Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Ohh nihayet bu gün güneş bize kendisini gösterdi.Okulda Öğrencilerimle birlikte teneffüs,ders,okul çıkışı durmadan kudurmuşlar gibi top oynadık.

(Öğrenci) -Olum pas versene lan!
    (Öğrenci) -Hiii top hocanın motosiklete geldi,yavaş olsana olum kızcak şimdik!
    (Öğrenci) -Hocam hocam özür dileriz hocam.
    (Hoca ) -Canınız sağolsun sizden kıymetli mi arkadaşlar!
    (Öğrenci) -Alkış arkadaşlar yazın bunu günün sözü olsun.Büyüksünüz hocam!
    (Öğrenci) -Hazır günün sözünü seçmişken hocam artık sırayla verirsiniz birer tur nasıl olsa biz daha kıymetliyiz...
    (Hoca) -Tabiiki daha kıymetlisiniz.Size bişey olursa yaşayamam bu yüzden kalsın canınızı tehlikeye atmayın.Emi benim canlarım...
    (Öğrenci) -Arkadaşlar hoca yine bizi hazır cevaplılığıyla mağlup etti alkış,pes dedik hocam...

not:Yer Burgaz İmam Hatip Lisesi Okul Bahçesi,11.-12.sınıflar
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Moto Guzzi Stelvio

kış ayları bursa mt ye yaramıyo
    ::gleam::%1::gleam::

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    SLM EY MT MİLLETİ BEN DAYANAMIYORUM BİNİCEM BU PAZAR MOTORA BU GÜN Bİ TUR ATTIM YAV KANIM ÇEKİLMİŞ BİNERİM BEN MOTORA ARKADAŞ d:

Motosikleti
    ramzey 200cc
    nevin örtmenim bu güzel hava çok sürmedi, zaten biliyorduk ama sanki biraz kendimizi kandırdık oh ne güzel oldu diye
    ben de binmek istiyorum artık şu motura
    valla pazar günü hava yağışlı görünüyo, ama cts için vitamin cafedeyiz dimi arkadaşlar aksilik olmassa? saat 19:00 dimi hala ??

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1389847

Yazdan beri söyleyip durduğum o ayakları ileri taşıma işlemini yeni bitirdim. Hemen sizlerle paylaşmak istedim, umarım performansı da güzel olur, gerçi eve gelene kadar pek bi sorun yaratmadı ama hem yordunluktan hem de heyecandan olabilir. Bakalım son durumu yollar söyleyecek

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Olsun Picasso ben güzel geçen her günü Mudanya Sahillerinde ve yollarında kullanıp kaçırmamaya çalışıyorum.Hatta kışıda yaşıyorum motosikletimle.Gel görki beden Eğitimi dersleri sakata giriyor diye dersi olan tüm çocuklar o gün yağış olmasın diye dua ediyor.Resmen Dünyanın meteorolojik ve ekolojik düzeniyle oynuyorlar farkında değiller

Vitamin Cafe işi bana uzak gibi duruyor,şehir içi,kalabalık,rıfat birde daha çok kimler oluyor,bayan varmı,katılımcıların yaş ortalaması nedir?O tarafa yolum düşerse bakarsınız bende düşerim belli olmaz ararım...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    hocam daha detaylı bilgi edinip gün içinde size bilgi veririm. neredeyse bir yıldır katılmıyorum çünkü..

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla pazar günü hava yağışlı görünüyo, ama cts için vitamin cafedeyiz dimi arkadaşlar aksilik olmassa? saat 19:00 dimi hala ??

pazar günü MD buluşması benim bildiğim belki bende gelebilirim ama kesin değil

Motosikleti
    Enginim Dumanım sesin soluğun çıkmaz oldu artık ???

Hadi hadi acıdım gene sana anahtarına kapışmayız, yeter ki sen kırılma

Bu arada pegleri ileri aldım, artık seni yolda yatar vaziyette sollayabileceğim

12 den vurdum seni

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1389847

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Alıntı yaşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster

pazar günü MD buluşması benim bildiğim belki bende gelebilirim ama kesin değil
    tabi tabi pazar günü ben yannış yazmışım arkadaşlar. kusura bakmayın..

Arkadaşlar yarınki buluşmada yokum.. Birazcık üşüttüm de nasıl olduysa artık..

Motosikleti
    keeway sl150
    nekadarda hasta olsam bugün sıkı sıkı giyindim ve eşimle biraz turladık medya markt a gittik ve ne göreyim benim istediğim motor orada parketmiş duruyor ( hysung gv 250) eşimede sonunda gösterme fırsatı bulabildim inşallah en yakında alabilirim. bu arada hava cidden soğuk
    bu arada çakabey motorunu günden güne kişiselleştirmen çok güzel gv 250 alabilirsem senden yardım isteyebilirim

Motosikleti
    Alıntı adnnakn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada çakabey motorunu günden güne kişiselleştirmen çok güzel gv 250 alabilirsem senden yardım isteyebilirim
    Gönlünde yatan motora en kısa sürede kavuşmanı temenni ederim...

Motorunu kişiselleştirmek konusunu ise şöyle yapalım ; ben sana yüzyüze detayları açıklayayım, iyi ve kötü yanlarını. Çünkü kolay değil, sıfır bir makina alıp, onun üzerinde kesme - biçme işlemleri yapmak. Verilmesi zor bir karar.

Haaa sakın yanlış anlama işten kaçmıyorum, aksine bu beni onurlandırır, Allaha şükür bazı imkanlara da sahibiz ve gittikçe de geliştiriyoruz. Eğer Barış Gemlik' e taşınsa var ya o zaman bu işi dükkan olarak bile yapmayı planlıyoruz.

Bu arada dün sanayideydim ve motorun koltuğunu sökmek zorunda kaldım, sökünce de dedim bi deneme yapalım, sadece karton koydum ve sanayinin içinde turladım, harika bir oturuş harika bir motor hakimiyeti oldu. Kesinlikle koltuklara da bi güzellik düşünüyorum... Cansu lafım sana kardeş

Motosikleti
    keeway sl150
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gönlünde yatan motora en kısa sürede kavuşmanı temenni ederim...

Motorunu kişiselleştirmek konusunu ise şöyle yapalım ; ben sana yüzyüze detayları açıklayayım, iyi ve kötü yanlarını. Çünkü kolay değil, sıfır bir makina alıp, onun üzerinde kesme - biçme işlemleri yapmak. Verilmesi zor bir karar.

temeniğin için teşekkürler. haklısın zor olabilir aslında ama almadanda emin olamıyorum büyük bir ihtimalle kişiselleştirme işini bende yaparım diye düşünüyorum. işim gereği ( endüstriyel yağ pazarlama) tüm gün sanayiden sanayiye geziyorum ve sağlam ustalar ve tornacılar ile tanışıyorum istenilen parçayı tornada yaptırabilirim ve işçiliğide :D hele bi alalımda, yakında tanışmak dileğiyle iyi geceler bursa mt

Motosikleti
    işim gereği ( endüstriyel yağ pazarlama) tüm gün sanayiden sanayiye geziyorum ve sağlam ustalar ve tornacılar ile tanışıyorum istenilen parçayı tornada yaptırabilirim ve işçiliğide :D
    vallha mı ???

Galiba ben sana değil - ama sen bana aşırı lazımsın kardeş

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    valla çaka işi değiştirdim pek vakit olmuyor nete girmeye anahtar olayına gelince korktun tabi kısmet olursa bende yaz sonuna yada diğer sezona değiştirmeyi düşünüyorum motoru bakalım kısmet

Motosikleti
    keeway sl150
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallha mı ???

Galiba ben sana değil - ama sen bana aşırı lazımsın kardeş
    yapabileceğim birşy olursa sonuna kadar yanındayım motor yağında en iyisini getittiririm ve parça işine gelince dediğim gibi çevrem var. sonuçta motor kardeşliği var arada.

Motosikleti
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla çaka işi değiştirdim pek vakit olmuyor nete girmeye anahtar olayına gelince korktun tabi kısmet olursa bende yaz sonuna yada diğer sezona değiştirmeyi düşünüyorum motoru bakalım kısmet
    yapabileceğim birşy olursa sonuna kadar yanındayım motor yağında en iyisini getittiririm ve parça işine gelince dediğim gibi çevrem var. sonuçta motor kardeşliği var arada.
    Enginim Dumanım, işi değiştirdim ayağına yatıp düellodan kaçacağını sanma. Nerde olsan bulurum seni

Dostum bu gece Cansu' nun scooter ı dağıtma işine başladık, custom konusunda istersen gv yi aldıktan sonra scooteri parçalayarak başla. Çünkü geri dönülemiyecek bazı adımlar atılıyor, benim pegler mesela bi dünya parçayı kestik ve yeni parça üzerine kaynakladık.

Eğer Gemlik sanayisine yolun düşerse beni mutlaka ara, hem belki bizim firmayı da sana müşteri ederiz Ne de olsa tırlarda da MOTOR var

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Selam arkadaşlar pazartesi akşamı yani dün 19itibarı ile Bursa'dayımMotorumu bir arkadasım getirdi sağolsu bursaya adım atar atmaz kullanabildim...Ocak soğuğunda uzun bir aradan sora aşk yaşadık sabah olmuş ayaktayım hala...Pazar gününe kadar buradayım...Eğer bir buluşma gezi vs olursa katılmaya çalışırım...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    keeway sl150
    Çaka tavsiyelerin için teşekkür doru diyorsun en mantıklısıda o olur heralde bi ara mz almayı bile düşündüm aslında dağıtmak için yerim de var(ilk göz ağrım an125 kıyamam heralde parçalamaya ). gemlik tarafına yakında turum olacak iş için olmasa bile tanışma maksatlı inan uğrayacam ararım ama numaran yok

Motosikleti
    Dostum her zaman beklerim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler