yaşar abi sana pm attım bir bakarmısın acaba
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Merhaba arkadaşlar bursada en uygun fiyat ile sürücü kursu neresi vardır acaba ? 1 Senedir Honda CBR kullanıyorum,bu yaz da kendime ait bir 250 mct alacağım inşallah. Ama bu sıralar ehliyet almam gerekli.
Teşekkürler.
Mami gelmesi halinde bizde gelmeye çalışıcaz.Ne anılar vardır şimdi onda işin yoksa dinle
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Güzel oldu doğrusu kar-kış-kıyamet demeden bir araya gelebildik (en az15 kişi)Mami bile vardı
Engin-Mami ikilisinin askerlik maceralarını dinleyince canım çekti yahu benide alsınlar mermi taşırım,kağnı arabası çekerim,nöbet tutarım olmadı Vatan Sana Canım Feda diye bir de türkü tuttururum
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Askerlik iyi hoşta helikopterden helikoptere atlarken şarjörü değiştirmek zoruma gidiyordu
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Arkadaşlar Günaydınlar,
Kusura bakmayın , erken kaçmak zorundaydım. Bilenler bilir, bende çok önemli olan "EFE" faktörü devredeydi.
Neyse eylendiğinize sevindim. Hiç değilse bir iki foto ekleyin de biz de az bir şey nasiplenelim.
Mami arkadaşım , seninle tanıştığıma memnun oldum. Senden ayrıca özür dilerim , keşke daha fazla sohbet edebilseydik. Sana hayırlı teskereler diliyorum, güle güle git ve tez zamanda sağlıcakla gel inşallah.
Yeni tanışmış olduğum tüm arkadaşların yakınlıklarına teşekkürler. İnşallah diğer gezilerde daha uzun görüşür ve bolcana yol yaparız.
Özgür kardeşim , hediyen iş gördüyse mutlu oldum Ama bir dahaki sefere telefonu 3 kere çaldırırım , bilirsin Allah'ın hakkı 3'tür. Haaaa ondan sonra derdine yan , hakkını kaybedersin.
Yahu dostum , askerliği sen ne zaman yaptın? Bizim zamanımızda 2 şarjör değiştirtiyorlardı. Sanırım Maminin işi daha zor , onlar seviye atlamışlardır baya , ben diyeyim 5 sen de 15 ...
Kartallar yalnız uçar...
gelen tüm arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.... kar kış demeden beni yanlız bırakmadılar... güzel bi buluşma oldu... iyiki bende gelmişim
hee abi onu bende duymuştum yav...
Sizede ayrıca teşekkür ederim vakit ayırdığınız için... inşallah yaza izin denk getiricemde bi festival falan yapıcaz... muhabbetler o zaman daha güzel olur...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
yhaa gsLmiş anLaşıLann çoK KısKandmm ama bnm soRadnn habeRmm oLdu ne yazıK Kyy geLemedmm :( nese aRtq bidaqine =)
uLaşamazsan eL saLLa :king: ::148:: ::138:
çok güzel sohbetler ettik hem motosiklet hemde asklerlik adına baya bir şey öğrendim
perşembe akşamı müsait olanlarla tekrar toplanalım cuma akşamı gidiyor mami.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
aynı yerde, saat 19:30 - 20:00 gibi toplanabiliriz
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Perşembe Akşamı 8 gibi Çelebihandayız arkadaşlar..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
yine gelmeye çalışacağım
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)