Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA BEAT
    BURSA-MT UYUMA.... BU NE YAAA TOPİKTE Bİ DÜŞÜŞ GÖRDÜM...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    evet herkes bayram telaşına girdi galiba kimseler yok..

Motosikleti
    SYM GTS 250
    bu korteje gelmiyorum mu demek...
    gelmeyi gerçekten çok isterim ama bende ehliyet yok ve daha şehir trafiğine girebilecek durumda değilim acemilik çok kötü bişey ya

yav bir Şey Sorucam Siz Hiç maksemden yukarıya çıkarken ßir aralık var ve orada bir okul var akşam üStü Günü hatırLamıyorum ancak 1 hata önce falan işte okulun dağılma saatinde orada bulundunuz mu pek güzel anlatamadım ama (:
    her halde çocuğunuzu alıyordunuz...
    erkeklisesinin otarafta annem oturuyor geçen hafta belkiondan dönerken görmüş olabirsin

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelmeyi gerçekten çok isterim ama bende ehliyet yok ve daha şehir trafiğine girebilecek durumda değilim acemilik çok kötü bişey ya
    zaten kendim için değil hani sizede tecrube olurdu

Motosikleti
    SYM GTS 250
    zaten kendim için değil hani sizede tecrube olurdu
    Dur ya M@M sende kanıma girip durma zaten kenardan kenardan giderim bişey olmaz diyip duruyorum.Saat kaçta toplanılacak kesinleşen bişey varmı belki bi cesaret gelebilirsem

Motosikleti
    Kymco CK 125
    evet olmadı birimiz gelip sizi alabilir. onu takip edip gelebilirsiniz gibi geliyor bana motosiklet aşkı sınır tanımamalıııı...

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Er Mami kardeş üzülerek söylüyorum ki uğurlama kortejin bizim 2 günlük okul Konya gezisine denk geliyor.Bedenen yanınızda olamıycam fakat manevi olarak dualar ile Mevlana türbesinden sizlere ulaşabileceğimden emin olabilirsin.

Bu vatanın alkol,eğlence ve moral sanatçı konserleriyle değil,Allah ile dualar ile kazanıldığını unutan büyük bir kesime karşı senin dualarla uğrulanmanı tüm benliğimle destekliyorum...

Hayırlısıyla gidip orda mantıksız gelebilecek her olguya karşı sen ne için orda bulunduğunu ve inancını kaybetmeden asıl niyetin ile hareket etmeyi unutmamanı ümit ediyorum,Vatana ve millete hayırlı evlat,Allah'a hayırlı bir kul olman dualarıyla...

(Vatan İçin Verecek Birden Fazla Canım Olmadığı İçin Üzgünüm...)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125

erkeklisesinin otarafta annem oturuyor geçen hafta belkiondan dönerken görmüş olabirsin
    Hımm oLaßiLir..
    .........................
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Dur ya M@M sende kanıma girip durma zaten kenardan kenardan giderim bişey olmaz diyip duruyorum.Saat kaçta toplanılacak kesinleşen bişey varmı belki bi cesaret gelebilirsem
    bayramın son günü saat 12:30 da heykel kafkasın önünde toplanılıp saat 13:00'da evimizin önünde olunacak... engin abi ilgilenicek...

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [B][I] Er Mami kardeş üzülerek söylüyorum ki uğurlama kortejin bizim 2 günlük okul Konya gezisine denk geliyor.
    (Vatan İçin Verecek Birden Fazla Canım Olmadığı İçin Üzgünüm...)
    sizin gelmenizi çok isterdim hocam hocam ama sağlık olsun... illaki birilerinin programına ters düşüyo böyle şeyler... güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim...

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet olmadı birimiz gelip sizi alabilir. onu takip edip gelebilirsiniz gibi geliyor bana motosiklet aşkı sınır tanımamalıııı...
    rıfat sende ne güzel örnek oluyon baban trafik şubede amir falan mı yoksa

angelofdeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisan Lifan Roadstar 250
    Kardeşim büyük ihtimalle bende geliyorum.Senin asker kortejine İnşallah tam hayallerideki gibi kalabalık bi kortej olur.

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı angelofdeath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim büyük ihtimalle bende geliyorum.Senin asker kortejine İnşallah tam hayallerideki gibi kalabalık bi kortej olur.
    çok memnun olurum....

bu arada topic güncellendi tekrar göz atınız... saat 13:00 da toplanılacak...

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1347984

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok memnun olurum....

[B][I][COLOR="Red"]
    .................................................. .....
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

Motosikleti
    HONDA BEAT
    GÜNCELLLLL.........

Hızlı çapkınlara ilk buluşma için öneriler
    İnternet devi Yahoo'nun halkla ilişkiler sorumlusu David Wygant, erkeklere kadınlarla ilk buluşmalarındaki '13 sihirli formülü' açıkladı. "Benden kadınlardan ilk randevuyu koparmak için taktik istiyorlar. Söylediklerimi yaparak daha fazlasını da koparmaları garanti" diyen çapkınlık uzmanın 13 maddelik sırrı...

1 İLK gecede yemek yerine 'Bir şeyler içmeyi' teklif edin.

2 ÇARŞAMBA günü buluşmak için salı akşamı erken bir saatte arayıp randevu isteyin.

3 ONA hem iş hem de ev telefonunuzu verin. Ev telefonunu vermezseniz, evli ya da bir ilişkide olduğunuzu düşünebilir.

4 NASIL giyinmesi konusunda ipucu verin.

5 HER zaman tüm söylediklerini dinleyin. Sözünü ise asla kesmeyin.

6 FAZLA abartmadan samimi şekilde güzel olduğunu söyleyip, iltifat edin.

7 ERKEKLER kadınları yatakta, kadınlar ise erkekleri öpüşürken hayal ederek karar verir. O yüzden pırıl pırıl dişler ve hoş bir nefes önemli.

8 'HANGİ tür müzik dinlersin?' diye sormayın.

9 İYİ bahşiş bırakın. Emin olun kontrol eder.

10 VÜCUT dili basittir: Kolunuza dokunursa ilgileniyor demektir. Bacağınıza dokunursa bu geceyle ilgileniyor, tüm akşam sizden kaçtıysa, sizden hoşlanmadı.

11 EVİNE bıraktıktan sonra en az 30 saniye kapıdan içeriye girmesini bekleyin.

12 KADINLAR süreklilik ister. Akşam buluşmasından sonra ertesi gün mutlaka arayın.

13 ASLA onun yanında başka bir kadına bakmayın. Bunu sezerse 'İşiniz bitti' demektir.

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok memnun olurum....

Ü

EVET ARKADAŞLAR KONUYLA ALAKALI 12.30 DA KAFKASIN ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ ORDAN HEP BİRLİKTE TELEFERİK YAKINLARINDAKİ MAMİLERİN EVİN ÖNÜNDE OLUYORUZ HERKESTEN KATILIM KONUSUNDA HASSAİYET GÖSTERMESİNİ BEKİLYORUM 5323974525 TEL NO İSTEYEN ULAŞABİLİRİ GEC KALAN SONRADAN KARAR VEREN LÜTFEN ARASIN Kİ YERİ TARİF EDEYİM

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Mami askere gitmeden önce seni ufak bir sınava tabii tutmak istiyorum...
    SORU1 :Yukarıda yazılan maddeler ile ilgili olarak askerliğin bir alakası varmı?
    SORU2: " " " " " Motosikletin bir alakası varmı?
    SORU3: " " " ilgili olarak topiğin bir alakası varmı?
    SORU4:Bu maddeleri yapan erkek çapkın olarak adlandırılırken,bayan yapmaya kalktığı an neden kötü adla adlandırılıyor.(Dinen ikisinede günah halbuki)
    SORU5:İnsan o kadar madde yazarken bir iki tanede bayanların menfaatine bişeyler sıralar...

NOT:Sınav süresi istediğin kadardır,istediğin sorudan başlayabilir,dilediğin kişiden her türlü kopya girişimi talebinde bulunabilirsin,her soru çok puandır,başarılar diliyorum...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Kymco CK 125
    konular çok dağılmış biraz daha dağıtmak adına bende birşeyler söylemek istiyorum..

Sinemayala aranız nasıl bilmiyorum ama ıssız adam filmini izlemenizi öneriyorum şiddetle.

selam bursa mt sakinleri

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mami askere gitmeden önce seni ufak bir sınava tabii tutmak istiyorum...
    SORU1 :Yukarıda yazılan maddeler ile ilgili olarak askerliğin bir alakası varmı?
    SORU2: " " " " " Motosikletin bir alakası varmı?
    SORU3: " " " ilgili olarak topiğin bir alakası varmı?
    SORU4:Bu maddeleri yapan erkek çapkın olarak adlandırılırken,bayan yapmaya kalktığı an neden kötü adla adlandırılıyor.(Dinen ikisinede günah halbuki)
    SORU5:İnsan o kadar madde yazarken bir iki tanede bayanların menfaatine bişeyler sıralar...

NOT:Sınav süresi istediğin kadardır,istediğin sorudan başlayabilir,dilediğin kişiden her türlü kopya girişimi talebinde bulunabilirsin,her soru çok puandır,başarılar diliyorum...
    hoca baktım forumda bi durgunluk bi sessizlik dedim değişiklik olsun... art bi niyet yokyani... ama gerçekten düşününce etkileyici şeyler gerçeklik payları çok yüksek...

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konular çok dağılmış biraz daha dağıtmak adına bende birşeyler söylemek istiyorum..

Sinemayala aranız nasıl bilmiyorum ama ıssız adam filmini izlemenizi öneriyorum şiddetle.
    evet rıfat yaa çok övüyolar onu bu hafta izlicem kız arkadaşımla beraber tam filmi sanırım...

Alıntı İBO 150ZAT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam bursa mt sakinleri
    selam arkadaşım... gerçekten mt sakinleri olduk artık kimsecikler bişey yazmaz oldu hayrola... banamı üzüldünüz bu kadar... yapmayın... bakı kaç günüm kalmış ben hala aynı tempodayım yanlız bırakmıyorum burayı...

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    valla özellikle haldun abi kayboldu ya bu arada muhammed abi bilgiler için saol

Eski Muhabbet Yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler