bu arada sizinle paylaşmak istedim taş düşüyorum çok sancılı ve ağrışı bir şeymiş kimsenin başına vermesin
bu arada sizinle paylaşmak istedim taş düşüyorum çok sancılı ve ağrışı bir şeymiş kimsenin başına vermesin
Okulu kırmak için bir bahane değilse geçmiş olsun Mertçim,Demek senin bünye üretim yapabiliyor,bari değerli bişeyler ürette(altın,elmas,zümrüt vs..) bu krizde bir işe yarasın,şaka bir yana cidden acılı bir durum bu Allah kolaylık ve şifa versin(ip atla).
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
aynen abi herkez saglıklı mutlu olsun taş filan olmasın kimsede
sorma abi ya çok sancılı bisi bugun internette okudum erkeklerim hamileliği anlaması gibi bisi yazıyodu baya kotu yani
zaten sabah sancılandıgımda babam usuttum fılan sandı cumarteside motora binmiştim motoru parcalıyodu az kalsın cunku hep soguklarda binme diyor ama ondan degilmis beatte iyi sıyrıldı bu sefer
hocam bu agrıyı cekmektense 365 gün 6 saat derse girmey tercih ederim valla ne ürettgimi su an tam olarak bilmiyroum ne cıkarsa artık hastene masraflarını karsılasın yeter aslında herkeze teşekkürler tekrardan bir an önce gecer umarım
Ya Mami sen nasıl bir zekisin,bir okuyuştamı anladın bunu,kızma kızma askerlik heyecanı diyelim,bak istersen GATA dan ayarlayalım bi Dr.,prf.,hatta yrd. doç.,çürük raporu falan alalım askerden yırtar topiği canlandırır,gezilere katılmak için tırmalanır durursun... (bizde cümleten sensiz kalmamış oluruz)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
mertcim çok geçmiş olsun :( babamda düşürmüştü sanırım bir ot iyi geliyordu ama unuttum ip atla sen :p
mami kız arkadaşınla git , ama bazı sahnelerde fazla açılmışlar ben bile öö dedim.. aman dikkat..
sagol rıfat abi gerekli bütün otları içiyorum zatenn ip atlıyım dedim canım acıyo vazgectım kendiliginden dussun artık
Mertçim gerçekten geçmiş olsun çok üzüldüm Allah acil şifalar versin dikkat et kendine ...
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Mert çok geçmiş olsun ben her sene çekiyorum o sıkıntıyı bünye kendisi yapıyor ve tavsiyem o sancıyı çekme sağlık ocağına gidip ine yaptır sancın kalmaz ehehe aslında bunu dökmenin en iyi yolu bira ben o dönemde leyla gibi oluyorum ama böbrekleri en güzel o çalıştırıyorda senin için okul döneminde uygun olmaz dayanabileceğin kadar sıcak su içinde yat tek yol allah kolaylık versin işin zor
sağol abi aynılarını yapıyorum şu an zaten hele o buskopan olmassa olurdum heralde butun acıyı o ındırıyo acısını yasayan bılır gercekten
sagol mustafa abi iyileşyim yeni motorunla gezdirirsin artık biraz
teşekkürler ilk sancıyı cektıgımde iğne ile durdum zaten ama şu an haplar yeterli oluyor. Aslında böbregimde duruyomus ne guzel agrı sızıda yapmıyodu ama cumartesi gecesi bira içince hareketlenmis sabahıda hastenedeydim zaten
tmm mustafa abi zaten muhammed abinin konvoyunda gorusecez nereye gıtmek ıstedıgıme o zaman karar veririm
arkadaşlar forumdaki bu sessizlik hiç hoşuma gitmedi... :(
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)