Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    bu arada sizinle paylaşmak istedim taş düşüyorum çok sancılı ve ağrışı bir şeymiş kimsenin başına vermesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada sizinle paylaşmak istedim taş düşüyorum çok sancılı ve ağrışı bir şeymiş kimsenin başına vermesin

geçmiş olsun mert senin aracılığın ile tüm bursa mt ye sağlıklı günler allah kimsenin ağzının tadını bozmasın

Motosikleti
    HONDA BEAT
    geçmiş olsun mert... duymuştum çok sancılı oluyomuş...

asfalta falan düşürme arkadan gelen yalpalamasın
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Okulu kırmak için bir bahane değilse geçmiş olsun Mertçim,Demek senin bünye üretim yapabiliyor,bari değerli bişeyler ürette(altın,elmas,zümrüt vs..) bu krizde bir işe yarasın,şaka bir yana cidden acılı bir durum bu Allah kolaylık ve şifa versin(ip atla).
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okulu kırmak için bir bahane değilse geçmiş olsun Mertçim,Demek senin bünye üretim yapabiliyor,bari değerli bişeyler ürette(altın,elmas,zümrüt vs..) bu krizde bir işe yarasın,şaka bir yana cidden acılı bir durum bu Allah kolaylık ve şifa versin(ip atla).
    ip atlayınca düşürmeside kolay olur dimi hocam...

Motosikleti
    Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun mert senin aracılığın ile tüm bursa mt ye sağlıklı günler allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
    aynen abi herkez saglıklı mutlu olsun taş filan olmasın kimsede

Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun mert... duymuştum çok sancılı oluyomuş...

asfalta falan düşürme arkadan gelen yalpalamasın
    sorma abi ya çok sancılı bisi bugun internette okudum erkeklerim hamileliği anlaması gibi bisi yazıyodu baya kotu yani

zaten sabah sancılandıgımda babam usuttum fılan sandı cumarteside motora binmiştim motoru parcalıyodu az kalsın cunku hep soguklarda binme diyor ama ondan degilmis beatte iyi sıyrıldı bu sefer

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bu agrıyı cekmektense 365 gün 6 saat derse girmey tercih ederim valla ne ürettgimi su an tam olarak bilmiyroum ne cıkarsa artık hastene masraflarını karsılasın yeter aslında herkeze teşekkürler tekrardan bir an önce gecer umarım

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ip atlayınca düşürmeside kolay olur dimi hocam...

Ya Mami sen nasıl bir zekisin,bir okuyuştamı anladın bunu,kızma kızma askerlik heyecanı diyelim,bak istersen GATA dan ayarlayalım bi Dr.,prf.,hatta yrd. doç.,çürük raporu falan alalım askerden yırtar topiği canlandırır,gezilere katılmak için tırmalanır durursun... (bizde cümleten sensiz kalmamış oluruz)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    mertcim çok geçmiş olsun :( babamda düşürmüştü sanırım bir ot iyi geliyordu ama unuttum ip atla sen :p

mami kız arkadaşınla git , ama bazı sahnelerde fazla açılmışlar ben bile öö dedim.. aman dikkat..

Motosikleti
    sagol rıfat abi gerekli bütün otları içiyorum zatenn ip atlıyım dedim canım acıyo vazgectım kendiliginden dussun artık

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Geçmiş olsun acısını biliyorum söylemişlerdir sanada bol bol su gibi şeyler iç (kola) falan değil ALLAH yardımcın olsun.
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

Motosikleti
    Alıntı ibrahim16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun acısını biliyorum söylemişlerdir sanada bol bol su gibi şeyler iç (kola) falan değil ALLAH yardımcın olsun.
    saol abi gercekten acı veren bisi zaten yanıma aldım damacanayı paso ıcıyorum

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mertcim çok geçmiş olsun :( babamda düşürmüştü sanırım bir ot iyi geliyordu ama unuttum ip atla sen :p

mami kız arkadaşınla git , ama bazı sahnelerde fazla açılmışlar ben bile öö dedim.. aman dikkat..
    ot falan deme rıfat yaa banlamasınlar topiği

arkadaşım adamlar emek harcayıp film yapmışlar... öö falan denirni hiç...

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster

cok geçmiş olsun mertçim bende 3 ay önce düşürdüm bilirim acısını allah kolaylıklar versin otun adı gileburu otu ,ayrıca eşkine balığının taşı var,buskopan,sıcaksu küvet varsa otur ,bol su bol hareket

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Mertçim gerçekten geçmiş olsun çok üzüldüm Allah acil şifalar versin dikkat et kendine ...
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok geçmiş olsun mertçim bende 3 ay önce düşürdüm bilirim acısını allah kolaylıklar versin otun adı gileburu otu ,ayrıca eşkine balığının taşı var,buskopan,sıcaksu küvet varsa otur ,bol su bol hareket
    OTA MOTA GEREK YOK ABİ SEN YAPMA BARİ... OKU BİŞEYLER SAPASAĞLAM OLUR...

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Mert çok geçmiş olsun ben her sene çekiyorum o sıkıntıyı bünye kendisi yapıyor ve tavsiyem o sancıyı çekme sağlık ocağına gidip ine yaptır sancın kalmaz ehehe aslında bunu dökmenin en iyi yolu bira ben o dönemde leyla gibi oluyorum ama böbrekleri en güzel o çalıştırıyorda senin için okul döneminde uygun olmaz dayanabileceğin kadar sıcak su içinde yat tek yol allah kolaylık versin işin zor

Motosikleti
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol abi aynılarını yapıyorum şu an zaten hele o buskopan olmassa olurdum heralde butun acıyı o ındırıyo acısını yasayan bılır gercekten

Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mertçim gerçekten geçmiş olsun çok üzüldüm Allah acil şifalar versin dikkat et kendine ...
    sagol mustafa abi iyileşyim yeni motorunla gezdirirsin artık biraz

Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mert çok geçmiş olsun ben her sene çekiyorum o sıkıntıyı bünye kendisi yapıyor ve tavsiyem o sancıyı çekme sağlık ocağına gidip ine yaptır sancın kalmaz ehehe aslında bunu dökmenin en iyi yolu bira ben o dönemde leyla gibi oluyorum ama böbrekleri en güzel o çalıştırıyorda senin için okul döneminde uygun olmaz dayanabileceğin kadar sıcak su içinde yat tek yol allah kolaylık versin işin zor
    teşekkürler ilk sancıyı cektıgımde iğne ile durdum zaten ama şu an haplar yeterli oluyor. Aslında böbregimde duruyomus ne guzel agrı sızıda yapmıyodu ama cumartesi gecesi bira içince hareketlenmis sabahıda hastenedeydim zaten

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    sağol abi aynılarını yapıyorum şu an zaten hele o buskopan olmassa olurdum heralde butun acıyı o ındırıyo acısını yasayan bılır gercekten

sagol mustafa abi iyileşyim yeni motorunla gezdirirsin artık biraz

teşekkürler ilk sancıyı cektıgımde iğne ile durdum zaten ama şu an haplar yeterli oluyor. Aslında böbregimde duruyomus ne guzel agrı sızıda yapmıyodu ama cumartesi gecesi bira içince hareketlenmis sabahıda hastenedeydim zaten

Ne demek kardeş sen iyileş nereye istersen oraya gideriz artıkın
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Motosikleti
    tmm mustafa abi zaten muhammed abinin konvoyunda gorusecez nereye gıtmek ıstedıgıme o zaman karar veririm

Motosikleti
    HONDA BEAT
    arkadaşlar forumdaki bu sessizlik hiç hoşuma gitmedi... :(

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler