayırlı teskereler Muhammet Allah'a emanet ol sen gelene kadar anca kelebekler uçmayı öğrenir [/QUOTE]
offf çok ağır oldu bu...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Kelebekliği asla kabul etmem haaa,niye gocundum bilmem ama her gün motor tepesindeyim
Bu arada inanın benim akşam acayip kanım kaynıyordu ama kısmet değilmiş,İbrahim Abi'nin eşiylede tanışamadım abi keşke söyleseydin bunu.
Mami söylediğim her şey içimden geldiği için söylenmiştir emin ol,hatalar ve kusurlar insanları sevmeme asla engel olamaz.Allah'a hayırlı bir kul vatana hayırlı bir evlat olman ve tez zamanda dönmen dileğiyle...
Bu arada Yaşar'ı tebrik ediyorum ayırım yapmadan tüm grubu toparlama ve karşılıksız yardımlaşma iyi hallerini umarım kaybetmez.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Mami hayırlısıyla git gel
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
mami gelemedim kusura kalma sen gelince tanışırız elbet hayırlısıyla git gel. gelememe sebebim kelebeklikden değil hanım rahatsızdı kusura bakma.
tşk. ederim hocam.Herkesin gayretleri ile oluyor.Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için Bu arada kelebek lafımız size değil hocam arkadaş kendisini biliyorAdı lazım değil baş harfi ''N'' bölemiydi bu şarkı
Geçmiş olsun abi umarım ciddi bir rahatsızlığı yoktur yengenin
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)