Erdoğan kardeşi gittik gördük,6 kişi falandık cidden anlattığına göre çok ucuz atlatmış Allah korumuş ama hala akıllanmamış,motor kullanılmaz halde hurdaya dönmüş o ise hastahaneden çıkınca ilk işim daha iyisini almak olucak diyor...
Erdoğan kardeşi gittik gördük,6 kişi falandık cidden anlattığına göre çok ucuz atlatmış Allah korumuş ama hala akıllanmamış,motor kullanılmaz halde hurdaya dönmüş o ise hastahaneden çıkınca ilk işim daha iyisini almak olucak diyor...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Başta bluejazzist, engindmn olmak üzere tüm Bursa'lı arkadaşların geçmiş bayramını kutlarım
tanışmak hastanede kısmet oldu geçmiş olsun kardeşim. resimleri akşama yollayacağım.
[QUOTE=ÇakaBey;1366700]Siparişiniz alındı...
Ulaştırmak için bana bi bilgi lazım elden mi gelip alacaksın - kargo mu atayım ??[/QUOyavrum şu ciddiyetin öldürüyo beni abi sen onu telgraf çek :
Arkadaşlar tabiiki önceden haber vermek ayarlamak isterdim ziyareti fakat benim Mudanya'dan hafta arası müsait olmam ve gelmem zorlaşabilirdi.Bu yüzden paldır küldür damdan düşer gibi ibir anda karar verip müsait olanlarla hemen oraya damladık.
Fakat emin olunki çok kalabalık ziyaret için iyi değil,oda ufak ve diğer hastalar rahatsız olabilecek konumda,hem zaten azar azar sürekli ziyaret daha makbul olacaktır.Ben derim ki bir postada siz ayar yapın uyarsa bizede birdaha uğrarız.Bırakmayalım arkadaşı inanın gözlerinin içi gülüyordu mutluluktan...
reiz slm
nedir bu cd hikayesi
Mami'nin kortej cd'si yoksa benmi öle sanıyorum alala kafam karıştı şimdi başka kortejmi yoksam bu
ne cd'si bu ÇakaBey ?
BU Gebze Kortej gezisi...
kortejler birbirine karıştı normaldir tabi baya büyük bir yapı olduk
Erdoğan arkadaşımızı ziyaret ettik...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...aza-yapti.html
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
uzun bir aradan sonra gene beraberiz herkeze bol bol selam....
iç acılarımın toplamı karşılık gelmedi gözyaşlarımın karesine...:wiinkk:
ben de geldim bursadayım artık şubat tatiline kadar
arkadaşlar bu gün erdoğan kardeşimizin yanına gittik ameliyat olmuş durumu iyi neşesi yerindeydi bütün arkadaşlara selamı var
Arkadaşlar Yaşar uzaklaştırılmış tam olarak sebebini bilen varsa söylesin.Araştırdım sitde ama bulamadım siyasi avatarı vardı bi ara bu sebeple olabilirmi acaba aman dikkat edelim böyle şeylere
kimseyi kaybetmeyi istemeyiz...
Yasaklama Süresi: From 19-12-2008 to 26-12-2008
Yasaklama Nedeni: reklam kurallarına uymamak
olarak yazıyor profilinde..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)