şu an kanal 1 de EFSANE ADAM adında süper bi film var mutlaka izleyin bi motorcunun hayatını anlatıyor
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
komple boya ben de yaptıracaktım ama yemedi dedim en kolayı bu, vurdum folyoyu, vurdum folyoyu
şimdi de elcik koruması aldım, piyasada başka bulamadım ztn. üzerinde saçma bi boya vardı, ben de söktüm, siyah oldu artık. üzerini folyo ile kaplayacağım sanırım.
ve kayak pantolonu buldum, aldım. baya bi indirimdeydi, artık dizlikle idare edeceğim aslında hem motosiklet hem de dağda kayak yapmak için bi seçim yaptım
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Efsane Adam Filminin Konusu
Gençlik hayallerinin kaybolmasına izin vermeyen bir adam...
Anthony Hopkins gerçek bir hikâye ile karşımızda dünya hız rekoru efsanesi Burt Munro rolünde.
Yaşamı boyunca klâsik Indian motorsikletini mükemmelleştimeye çalışan Burt, dünyanın bir ucundan Utah’taki Bonneville tuz çöllerine motorunu denemek için yola çıkar. Karşılaştığı tüm zorluklara rağmen, yeni hız rekorunun sahibi olur.
1967 yılında Munro tarafından kırılan dünya rekorunu henüz geçebilen kimse olmadı ve efsanesi günümüze kadar geldi.
fırsat bulunca kesinlikle izleyeceğim bu filmi...
bu arada bu gün karşılaştığım bişeyi sizle paylaşmak istiyorum yine...
Belki aranızda rast gelen vardır ama ben ilk defa karşılaştım ağzım açık kaldı...
nizamiye önündeydim... 125 cgl cüssesinde eski bi motor ve üstünde en az 50 yaşlarında iki tane başörtülü teyze önümden koptu gittiler... hayret ettim ve çokta gurulandım...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Tamam kardeş istedinde vermedik mi Kaskı getirdiğinde hatırlat, vereyim. Hell Ride da var izlerim dersen...
evet çok güzel bir film arkadaşlar mutlaka izleyin.. başarının öyküsünü anlatıyor..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
İhtiyar Adam 320 km/h yaptı ama sol ayağını egzosun ısısından yakma pahasına hızını kesmeden rekoru kırdı çok duygusal anlarda vardı filmde mesela yarışabilmek için teknik kontrolden geçmesi lazımdı adam lastiğindeki çatlakları ayakkabı boyası ile kapatmaya çalışıyor vs...mutlaka izlenmesi gereken ibretlik bir motorcu filmi
bende izleyemedim bu filmi ya internetten izliyim bari
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
forumdaki tüm üyeler beni aranıza aldığınız için çok sağolun ayrıca ahmet abi ve nevin abla görüşleriniz içinde çok teşekkürler bugüne kadarda çok zorladım motoru inşaallah birşey olmamıştır nevin abla benimde geçenyaz ilk motorum 150zc di hergün vidalarını sıkıyordum nevarsa hondada var çok zevkli bir motormuş
pazar günü biryerlere ğidilecekse bende gelirdim ama hava yağmurluymuş bide benim motora binmek için kıyafetim yok en ucuz nereden alabilirim acaba ?
ooo gerçekten güzel bi hikayesi varmış... kesinlikle izlerim ben... izne gelince artık
ARKADAŞLAR BU ARADA KAWASAKİ zx-6R' NİN 2009 MODEL MOTORU GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ... BEN ÇOK BEĞENDİM... FARLAR DAHA Bİ YIRTICI
(VAHŞİ) OLMUŞ... KUYRUK KISMI MÜKEMMEL OLMUŞ, EGSOZU YANA ALMIŞLAR.... R6 LAR GİBİ... KENDİSİ İLK AŞKIM OLURDA...
yaw arkadaş burda ne çok bayan varmış yaaa... erkekten çok bayan var hem motor hem 4 teker kullanan... ama insan bi gururlanıyo motor üstünde görünce yaaa...
BU ARADA MOTORON DERGİSİNE ABONE OLUYORUM... HASRET GİDERMEK AÇISINDAN HEM Bİ KASKIMIZ DAHA OLUR... FENA KAMPANYA DEĞİL...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Her istek bir gün kabul olur,tüm olanaklar isteklerin gerçekleşmesin için seferber olur.Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi dilekleriyle...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Sabah ekmek - sigara almak üzere markete gidiyordum, evden çıkarken baktım yağmur var, dedim bişey olmaz Hatta sırf ısrar üzere yağmurluğun üstünü giydim, malum üzere kaskı almadım...
Anam anam o ne yawwww !!! Motoru çalıştırıp bir yürüdüm, o rahmet taneleri nasıl biliyor musunuz ? Adamın suratına kırbaç gibi çarpıyor Ama gene de çok güzeldi. Millet tavsiye ederim bu yağmuru kaçırmayın hava çok güzel, kıyafetlerinizi giyin kaskınızı takın vira yollara Benim içinde gezin :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)