nasıl yani siyaset olsa nolacakki motorcular siyaset konuşamaz diye bişi var
mı ki garip
nasıl yani siyaset olsa nolacakki motorcular siyaset konuşamaz diye bişi var
mı ki garip
Yasaklayan yönetici BBRR aramızdan biri bursa mt adına konuşursa iyi olur benim konuşmam doru olmaz heralde bu kadar büyüğüm varken
az önce bursa mt nin en büyük askeri ile konuştum.Herkezlere cok cok selamı var.Gayet memnundu hayatındancok iyibir yer hic bir sıkıntım yok dedi.2.5 ay sonra izine gelebilecek sanırım.
KENDİSİNE ULAŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN İRTİBAT BİLGİLERİ
0232 743 57 25-26-27 ARAMA SAATİ 12.30-13.30 ARASI AMA SAAT BİRDE ARAYINCA DAHA KOLAY DÜŞÜYORMUŞ.1 2 YEMEKHANESİ 2.BÖLÜK ER MUHAMMET BAŞ
abi rahatsan iyi valla sevindim senin adına bu arada jandarmanın motorcu birliği var sanırsam girebilme şansın varsa ne mutlu sana
ah mami msnde gördüm ama yetişemedim çevrımdışı olmuşsun. izmir tabi heryer racing oralar kışta gelmiyor oralara..
Çok rahatım derken?? özendim yani askere gelesim var
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Yuh Mami dün gittin bu gün çarşı izninemi çıktın,sen torpillisin ben anlamam,(bu nasıl acemilik),herkes karaşimşek yerken bir rivayete göre senin kuş sütü ile beslendiğinin gerçek payı nedir.Peki yaa komutanla 9. göbekten akraba olmanı nasıl açıklayacaksın evlilik yoluylamı geçti?Tüm bunları cevapla lütfen
Şaka bir yana özlettin kendini,sen gittin gideli topik canlılığını yitirdi,kimse kimseye laf atmaz oldu,polimik desen hiç yok,alelade konular bile maddeler halinde yayımlanamz oldu,buda yetmezmiş gibi içimizden biri topikten oldu...Gel tezkere tezkere bitsin bu çile diyerek mektubuma son veriyorum...
Vatan Sana Canım Feda...
Bu arada Merve ve picasso hoşgeldiniz,ee paylaşımlarınızı bekliyoruz özelliklede picasso nasıldı oralar,bize oranın meşur olan neyini getirdin?
Rıfat sağol fakat ne reklamıysa artık bu neyse bi ara denk gelirsem kendim sorucam Yaşar'a...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Eeeee Bursa ne oldu size yahuuuu ???? Nedir bu fırtına öncesi sessizlik modu
Bari ben konuşayım azıcık...
Biliyorsunuz ki motora yapmak istediğim bazı değişiklikler vardı, onlara devam ediyorum. Bir de araya zorunlu sebebler eklendi ( yan yattım egzoslar dağıldı ) Bende full yoğunlukla custom olayına devam ediyorum...
Biraz hayal gücü biraz da kopya çekerekten egzos sistemini ayırdık, artık silindirler bağıomsız olarak duman atıyor Çaldığı türküyü dinlemenizi tavsiye ederim " kara tren katar katar, derdime dertleri katar " hesabı yollarda türkü çığırıyorum. Tabi bunun yanı sıra ara gaz verince de kurbanlık tosun gibi böğürmesi de ekstra bir özellik oldu
Neyse ben kaçar daha yağmurun tadını çıkaracağım, yollar beklemez...
abi sen yaparsın da kötü mü olur hiç..
valla hocam antalya çok güzeldi, güzel de geldi. elimde fotoğraf yok bundan başka, çünkü sadece o anın tadını çıkarıyorum, elimde makineyle dolaşmak da birazcık zor geliyor
ama şunu diyebilirim sıcaktı, t-shirt ile dolaştım. ama düşündüğüm zaman da yağmurun olmaması çok kötü, özellikle Aralık' ta. Ama duyduğum kadarıyla biraz yağmış yağmur, soğusun da artık
Aslında pek üzerine düşülmüyor ama kabak tatlısı süperdir bizim oraların usulüyle. Bir de köfte- piyaz ikilisi bombadır. onun haricinde portakal falan var , açıkçası yanımda hiçbir şey getirmedim, artık yiyecek taşımak çok zor geliyo be hocam
erdem abi bende bir sene antalyada yaşadaım gercekten özellikle piyazı çok çok iyidir değişik bir uselle yapılıyor sanırsam
haldun abi egzozlar çok iyi olmuş kimden kopya çektin acaba engin abiden olabilirmi
ya ben yeni konu açmak istiyorum gezi resimleri için nasıl yapcam??
hah tamam buldum
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ek-gezisi.html
slm bursa mt sakinleri
slm ibo senide bir aramızda göremedik valla
Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim.
Yok Enginim Dumanımdan değil ama Harley amcamdan ufak bi esinlenme söz konusu, Gebze' den Barış ın gazına geldim vallaha ama çok da tatlı oldu " tabi bence "
Bu arada son gelişme olarakta km saatinin yerini fena bi şekilde değiştirdim, benzin deposunun yanına aldım, Gerçi en son Bursa seyahati sırasında km telini koparttım, şimdi çalışmıyor ama olsun orda olması yeterli. Harbi bir gün motor üreticisi biri ile karşılaşırsam eğer adamlar beni dövecek Hava filitresini performans filitre ile değiştirdim, arka sisybar ı söktüm. Durun bakalım daha neler olacak...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Telif hakkını ben sana yılbaşı gecesi öderim, buradan yazmıyayım gerçek RTÜK yaşanabilir
Avatarımı değiştirmek konusunda; benim geri vitesimin olmadığını biliyorsun. Her zaman ne dedim ??? Verecek bir tane cana sahibim, ne zaman olacağını sadece yüce yaradan bilir. Ne kadar kasarsan - o kadar ızdırap yaşarsın...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
İş yerine motorla geldim, uğra beni al...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)