Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok
    Alıntı alperbozbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla arkadaşlar aynı polislerin önünden yüzlerce kere geçtim 2 kere durdurdular biri motorum çok ses yapio die vulcan 1500 ümle çıkmıstım bi kere de 250 cc çin malım var bi tane çakma chopper onunla durdurdular onda da sinyalim kırılmış kask olduğu surece durdurmuolar
    Hönk

Ben anlıyamadım
    filler yaşlanıpta ölecekleri zaman, tek başına ıssız bir yere giderlermiş...

ben şimdi oradayım, bekliyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Selam Bursa MT'li arkadaslarım...Yeni yıl için ailemi ziyarete geldim...Hepinize mutlu yıllar diliyorum...
    AKIN FİDAN

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Alıntı alperbozbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla arkadaşlar aynı polislerin önünden yüzlerce kere geçtim 2 kere durdurdular biri motorum çok ses yapio die vulcan 1500 ümle çıkmıstım bi kere de 250 cc çin malım var bi tane çakma chopper onunla durdurdular onda da sinyalim kırılmış kask olduğu surece durdurmuolar
    Valla bi keresinde benide Demirtaş rampasında durdurmuşlardı.

Alıntı tikycon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hönk

Ben anlıyamadım
    Anlayan varsa anlatsında anlıyalım bende bişi anlıyamadım
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    tikyCon Yerini Şaşırdı Sanırım (:
    Akın H-geLdin kaRdeŞim.
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    hoşgeldin Akın.. Benide arabayla pınarbaşından heykele inen yolun sonunda çevirdiler iki üç kez aklınızda olsun.. )

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Güneşi ve ışıklarını özledim,Yeşili ve çim kokan otları özledim,Kuru bir asvalt ve kuş seslerini özledim,Ben motosikletime bindiğimde üşümemeyi ve kaymamayı özledim,her mevsimin farklı güzellikleri var ama ben yinede baharı ve yazı özledim...

Bu arada ekonomik kriz dolayısıyla insanların çoğu zor durumda Allah herkesin yardımcısı olsun.Mümkün olduğunca bu aylarda borçları kısıp daha çok brikim yapıp,tutumlu davranalım çünkü daha devam edecek ve önümüzdeki 3-4 ay dahada artacak gibi görünüyor yorumlara göre...(niye böyle bir konuya atladıysam şimdi alakasız ama önemli)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    ramzey 200cc
    ben de geçen akşam, motosikletle görükleye gittim arkadaşı almak için. inanılmaz bir soğuk vardı, yerlerde gizli buz bol bol vardı bikaç kere kayar gibi oldum ama yavaştım problem yok. onun haricinde kask ve kar maskesi olmasına rağmen beynim dondu birdaha gece yarısı -5 C' lerde mi giderim bitti bitti

nevin hocam herşeyi süper anlatmışsınız, o günleri ben de çok özledim. yerler ıslak olduğundan motora binesim dahi gelmiyor

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    bende binemiyorum uzun zamandır hatta her sabah okula gitmeden önce bakıyorum ama yetmiyor bu sarılmayı bile dusundum yani

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    bende bende nezamandır motora binemiyorum susurluğa gitmeden önce zamlı aldığım benzin hala duruyo

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Haydeee ne oluyor sizlere yahu ???
    Tamam herkes sağlığını düşünür dikkat edip kollar ama bu motorunuzdan ayrılmak demek değildir ki, düşünün ortalık karardıktan sonra çıkmışsınız yola; kaskınızda şıpır şıpır yağmur damlaları, hatta bir ara vizor sudan yol göstermez oluyor. Her ne kadar pahalı olursa olsun mont ve pantolonunuz su geçirmeye başlıyor, her yeriniz su içinde kalıyor...
    Yolda kaptırmış giderken bi bakıyorsunuz arka teker kendi havasında, kaymaya başlıyor, bir anlık şaşkınlık ve hemen yolu toparlamaya çalışıyorsunuz. Tam 12 lik bir olay " yolda tutunma " kavgası. Tam yolu tuttum gidiyorum diyorsunuz ve bu sırada bi su birikintisi, kaçacak yer yok, zaten kaçmaya çalışsanız aynen yerdesiniz. Mecbur balıklama bir dalış artık botlarınız su içinde çorapların ıslandığını hissetmek...
    Motosiklet illa yaz güneşinde sürülmez, tamam o daha sağlıklı ve zevklidir ama kışında tadını çıkarmak lazım, biraz üşümek ve hatta titremek lazım. Hani DART var ya işte onun gibi çemberi tutturmak değil benim demek istediğim hedefi 12 den vurmak. Motoru yaşayın !!!

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Uy piru pize kötu pişey mu dedu şimdu.Motosikletli William Tell:
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Kymco CK 125
    arkadaşlar pazar günü kardeş sitemiz olan motordelisi.com sitesinin saat 19da buluşması var. ilgilenenler olursa vitamin cafede olacağız bir aksilik olmazsa.

biz mamiylede motordelisi buluşmalarında tanışmıştık kulakları çınlasın..

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar pazar günü kardeş sitemiz olan motordelisi.com sitesinin saat 19da buluşması var. ilgilenenler olursa vitamin cafede olacağız bir aksilik olmazsa.

Motosikletli mi - motosikletsiz mi ??

Hani kar - kış - kıyamet ya, o bakımdan şeyettiydim

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haydeee ne oluyor sizlere yahu ???
    Tamam herkes sağlığını düşünür dikkat edip kollar ama bu motorunuzdan ayrılmak demek değildir ki, düşünün ortalık karardıktan sonra çıkmışsınız yola; kaskınızda şıpır şıpır yağmur damlaları, hatta bir ara vizor sudan yol göstermez oluyor. Her ne kadar pahalı olursa olsun mont ve pantolonunuz su geçirmeye başlıyor, her yeriniz su içinde kalıyor...
    Yolda kaptırmış giderken bi bakıyorsunuz arka teker kendi havasında, kaymaya başlıyor, bir anlık şaşkınlık ve hemen yolu toparlamaya çalışıyorsunuz. Tam 12 lik bir olay " yolda tutunma " kavgası. Tam yolu tuttum gidiyorum diyorsunuz ve bu sırada bi su birikintisi, kaçacak yer yok, zaten kaçmaya çalışsanız aynen yerdesiniz. Mecbur balıklama bir dalış artık botlarınız su içinde çorapların ıslandığını hissetmek...
    Motosiklet illa yaz güneşinde sürülmez, tamam o daha sağlıklı ve zevklidir ama kışında tadını çıkarmak lazım, biraz üşümek ve hatta titremek lazım. Hani DART var ya işte onun gibi çemberi tutturmak değil benim demek istediğim hedefi 12 den vurmak. Motoru yaşayın !!!
    Yok Çakabey Abi, doğru diyosun, zaten ben daha önce de söylemiştim yağmurda motosiklete binmeyi sevdiğimi. Ama benim demek istediğim tamamen farklı. Misal ben hem okula hem de heykelde kursa gidiyorum ve bizim motosikletler scooter gibi deil, çünkü bacaklarım dizime kadar çamur oluyor. E haliyle hoş deil Ayrıca ona uygun pantalon da alamadığım iin durum bu bende

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster

1- Vitamin Cafe nerede?
    2- Bu kadar

Hava şartlarına bağlı artık güzel olursa gelirim ben

Motosikleti
    Kymco CK 125
    boşver hava şartlarını atla 48e gel bende gelicem inşallah tanışmış oluruz hem.

Motosikleti
    ramzey 200cc
    tmm ya yerini ögrendim. pazar saat kaçta buluşuluyor? yakamıza kırmızı gül takmalı mıyız?
    benim kurs var zaten ticaret lisesinde olacam. 2 gibi bitiyor işte

1-2 saat zamanım olacak ugrarım artık

evet başka gelenler el kaldırsın

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Belki bende orda olabilirim. Bu arada motorda ufak tefek oynamalar yaptım. Can sıkıntısı

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1387746
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    bende gelirim kaçta olcak bir de rıfat abi

Motosikleti
    Kymco CK 125
    saat19da olucak arkadaşlar. uzun süredir zaten düzenlenmiyordu, en son bir yıl önce katılmıştım. sıcak ve güzeldi ortam. Motorlu yada motorsuz gelmeye çalışın..

Motosikleti
    ramzey 200cc
    baba naptın saat 19 diyosun
    ayarlamaya çalışcam artık gelirim büyük ihtimal. Çünkü final haftam da bişiler yapcam gelirim sanırsam :=)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler