'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
buralardayım ona göre akıllı olun yaramazlık yapmayın ;)
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
mami sen bu kadar kısa yazmazdın başkasından yollatmıosun dimi bu msjları? )
keşke benide cafe sorumlusu yapsalar ne güzel walla...
Bugün hava çok güzeldi arkadaşlar dayanamadım garajdan arkadaşın motorunu kaçırdım fakat boğazımda kaldı. Biraz dolaşıp yerine bırakırım derken tuhaflık oldu ve arka lastiğin patlak oldugunu farkettim. kötü şans:(
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Arkadaşlar bu cumartesi dağda motor kıyafetleriyle kayak olayı var,ilgililere duyurulur,4 kişi olduk bile,2 sini tanıyorsunuz,i
1-İlk gezideki artçım Melih
2-Mt den Pınar
3-Lise arkadaşım
4- Malum kişi ben
Enfzla 40 Tl gibi bir gideri olur kayak kiralama dahil.Öğretmesi benden...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
cmt. uludağ damısınız arkadaşlar
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
çok teşk. ederim bende gelmek isterdim ama hem okulum var hemde çarşamba günü ameliyat olucam Allah korusun kayarken mazaallh biyerimizi sakatlamayalım yazın inşallah bende katılıcam sizlere
katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler
Selam Arkadaşlar ,
Bursa da yapılacak ücretsiz teori seminerine davetlisiniz.
Tarih: 24 Ocak 2009 Cumartesi
Yer: Nilüfer Belediyesi Konak Kültür Merkezi 5. Kat Beşevler-Bursa
Saat: 12.30 ile 17.30 arası
Eğitmenler: Paolo Volpara, Engin Balaban, Yiğit Güler ve Namık Kutlu
Detaylar için : http://www.ommriders.com
Katkı Sağlayanlar: Bursa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis, Nilüfer Belediyesi ve Bursa Enduro-Touring Fan Kulübü’nün katkılarıyla.
İrtibat: Mithat Kılıç (mkilic@strateji.com.tr ) ve Erhan Çalışkan (eranyo71@gmail.com)
http://www.ommriders.com
Mithat KILIÇ
R1200GS
bizim yerimize de kayın
[QUOTE=MithatKILIÇ;1396171]Selam Arkadaşlar ,
Bursa da yapılacak ücretsiz teori seminerine davetlisiniz.
Tarih: 24 Ocak 2009 Cumartesi
Yer: Nilüfer Belediyesi Konak Kültür Merkezi 5. Kat Beşevler-Bursa
Saat: 12.30 ile 17.30 arası
mutlaka katılmak istiyorum.
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
[QUOTE=n_tuncak;1395904]Tahmin edeyim kesin uzun saçlı ve açık kumraldır. Muhtemelen kendi makinemiz olur fakat yinede tanışalım farklı mevzularda bize yardımı dokunabilir.
n_tuncak merhaba arkadaşın bilgilerini özel mesaj ile gönderdim yardımcı olabilir belki
çok teşk. ederim büyük ihtimalle şevket yılmazda olucak ama daha emin değilim okulum ve dersanem yüzünden yaza atabilirim o işi ama tahlil falan yaptırıyorum şimdilik hazırda bulunsun ne olur ne olmaz
yok kardeşim senin düşünmen yeter kendine dikkat et ve gezideki arkadaşlara benim için kafi
Kardeş bugün gidon kelepçeleri geldi, birazdan onları takmak için garaja ineceğim, teşekkür ederim. Senin şu kafandaki tilkileri bi öldürebilsem o zaman rahat bi uyku uyuyacağım, bu arada sana bir tüyo vermek istiyorum, Ufuk' ta aliminyum plaka varmış, ağzından kaçırdı safım, yarın mesaiden sonra gideceğim. Tilki diyorum, aliminyum diyorum, çamurluk diyorum, ufuk diyorum, 12 den vurmak diyorum, anla artık daha ne diyeyim ???
Ha birde yarın sabah 9 da direksiyon sınavım var, ne dersin geçebilir miyim
Ufuk için el yapımı tattoo makinası yapıyorum, bitirince ilk bana yapacakmış, öyle dedi. Ne dersiniz acaba çamur yapıp makinayı yapmasam mı ? Geçen sefer canım çok yandı...
Gelen,gelmeyen,konuyla ilgilenen,ilgilenmeyen,yardımcı olan,olmayan herkese teşekkürler,sevgiler.
Saat 9.00 da Tophane Uludağ Taksi durağından tırmanmaya başlayacağız.Hakkınızı helal edin,çıkıpta inmemek var,inipte bulmamak var,sağlam gidip gazi olmak var,var oğlu var...
Kelepçelerin işi yaş :( Yarın tornacı yolu göründü bana, ama kaçmaz gidon yükseltmesi yarın akşama bitmiş olacak.
Tattoo makinası fotolarını atarken Cansu' nun resmini de buldum, scooterin son halini merak edenler için yüklüyorum. tttaaaa tammmm
Bu arada ben de Ufuk için hazırlanan, " daha doğrusu kobay ben olduğumdan benim için hazırlandığıda düşünülebilir " Tattoo makinasını bitirdim, iş sadece bir adaptor ayarlamaya kaldı
Ahanda işte bu alet, bir kaç akşam sonra omzuma girip çıkacak, umarım bu sefer düzgün yapmışımdır da ilki kadar acıtmaz, gerçi Elif bana bi sprey vermişti bu sefer onu kullanacağım. Ama gene de Ufuk' u bu aralar hoş tutmam lazım, malum çalışan el ona ait...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)