olm aramızda toplardık kaç paraysa, gerçi emeğe saygı duymak lazım, fena değil gibi, ama bununla dövme yapılmaz. anca mikrop kapılır.
olm aramızda toplardık kaç paraysa, gerçi emeğe saygı duymak lazım, fena değil gibi, ama bununla dövme yapılmaz. anca mikrop kapılır.
Ben doğuştan mikrobum zaten, hangi virus yıkacakmış beni şaşarım
hadi bakalım çaka yine bişiler karıştırıosun ama hayırlısı . Bu ara cansu umarım motorsuz kalmassın
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
n_tuncak Buraya bakmak kısmet olmadı 2gündür dışarlardaydım yoksa kesin katılırdım...Şöle bi karın tadını çıkarmak vardı kaçırdğım için üzgünüm...Şubatın ilk yarısında buradayım aynısını yaparsanız eğer katılmak isterim ben de...
AKIN FİDAN
yav çaka ne uğraşıyon tooktan işlerle motor bitti şimdi kendine mi başladın modifiye işlerine valla sende çin malı bişey anca çıkar ))) hee bide motoruma çok masraf yapma kardeşim mayısa az kaldı kardeşim benim
Benim ömrü hayatımda adam gibi bir işle uğraştığım görülmemiştir ve görülemiyecektir de...
Bu dövme olayı epey zamandır vardı zaten sadece omuzda olanın güzel olmasını istediğimden ilk önce sırtıma yaptırmıştım, Ufuk pişti artık, eminim ki çok güzel bir sanat eseri çıkartacaktır ortaya.
Ben motoru minimum masraf ile berbat ediyorum sen kafanı yorma, herşey kendi imkanlarımızla yapılmakta, emin ol ki şuana kadar harcadığım para, bir gezide yaktığımız benzin parasından daha az...
Bana masraf yapma diyorsun ama ben aynı şeyi senin için diyemiyeceğim " Cansu' nun motoru " için bence musluğu biraz aç. Ne o öyle 160 km ' yi geçmiyor. Olmaz - ters... Ben kardeşime kağnı arabası kazanamam Bütün modifiyeleri yaptır, güzel olsun benim kardeşimin motoru... Gerçi kaybedince motordan çok giden paraya üzüleceksin ama olsun, Cansu en iyisine layık
şaka maka çaka bu çinliler yakındır sana adamlarını gönderirler abi adamların tüm emeklerini bozuyon
Kafaya koydum denk getirirsem bi tane, kendisini de bozmaya niyetim var
Bu arada yeni gidon kelepçelerini taktım, daha hoş durdu tabi bence
Ama aradan parça çıkartmak zorunda kaldım :( bu motor takozları vardır ya, işte onlardan. P.tesi sanayinin altını üstüne getireceğim, umarım aradığım ölçülerde bulurum, yoksa gidon işi sakata girecek :(
Dağ mükemmeldi acayip eğlendik,Ya hu Naim'e hasta olduk ne kadar iyi niyetli ne kadar cana yakın bir fotoğrafçı,bizi çok iyi ağırladı.Adnan sağol bizi O na yönlendirdiğin için çok teşekkürler,Gülmekten yanak kaslarımız yanlara doğru sırıtık kalaraktan dağda buz tuttu...
Ultraukala kardeş bizim randevular sana uymayacak,sen randevu ver biz ona uyalım
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
selam arkadaşlar ben yeni üyeniz Naim. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana eylenmenize sevindim
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
hoşbulduk saoll daimi olmaya çalışıcam
Avatarındaki makina baya prof bi şeye benziyor, foto mesleğin mi yoksa sadece hobi mi ??? Yok hani sadece hobi ise senin makinaya da custom yaparık belki
Bir de motorun ne marka ???
hoşbuldukk kardeşimm daha bulamadım nevin lik verio her seferinde bursaya inince gösterirsin :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)