TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM ARKADAŞLAR... BEKLİYORUM :d
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Zakokkk, yaşar, ibrahim16, İBO 150ZAT, M@M!
noluyo be sabah sabah forumda bu ne yoğunluk böle hade hazırlayın motorları
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
geri sayım başladı
Ben dünden hazırım
soğuktu ama çok güzel konvoy oldu... Çalışmak zorunda olduğum için erken bırakıp geldim.. Şimdiden hayırlı teskereler mami..
O Kadarki Isimlerinizi Sayamıyorum Tek Tek Hepinize Beni Yanlız Bırakmadığınız Için Teşekkür Ediyorum.... Gerçekten Umduğumun çok çok üstündeydi Katılım... Söyleyecek Söz Bulmakta Zorlanıyorum Zaten Bu Konuda Pek Iyi Değilim... Benim Için Fedakarlık Yaptıız Ve Yol Katedip Yanımda Bulundunuz... Be Beni Değerli Kılan Bişey... Hiç Unutmayacağım Bir Gün Yaşadım Sizlerle... Iyiki Varsınız BURSA MT
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Videoyu seyretmeden göndermezüüük
sen hayırlısıyla git gel daha ne konvoylar yapacaz:D
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Havanında güzelliği m@minin şansına biraz soğuk vardı ama arkadaşlarla sohbet muhabbet her şey çok güzeldi M@mi ALLAH yardımcın olsun git gel hayırlısıyla kaldığımız yerden devam ederiz.
WwW.MoToSiKLeT.NeT
Allah güle güle gidip dönmeyi nasip etsin işallah dönüştete aynı konvoyu yaparız bişe dicem varya tam vaktinde askere gidiyorsun neden dersen tam kriz zamanısen askerden gelincede bitmiş olacakmış öle diyolar ne şanslısın ula MAMİ
Özgür haklı videoyu ne zaman izleyeceğiz yolunu keseriz göndermeyiz bak
Hayırlı olsun dostum Allah analı babalı büyütsün vatana,ailesine millete hayırlı bir evlat olsun
hadi mami hayırlısıyla git gel inşallah kardeşim darısı başıma artık...
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
sevgili arkadaşlar, geçmiş bayaramınızı, geçte olsa tebrik ederim.
bayramın 3. günü memlekete gittiğim için konvaya katılamadım, ama 2. günü mamiyle sinemada karşılaştık ve helalleştik.
Allah muhafaza etsin mami. sağsalim dönmeni bekleyeceğiz.
selamlar..
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
merhaba arkadaşlar ben aranıza yei katıldım keşke daha önce katılsaydımda konvoya bende katılabilseydim bidahaki konvoylara inşallah kendinize iyi bakın bu arada ehliyet alana kadar sürüşlerim kısıtlı şubatta ehliyet sahibi olacam
Halen resim veya video eklenmemiş kortejden
Arkadaşlar
Bursa Mt üyelerimizden Tiki16 (erdoğan) Arkadaşımıza öküzün Biri (az Bile Ama)ters Yoldan Ve Kontrolsüz Bir şekilde Yola çıkmak Suretiyle Erdoğan Arkadaşımıza Yandan çarparak Yaralanmasına Sebep Olmuştur.hayati Tehlikesi Yok şükür Ancak Sağ Bacağı Kalcaya Yakın Tehlikeli Bir şekilde Kırılmış.kendisine Acil şifalar Diliyor Ve Trafik Kurallarını Hiçe Sayıp Buna Neden Olan Araç Sürücüsünü Kınıyorum.
Tel Açmak Isteyen Ler Için No Su:0544 287 6464 Erdoğan
Gözün aydın BANUS,minik yeğenine çok sevindim umarım analı-babalı büyür.Vatana millete hayırlı evlat olur.
Mami hakkını helal et hepimize,benimde gezim çok güzeldi umarım dualarımız kabul olur ve tez zamanda gelirsin.
"Şahlanan ata dizgin vurulurmu,
Coşan asker önünde durulurmu
Bu dünyada Vatansız durulurmu
Önce vatan sonra vatan diyorum"
Çok çok geçmiş olsun Erdoğan,sabah sabah kötü haber üzüldük,umarım en yakın zamanda iyileşir ve kendine gelirsin,Bursa Mt olarak yanındayız her zaman.
Bu arada Stigmata bizimle bilgilerini paylaştığın için çok teşekkürler...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
iyi dilekleriniz için yaşar ve nevin hocama (yeğenim için) teşekkürler
erdoğan geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur allah şifa versin tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşaallah
mami sana da hayırlı teskereler ne yapmak için gittiğinin bilincindesin o yüzden zorlanacağını sanmıyorum
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)