ben prof oluyorum galiba :D fotografçıyım teka aşkım o makine başlık parasını toplayam alahın emriyle istemeye gidicem :D henüz motorum yok kısa zamanda olması için uraşıyorum :D
ben prof oluyorum galiba :D fotografçıyım teka aşkım o makine başlık parasını toplayam alahın emriyle istemeye gidicem :D henüz motorum yok kısa zamanda olması için uraşıyorum :D
Tam da sıranın koltuk tasarımına gelmişke aluminyum sac iyi oldu Dün gece saat 12 ye kadar farı zımparalayıp boyadım. bu akşam da zincir muhafazasını boyayacağım. motor toplanmasına yakın, dış blok kapakları ile üst kapakları boyayacağım. daha sanatsal birşeyler yapmaya başladığınıza ben de kapınızı çalacağım tatoo için. Ama ondan önce tabi hakiki deri bulabilirsem, depo üstü ve seleye de birkaç birşey yazmanızı isteyebilirim. direksiyon sınavını geçeceğini umuyorum. tabi akşam bi yaramazlık yapmadıysan
Çaka yarış drag mı parkur mu olacak Hani dragsa ben de katılayım. Bir iddiam yoktur ama motorumun yeni limitlerini belirlemiş olurdum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Kardeş motora tattoo yaptırmak " haram " dediler onun için ben de omzuma yaptırıyorum.
Engin ile olan yarışımıza sakın karışma, o aramızda onu kimsenin geçmesine izin vermem, lastiğini patlatırım...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Yavrucuğum, senin beni geçmen için daha çok ekmek yemen lazım, ayrıca biliyorsun ki ben manyağın tekiyim geçmeye kalkışırsan eğer yersin tekmeyi...
Ayrıca çamurluklar sac değil - fiber olacak. Ağırlık için bulduğum çözüm bu, ayrıca ben asla motor modifiye yapmıyorum ben. Sadece makyaj yapıyorum ben.
Ama gene de gider yapıyorsan geri vitesim yok, senin anahtarlara da talibim...
Amman diyeyim yavaş ve aheste üfle, rüzgarından savrulmak istemem.
Bana bak şimdiden söyliyeyim beni geçicem derken yan yatma sonra sana masaj yapmak zorunda bırakma beni
slm millet ben Yaşar en sonunda olan oldu bu BBBR beni süresiz uzaklaştırdı siteden09.02.2006'dan beri üyeyim ben burda yapılırmı bana bu
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Msn Mt istekleri üzerine yayınlıyorum dağ fotolarını...
Şöminede sıcacık dışarısı kar ve çam ağaçlarının müthiş manzarası...
Ve günün çifti,çok yakıştılar kendilerine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz(Melih-Naim)
Bir kez düştüm düşmekten ziyade saplandım gömüldüm orda kaldım neyseki yine çıktım
Düşme rekorları Melih'te düşmekle kalmadı düşürdü,çarpmadığı eleman kalmadı hepsi etkisiz...
Ve işte 2 kare poz için yapamayacağımız şaklabanlık atamayacağımız takla yok gibiydi...
Bu liseden arkadaşım 1.90 lık Denizin yerlerde uzandığı şok görüntü,başka yerde yok...
Ve işte Pınar yahu çok sevdim ben onu yaa acayip kafa bir hatun,gezilerde olması bize neşe getirecek,gerçi siteye geçici müddet yazmıyor ama dönecek...
İşte seçtiklerim bunlar,ben Bursa'ma ve Vatanıma hayranım,cennetten bir köşe adeta,dağı başka denizi başka güzel ve her köşesi şaheser...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Güzel eğlenmişsiniz ne diyim orda olmak o şamataya katılmak isterdim ama malum bu aralar haftasonları dahi çalışıorum. Hatta bu mesajı yazdığım saatte bile ofisimde çalışıom
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Hoşgeldin MitalisT kardeşim. Kusura bakma ben yeni farkettim seni.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
eyvallah arkadaşlar sağolun sebep ne olucak BBBR'nin herzamanki işi bu sorgusuz sualsiz yargısız infaz etti altı üstü sahibinden.com'daki ilanımı ekledim bu seferki uzaklaştırma süresiz o yüzden bu saatten sonra fark etmez o kovar ben yeni hesap açarım duydunmu BBBR
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Çaka kardeşime hertürlü makineyi hazırlar altına veririm. YAni 600 lük alıp Çaka'nın anahtarını alıcam diye sevinme. Bizim korkumuz motorları koyacak yer yok anlıyor musun. Hani almasına alırız anahtarı. Sen 600 lük alırsan Çaka 750 ile gelecek demektir.
Çamurluk mu fiber mi one olaki? Benim makinamda öyle şeyler yok yaw. Çamurlukmuş depoymuş
hoşgeldin MitalisT. Allahım uludağ ne kadar güzel herzamanki gibi.. neler kaçırdım yine yahu :(
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
geçmiş olsun reis..
kaça satıyon motoru?
nevin hoca, merakettim, uludağa yoksa motorla mı gittiniz?
mitalist kardeş merhaba, hoşgeldin
mustafa kardeş, Allah kolaylık versin
müsait olduğun bir sabah, benim ihtiyar bilg. da bir baksakya, ne zaman getireyim?
selamlar.
haldun, ehliyeti ne zaman alıyosun?
albertus kardeş, merhaba. er5 ten memnun musun?
rıfat kardes, nasılsın? işler nasıl, hiç çıkamıyorum dışarı ama çıkarsam uğruycam yanına. aynı yerde misin?
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)