slm arkadaşlar ben isa izmir mt nim tanışmak isterim toplanma yeriniz varsa gelirim bursadayım görüşürüz.........
slm arkadaşlar ben isa izmir mt nim tanışmak isterim toplanma yeriniz varsa gelirim bursadayım görüşürüz.........
Koptum Burda,patatesin kabuklarını kalın soyuncada komutan kızıyordu değilmi ?
Engin'e katılıyorum mümkünse güzel bir türkçe ile tanıyalım seni emi cici kız,hoşgeldin...
Hoşgeldiniz Yeşil Bursa'mıza Ben katılıamam heralde fakat arkadaşlar resmini attığım yerde olucaklar,Bursa Mt size elinden gelen misaifrperverliği yapacaktır emin olun...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Arkadaşlar Perşembe Için Gelemicem Sanırım Az Zamanım Kaldı... Görmem Gereken Kişiler, Halletmem Gereken Işler Var... Ama Siz Irtibatı Koparmayın, Yine Buluşun Dedikodumu Yapın
İŞTE ASKERDEN FOTOLAR...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
pirinçhanda olabilir arkadaşlar benim aklıma orası geliyor. yada parkın içinde özgendede olabilir.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Öncelikle M@Mi kardeşim ve katılan bütün mt üyelerinden özür dilerim, salvano kardeş saolsun sabahtan haber verdi katılım yeri ve saatini ancak malum sebeplerden ötürü gelmeye cesaret edemedim ( şehrin göbeğinde ) yani toplanma yapacak tam yerini seçmişsiniz helal olsun sizlere, gerçi enginim dumanımı arıyarak telefon bağlantısı ile aranızda olmaya çalıştım ancak ne kadar kabul gördüyse artık...
Sizlerden recam bir daha toplanma ayarlarsanız ben ve benim gibi özürlülerin durumunu da göz önünde bulundurun
kardeşim, özdilek avm uyar mı?
arkadaşlar, sizlerin de fikirlerinizi bekliyoruz..
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Arkadaşlar, benim naçizane fikrimi sorarsanız;
-Motorcu ruhuna mekan gerekmez.
-Motorcunun mekanı selesidir.
-Motorcunun buluşması yollardadır.
-Motorcu sabit durmayı sevmez.
-Motorcu özgürdür. (Özgürlük kavramı geniştir, bu yüzden de saygılıdır bilgisini ilave etmek isterim)
Bu durumda dostlar; buluşmak istenilen tarihte kim gelemiyorsa, onun kısa bir ziyaretine gidilmeli (5dk motor üstünden inmeden). Hatta yardım edeceğimiz bir durum varsa yardım edilmeli.
Şimdi ;
-aman hava kötü bu havada gezilir mi diyen kelebek motorcularımızı
-yok benim evraklarım yok diyen sorumsuz arkadaşlarımızı
-yok benim karım ve oğlum var diyen kılıbık motorcularımızı (bu arada baya bir gaza getirmişim kendimi)
-yok benim uykum var diyen tembel motorcularımızı bir görelim bakalım
Arkadaşlar , yahu kimdir şu organizatör. Bir tarih ve saat söylesin yeter...
Hadiyin artık yaza az kaldı , kondisyon toparlayalım.
Kartallar yalnız uçar...
Nurhanım Taglişim benim bana bu sözleri söyleyecek en son kişi olduğunu düşünürdüm hep, beni tanıdığından beri ben ehliyet yasaklısı bir riderim
Ve senin oğlan askere gidene kadar da öyle kalmayı planlıyorum
Eski site zamanlarından hatırlarsan eğer eğer en deli dolu organizator adayı bendim, artık yoruldum yerime gençler yetişsin o yüzden ben organizasyon yapmıyorum. Eğer beni gaza getirip org. yaptırırsan emin ol ki senin katılamıyacağın birşeyler planlarım ve bunu zevkle yaparım, sen ne oğlandan ne de hanımdan izin alamazken ben yollardaydım, sadece mavi kıyafetli amcaların burnunun dibine girmek istemedim.
Yanlız Mamiye gerçekten ayıp oldu, salvano dediğin yer güzele benziyor oraya kadar ortalık sakin ben elimden geldiğince katılmak isterim...
Özdilek Avmde olabilir. Yani topluluğun fikri önemli.. Diğerlerinden ses gelmiyor
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
polemik savaşı başlatalım mı kardiş
hatırlatırım ki gezi yapalım gezelim dediğimiz zamanlarda gözlerin dolar ve yenge izin versin diye süt dökmüş kedi moduna bağlardın kendini... Ne iş şimdi ybr aldın diye yengeye yalanda hazır motorun rodajını yapıyorum ayağına gezip duruyorsun. Sanki yedim ben bu ayakları
Hadi mt M@Mİ ninde katılacağı bir tarihte bir org. hazırlayın söz gelicem hemi valla hemi billa, yada kalkın gelin Gemlik EEEEEEEEEEEE Ben burada yolunuzu gözlüyorum, hadi ayarlıyalım bi buluşma !!!!!
Taglişim bir de demişsinki motorcunun mekanı selesidir diye ancak hemen belirteyim benim motorda sele de yok
mami özür diliyorum gelemedim ancak giderken yapılacak seninde katılacağın organizasyona gelmeye çalışıcam pazar olmasın benim için yeter
çakabey sen çok konuşuyosun elimde seni yalacak bilgiler var akıllı olmanı tavsiye ediyorum garanti
mami kardeşim gelemdim tanışamadık ama tekrar yapılırsa gelmeye çalışacağım perşembe yapılıyormu toplantı arkadaşlar yapılırsa bende geleceğim ( terslik olmazsa)
özdilek uygun bence Haldunnlarınında gelmesi açısından iyi olur. Bu arada gecen geziye katılamadım çok üzgünüm mami.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Bizim buluşmalar gezi için olmuyorki hani şu kadınların çay günü,altın gününe daha çok benziyor her buluşmada böle pinekliyeceksek ohoooo
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Canım kardeşim , bırak polemik başlatmayı , sen bir gezi falan başlat daha iyi olur.
Seleye gelince; bir an önce yap(tır) , yoksa eksik olan sadece sele olmaz
Benim için farketmez arkadaşlar , Fizan deyin yeter demiştim baştan. Maksat teker harekette kalsın...
Katılıyorum dostum sana. +100000000........
Yahu arkadaşlar , bu kadar gazdan sonra hala ses yok mu? Anlaşılan yolları tek başıma, fotograflarını hep birlikte paylaşacağız.
Haydiin siz sağlıcakla klavye başında kalın...
Kartallar yalnız uçar...
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)