Selam Bursa MT'li arkadaslarım...Yeni yıl için ailemi ziyarete geldim...Hepinize mutlu yıllar diliyorum...
AKIN FİDAN
tikyCon Yerini Şaşırdı Sanırım (:
Akın H-geLdin kaRdeŞim.
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
hoşgeldin Akın.. Benide arabayla pınarbaşından heykele inen yolun sonunda çevirdiler iki üç kez aklınızda olsun.. )
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Güneşi ve ışıklarını özledim,Yeşili ve çim kokan otları özledim,Kuru bir asvalt ve kuş seslerini özledim,Ben motosikletime bindiğimde üşümemeyi ve kaymamayı özledim,her mevsimin farklı güzellikleri var ama ben yinede baharı ve yazı özledim...
Bu arada ekonomik kriz dolayısıyla insanların çoğu zor durumda Allah herkesin yardımcısı olsun.Mümkün olduğunca bu aylarda borçları kısıp daha çok brikim yapıp,tutumlu davranalım çünkü daha devam edecek ve önümüzdeki 3-4 ay dahada artacak gibi görünüyor yorumlara göre...(niye böyle bir konuya atladıysam şimdi alakasız ama önemli)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
ben de geçen akşam, motosikletle görükleye gittim arkadaşı almak için. inanılmaz bir soğuk vardı, yerlerde gizli buz bol bol vardı bikaç kere kayar gibi oldum ama yavaştım problem yok. onun haricinde kask ve kar maskesi olmasına rağmen beynim dondu birdaha gece yarısı -5 C' lerde mi giderim bitti bitti
nevin hocam herşeyi süper anlatmışsınız, o günleri ben de çok özledim. yerler ıslak olduğundan motora binesim dahi gelmiyor
bende binemiyorum uzun zamandır hatta her sabah okula gitmeden önce bakıyorum ama yetmiyor bu sarılmayı bile dusundum yani
bende bende nezamandır motora binemiyorum susurluğa gitmeden önce zamlı aldığım benzin hala duruyo
Haydeee ne oluyor sizlere yahu ???
Tamam herkes sağlığını düşünür dikkat edip kollar ama bu motorunuzdan ayrılmak demek değildir ki, düşünün ortalık karardıktan sonra çıkmışsınız yola; kaskınızda şıpır şıpır yağmur damlaları, hatta bir ara vizor sudan yol göstermez oluyor. Her ne kadar pahalı olursa olsun mont ve pantolonunuz su geçirmeye başlıyor, her yeriniz su içinde kalıyor...
Yolda kaptırmış giderken bi bakıyorsunuz arka teker kendi havasında, kaymaya başlıyor, bir anlık şaşkınlık ve hemen yolu toparlamaya çalışıyorsunuz. Tam 12 lik bir olay " yolda tutunma " kavgası. Tam yolu tuttum gidiyorum diyorsunuz ve bu sırada bi su birikintisi, kaçacak yer yok, zaten kaçmaya çalışsanız aynen yerdesiniz. Mecbur balıklama bir dalış artık botlarınız su içinde çorapların ıslandığını hissetmek...
Motosiklet illa yaz güneşinde sürülmez, tamam o daha sağlıklı ve zevklidir ama kışında tadını çıkarmak lazım, biraz üşümek ve hatta titremek lazım. Hani DART var ya işte onun gibi çemberi tutturmak değil benim demek istediğim hedefi 12 den vurmak. Motoru yaşayın !!!
Uy piru pize kötu pişey mu dedu şimdu.Motosikletli William Tell:
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
arkadaşlar pazar günü kardeş sitemiz olan motordelisi.com sitesinin saat 19da buluşması var. ilgilenenler olursa vitamin cafede olacağız bir aksilik olmazsa.
biz mamiylede motordelisi buluşmalarında tanışmıştık kulakları çınlasın..
Yok Çakabey Abi, doğru diyosun, zaten ben daha önce de söylemiştim yağmurda motosiklete binmeyi sevdiğimi. Ama benim demek istediğim tamamen farklı. Misal ben hem okula hem de heykelde kursa gidiyorum ve bizim motosikletler scooter gibi deil, çünkü bacaklarım dizime kadar çamur oluyor. E haliyle hoş deil Ayrıca ona uygun pantalon da alamadığım iin durum bu bende
1- Vitamin Cafe nerede?
2- Bu kadar
Hava şartlarına bağlı artık güzel olursa gelirim ben
boşver hava şartlarını atla 48e gel bende gelicem inşallah tanışmış oluruz hem.
tmm ya yerini ögrendim. pazar saat kaçta buluşuluyor? yakamıza kırmızı gül takmalı mıyız?
benim kurs var zaten ticaret lisesinde olacam. 2 gibi bitiyor işte
1-2 saat zamanım olacak ugrarım artık
evet başka gelenler el kaldırsın
Belki bende orda olabilirim. Bu arada motorda ufak tefek oynamalar yaptım. Can sıkıntısı
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1387746
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
bende gelirim kaçta olcak bir de rıfat abi
saat19da olucak arkadaşlar. uzun süredir zaten düzenlenmiyordu, en son bir yıl önce katılmıştım. sıcak ve güzeldi ortam. Motorlu yada motorsuz gelmeye çalışın..
baba naptın saat 19 diyosun
ayarlamaya çalışcam artık gelirim büyük ihtimal. Çünkü final haftam da bişiler yapcam gelirim sanırsam :=)
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)