Sehpaların çok güzel olmuş reis güle güle kullan
Sehpaların çok güzel olmuş reis güle güle kullan
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
evet görükle gerçekten uzak.. bir ara temizlik buluşması yapalım arkadaşlar ne dersiniz? görüyorum ki temizleme hastalığına tutulan tek ben değilim
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
30 ytl benzine bir yıkama var...gerçi çokda önemli değil bende biraz fiş var.
baycan hoşgeldin aramıza bende sık sık görüklede bulunurum bir bir gün yıkarız senle motorları
rıfat abi bu arada çok güzel fikir temizleme partisi verelim havalar düzelince
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Bizde seni ilk gezimize bekleriz
Şu an öle belli başlı bir tarih yada program yok kısacası havaların ısınmasını güzelleşmesini bekliyoruz, bu arada kendinizi biraz daha tanıtırsanız seviniriz
adım baycan.33 yaşındayım.bayerde çalışıyordum. farklı projelerimden dolayı uzun zamandır yaptığım işi kısa bir süre önce bıraktım.detay siz sorun tanışalım...
memnun olduk baycan. sanırım görüklede ikamet ediyorsun.. arada arkadaşlar çağırdıkça geliyoruz güzel yer aslında. halen öğrenciyim belki ondan güzel
Evet bursa mt ilk gezisinde temizlik partisi veriyoruz.
Bende fazladan cila(kaliteli olandan) , gazyağı ve araç şampuanı var sizlerle paylaşabilirim..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Arkadaşlar çok özür dilerim ama ben yanlışlıkla cilala-parlat sitesine mi girdim acaba...
Daha 0km yeni almış olduğum ybr mi 3gün kullandıktan sonra hava kötüleşti diye yıkayıp paklayıp garaja kapattım. 2gün zor sabrettim yahu , şimdi yağmur çamur dinlemeden yola devam diyorum. Tabi garaja kapatmadan bir güzel yıkanıyor
Sonuç itibari ile ben bir motorcu isem eğer, her şartta motosikletimi kullanırım ama motosikletimi sevdiğim için de onu temiz tutarım.
Kartallar yalnız uçar...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
helal be budur işteyürrü be Nurhan kim tutar seni ben arkandayım
Gördüğünüz gibi Muhammet bas bas bağırıyor MEHTAP 4diye,dediğine göre haftaya c.tesi geliyormuş öbür c.tesi gidiyormuş anlayacağınız sadece bir pazarımız var onuda boş geçmemek lazım bence Bursa MT olarak eee organizatörler nerede
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Bursa- MT' ye hoşgeldiniz
Ben de Erdem, bir nevi Görükle'den sayılırım. Çünkü üniversitedeyim
Yaklaşık 2 ay öncesine kadar haftada 1-2 kez Görükle' deki benzinciyi kullanıyordum motosikleti yıkamak için. Haftada 10- 15 tl'lik benzin alıyordum ama keyfime göre de yıkıyordum motorumu. Yıkama partisine gelirim ben de Ama önce Bursa' ya gelmem lazım 10tl' lik benzine kafana göre yıkarsın motorunu..
Sevgililer Günü dolayısıyla tatilimi uzattım, gelmedim de
ben kıyafet olarak www.feyizoglu.com sitesini kullandım. bursadaki satıcılar bana pahalı geldi.
İlk aşktan vaz geçilir mi hiç. Daha Efe de motosiklet kullanmayı öğrenecek onunla.
Hadi bakalım , şimdiden gözün aydın diyelim.
Yaşarım sağol da arkamda dikkatli ol , yollar buzlu kaymayasın. Biliyosun arkadan vuran suçludur
Kartallar yalnız uçar...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)