Tamam o zaman bundan sonra Bursa MT'nin asırlık çınarı sizsiniz Bu arada merak ettim, yazdığınız bu EFOR testinde ne gibi bir efor uyguladınız da genç kız gibi çıktı test sonuçları ?seflek adlı üyeden alıntı
Tamam o zaman bundan sonra Bursa MT'nin asırlık çınarı sizsiniz Bu arada merak ettim, yazdığınız bu EFOR testinde ne gibi bir efor uyguladınız da genç kız gibi çıktı test sonuçları ?seflek adlı üyeden alıntı
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
abiler ben de beşevlerden aranıza katılıyorum bir beat aldım ve motorculuğa adımımı attım!! çok genç sayılırım (yaşım 17) bu yüzden sizden öğreneceğim çok şey var!! artık ben de aranızdayım!!!
Hoşgeldin Enes.
BİRAZ KENDİNİ TANITIR MISIN? (SİTENİN EVVELİYATINI OKURSAN BURADAKİLER HAKKINDA EPEY BİLGİ SAHİBİ OLURSUN)
ALİ BEY, ZATINIZDAN HİÇ HOŞLAŞMAMIŞTIM. zaten siz de bu duygumu haklı çıkarabilmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.Mangal adlı üyeden alıntı
GENCİM VE GÜZELİM DİYE BU HASETLİĞİNİZ BENİ RAHATSIZ EDİYOR. BENDEKİ GENÇLİK VE GÜZELLİK ALLAH VERGİSİ. neden kıskanıyorsunuz?
üstelik bana inat, tipiniz de bozuk.
sizinle yüzyüze gelip ağzınızı burnunuzu kırmak, saçınızı başınızı yolmak istiyorum.
neredeyseniz söyleyin geleyim, dediklerimi yapayım.
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
seflek adlı üyeden alıntı
Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi'nde lise sona geçtim, 17 yaşındayım, BURSAlıyım ve BURSASPORluyum motosikletlere hayranlığım çocukluktan beri var (çok sevdiğim dedemden kalma heralde).. Ve yeni motoruma yeni kavuştum yalnız trafiğe pek çıkmıyorum yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.. utangaç bir kişiliğim var ve yalandan nefret ederim!!!
Ayakta tutan bizi aşkındır; TeXaSlılar sana aşıktır!!
BURSASPORlu olmak ayrıcalıktır, ŞAMPİYONLUK bize yakışır!!!
Sevgili Şeflek,seflek adlı üyeden alıntı
Halbuki ben sizden pek hoşlanmıştım , Suratımı dağıtmak için buraya kadar gelmenize gerek yok, siz istedikten sonra ben duvarlara filan vurup selfservis olarak tipimi daha da bozdururum.
Allah vergisi olan genç ve güzelliğinizi mapus damlarında yitirmenizi hiç istemem, zaten duyduğumuza göre de mapus ta genç ve güzel insanlara ayrı bir sevkat gösteriliyormuş ( ama yinede arzunuz buysa, tanıdığım, sizi mapusa attırabilecek , oldukça başarılı avukatlar var tabii )
Tipimi de düzelttirmek için acil olarak estetik cerrahlara danışacağım, hiç merak etmeyin Zat-i alimden başkaca da istediğiniz varsa, lütfen çekinmeden söyleyin, yerine getirmeye çalışayım. Bildiğim kadarıyla zor durumda olanların istediklerini yapmak sevapmış. Andrapoz da zor durum statüsüne girer sanırım. Bu durum hakkında sitemizin hekimlerinden sizin adınıza yardım istiyorum. Haydi beyler sevaptır
Bu arada enes kardeş hoş geldin. Yaş ortalamamızı düşürdüğün için de ayrıca teşekkürler....
hoşgeldin enes
ben de ulubatlı mezunuyum 99 da
baya eskıymış be.
bu arada avatarındaki foto daki lerden biri volkan budak a çok benziyo
o da uhal mezunu almancı kardeşimizdi
yok abi soldaki ben; sağdaki de kuzenim.. benim de bu sene son sınıf!! inşallah ii bir üniversiteye girerim!!
arkadaşlar merhaba..
bugün son.. yarın motorumu satıyorum. bu yaz bir daha motorum olmayacak. içim yanıyor ama satmam gerek çok üzülüyorum.
sizinle de paylaşmak istedim. kısa ama güzeldi.
bu gün son kez mudanya turu yapıcam. sonra da ......
sonrasını bilmiyorum.. canım sıkılıyo...
abicim önemli olan arkadaşlık
zaten kimin motoru var ki
bi ben(çalıştığı günlerde),bi ender bi de emre
Sağlık olsun Arda
Motor dediğin nedir ki, alınır da , satılır da.. Yenisine ve daha iyisine sağlık inşallah. Bak, Cem artık bisiklete biniyormuş, O ne yapsın
ben bursada yaşiyorum we bursada motorsiklet grubumuzun olmasını istiyorum tüm maxi scooter sahiplerini buraya bekliyorum hafta sonlarını daha keyifli hale getirebilmek için grup gezileri düzenleriz .bursada farklı motorsiklet anlayışı getirelim hepinizi bekliyorum çok keyifli olacağina garanti werebilirim çünkü organizasyon yapmak için çok müsait bursamız gidilecek gezilecek çok yer war inşallah bi maxi grup kurabiliriz.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Aynı bölgelere ait birden fazla başlık açılamaz. Bu tarz açılan başlıklar kilitlenerek daha önce açılmış konuya yönlendirilir. Bölgeye ait aktif bir grup var ise başka bir grup oluşturulamaz.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
forum içerisinde maxi scooter yok benimde maxi olmaya hiç niyetim yok forum içerisinde olmaya niyeti olan varmı bilemem...hoşgeldiniz demek lazım hoşgeldiniz...yorum yok...
bizim için motosikletlerin türünün bi önemi yok
önemli olan iki tekerlekli olması
bisiklette olur
öyle değil mi?
forum içinde modellere göre ayrım yapmak gereksiz.
Bursa mt her türden motosiklete açıktır.
scooter cılar ayrı cruser cılar ayrı enduro cular ayrı organizasyon mantığı
yanlış olur amaç hep birlikte birşeyler paylaşmak.
Böyle ayrım yapmak yerine çeşitlilik ve birliktelik düşünen arkadaş varsa aramıza hoş geldin diyorum.
Adamı bir taşa tutmadığınız kalmış yahu
Bırakın o arkadaşımız da öyle bir grup kursun, Scooter denilice tüyleriniz diken diken oluyor değil mi, ne yalan söyleyeyim, bence de biraz TV koltuğuna benziyor bu aletler, farkı tekerleklerinin olması Ama onun da meraklısı var işte...
Siz gidi cruserciler sizi
Bu arada Bursa'da eskiden motorlu polis vardı, sizler yüzünden artık motorlu doktorlar da oldu, haydi sizde bir doktorlar grubu kurun arkasından avukatlar grubu, sonra bilmem neler grubu ( Cem bu gruba dahil olacak ama avukatlara değil )
Uşak - Kütahya - Eskişehir - Afyon - Bilecik Toplanalım mı?
Teklifime BURSA da dahildir!
Yahu sizi 2 gün başıboş bırakmaya gelmiyor...
Pazar günü müdür, tenekeci, arda ve ben kumyaka'daydık yine. tenekecinin ahşap tekneyle şöyle bir gezip iki lafın belini kırdık. resimler yarın...
yaa sen ne yılışık adamsın! seni mutlaka dövücem ben. hem de dinlenip dinlenip dövücem seni, ölene kadar mokoko yapıcam.Mangal adlı üyeden alıntı
ilkay, bana dokandırıyorsun gibime geldi.freeman adlı üyeden alıntı
(ayrıca bana "domuz gibisin abi" deyip başkalarına "bunun ciğeri bitmiş, 3 günlük ömrü var, iyi davranın" demen etik değil. gerçi metin artık el üstünde tutuyor beni. ama acıyarak bakan gözlerinden rahatsız oluyorum doğrusu)
hoşgeldin!tyryaky adlı üyeden alıntı
scooter motorların kralıdır kardeş. bakma sen ender'e. motoru iyi diye beğenmiyo. (ama ender'i tanı, çok seveceksin. efendi, saygılı, heyecanlı, genç bir arkadaşımız.)
valla motor ayırımı yok burada. hatta motorsuzları bile ayırmıyoruz. ama itiraf etmek gerekirki, gezi ve etkinliklerde motorların müsavi olması mantıklı. scooter, racing, şopar karması bir grup düşün, neye benzer?
hem motor bahane! bu vesileyle tanışıp görüştüğümüz bu kıymetli insanların dostluğu neye değişilir? mühim olan tanışmak, dost olmak ve dost kalmak. öncelikle yeni bir tanışma tertip ederiz, gerisini sonra düşünürüz. metin dede bu işlerden anlar, söyleriz...
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Mangal adlı üyeden alıntı
önemli deil abi (görevimiz)!! cevabım biraz geç oldu kusuruma bakmayın
Yahu senin için adam tutup kendimi dövdürttüm ama yaranamadımseflek adlı üyeden alıntı
Baksana ciğerin bile dandikmiş, sen hala dövcem de dövcem diye tutturuyorsun bir de mokoko yapacakmış, hah haaaaa , senin şarj zamanın gelmiş , Zaten İlkay Bey de yaşına hürmeten etik dışı konuşmuştur kesin
Hah, bu arada lütfen müsavi gibi 4.Murat devrinden kalma kelimeler kullanma, millet senin ne yazdığını anlamak için Osmanlıca-Türkçe sözlük kullanmaktan okuyamaz oldu. Tamam mı genç ve güzel ağbim.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)