bu fuar kaçtı artıkta marttakine bursa MT olarak bir çıkartma yapmak gerek bencede bu arada bektasahmet hoşgeldin katılımcı olman dileğiyle
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
oralarda motorcu çok uğur var sonra cbf600ü var fırının orada oturuyor.. daha aşağılarda biz varız ekle msne sen beni rifat@hotmail.it
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Hayırlı olsun yeğenim her fırsatta gez,alemleri keşfet,mt nin tüm gezilerine iştirak et bak nasıl açılıyor akıyor cbf[/QUOTE]
sağol abi ancak benim kafamı çok karıştırdılar bu ilk kullanım açısından bir sitede 70 igeçme yüksek viteste kullan diye kitapçığıda yüklenme fazla diyor fakat servisikafana göre takıl diyo viteslerin hakkını ver diyor bende vitesleri uzatıp 110 akadar çıkıyorum bilmiyorum doğrumu?
abi değil bektasahmet abla o )
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
ya sen berber ahmeti tanırsın oda beni buluşuruz iştersen msn debeni zor görursün açmaya pek vaktim olmuyor
şaşırdım kusura bakmayın
teşekkürler bende böyle biryer arıyordum
senin mesajını kaçırmışım kusura bakma bu dediklerinin hepsinide yapıyoruz yağını erken değiştirsam olurmu?
arkadaşlar aranızda fazla fuar bileti olan varmı ben gitmeyi düşünüyorum ama daha bilet bulamadım
[COLOR="Blue"][/COLOR]:bounce:...4 teker bedenini,2 teker ruhunu taşır...:bounce:
senin mesajını kaçırmışım kusura bakma bu dediklerinin hepsinide yapıyoruz yağını erken değiştirsam
olurmu?[/QUOTE]
cbf150 sayfasına bak çiçeği burnunda cbf150 ciler sana yardımcı olurlar çokta kafana takma motor açılsın diye zamanla kendisi açılır.
sana 100km yazmışım 1000km olucak ilk yağ değişimi
hoş geldin fuar davetiyesini durankardeşler honda bayiinden alabilirsin
bektasahmet hoş geldiniz motorunuzda hayırlı olsun.Ama sıraya gircen daha ben katılamadım buluşmalara sırayla yok öle
Bu arada ben ne zaman katılcam gitmiyomusunuz biyerlere yaaa
iki tekerde gidiyorum artıkın sorun yok yani
:D senin motoru bileckte görmüştüm maşallah iyi bende bişi alıcam ama 600 lük olucak herhalde yanlış hatırlıyorum herhalde
Servislerin çoğu para kazanmak amacı ile tepe tepe kullan talimatlarını ilke olarak benimsemiş durumda,sen rodaj kuralları neyse onu uygula abicim,uzun ömürlü ve yağ gibi akan bir makine ile yaşamını sürdürmek istiyorsan tabii...Ben Mondeal 150 rc kullanırken servisçi tepe tepe dedi,teptikçe oda beni tepti,psikolojim bozuldu,tabii o çinliydi ama sen yinede tepme.Bizim geziler ideal senin için...sağol abi ancak benim kafamı çok karıştırdılar bu ilk kullanım açısından bir sitede 70 igeçme yüksek viteste kullan diye kitapçığıda yüklenme fazla diyor fakat servisikafana göre takıl diyo viteslerin hakkını ver diyor bende vitesleri uzatıp 110 akadar çıkıyorum bilmiyorum doğrumu?
Ya cidden Rıfat ben ablayım değilmi,inan bazen bende unutuyorum yollarda bunu...(Teyze demediğin için can-ı gönülden teşekkürler yeğenim)=barannet;1417818]abi değil bektasahmet abla o )
Pınarcığım ayıpsın ben buralarda paso tozutuyorum sen yeterki geliyorum de sahilden karşıya köprü döşetirim sana Mudanya-Kumla 10 dk.Bu pazar kimselere söz vermedim daha randevu defterim dolmadan kararını ver derim ben...=
Bu arada ben ne zaman katılcam gitmiyomusunuz biyerlere yaaa
iki tekerde gidiyorum artıkın sorun yok yani
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
inşallah dediğin gibi fuar falan denk gelirde şu motor hasretini biraz giderir hatta depolama yaparım siirt için
motoron dergisi almayı düşünüyorum kask içinde iyibi fırsat ama siirtte bi adres verip alabilirmiyim nasıl olur düşünme aşamasındayım...
aramıza hoş geldin... Allah kaza bela göstermesin... iyi bi seçim... ALIRSAN HONDA, KALIRSIN FORMDA kesinlikle tbk_1980 seni tatmin eder... kendisi fritözdür... düzeltiyorum virtiözdür
fuar çok iyi olur yaa hep toplantı hem gezi ayarında güzel olur... kısmet bakalım denk gelcek mi?
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
fuar martın 19-22'si arasında mami sen Şubatta geliyosun anladığım kadarıyla
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Misafirperverliğin için sağol Orhan,gelirsek muhakkak ararız yalnız özelden telini at benim tel kayboldu.Bütün topiğin dikkatine bana ulaşmak için ya güvercinle not ,ya da ateş yakarak duman işaretlerini deneyin,en azından telimi bulana yada hattımı geri alana kadar bu böyle(eşimin avea hattını kullanıyorum geçici bir süre)...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)