Aşkolsun yaranamıyoruzda o kadar yastık bağlıyoruz heralde bişey olmasın diyevay be demek öle tamam ben atlatrım ilk o zaman siz ısmarlarsınız ölürse mbedavaya öldü dersiniz
Çakabeyin dün akşam sınırsız hayal gücüyle tasarladığı yeni ayak peglerini herkes gördü mü? Muhteşemdi
yeni eski tanıdığım tüm bursa mt grubuna sonsuz teşekkür ederim.ilk katıldığım da bu kadar samimi bir ortam beklemiyordum açıkcası.ALLAH (c.c.) nazarlardan kem gözlerden esirgesin.
dün ki toplantımız için buradan, hakkımda ki yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
bu arada sevgili cem ve pınar ikilisi tekrar yıldönümünüz kutlu olsun. İNŞALLAH son nefesinize dek böyle güzel kalmanız,huzurlu ve mutlu olmanız dileğimle. nice senelere...
yamaç paraşütü olayına bende gelmek istiyorum.sanırım yükseklik korkumu bu şekilde yenebilirim.
::gleam::%1::gleam::
bence cansu ölebilirsin abi yastık veriyolar sadece emniyet için ayrıca içlerindeki feminist duyguyu da burdan ben gördüm önden beni atıcaklar aşağıya yastıkla ölmezzsem atlayacaklarmış
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimyeni eski tanıdığım tüm bursa mt grubuna sonsuz teşekkür ederim.ilk katıldığım da bu kadar samimi bir ortam beklemiyordum açıkcası.ALLAH (c.c.) nazarlardan kem gözlerden esirgesin.
dün ki toplantımız için buradan, hakkımda ki yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
bu arada sevgili cem ve pınar ikilisi tekrar yıldönümünüz kutlu olsun. İNŞALLAH son nefesinize dek böyle güzel kalmanız,huzurlu ve mutlu olmanız dileğimle. nice senelere...
yamaç paraşütü olayına bende gelmek istiyorum.sanırım yükseklik korkumu bu şekilde yenebilirim.
Orhan hadi yırttın sayılır bak sana ortak bir arkadaşımız daha çıktı.Nevinle benimde sayenizde tecrübemiz artacak kesin sonuca varabilicez saolun varalun
Sanırım Bursa MT olarak baharda topluca alçıda olma ihtimalimiz yükseliyor MT indirimi isteriz doktordan
Ben artık İstanbul'da çalışıyorum geç oldu ama fırsat bulamadım buraya yazmaya yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz 3 yıl Bursa'dan sonra şimdi yeni bir sayfaya İstanbul'a yazmaya başladım ama kaç sayfa süreceği belli değil hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın
Orhan hiç kıvırmaya çalışma ayrıca ben daha şu isimlere alışamadım.Cansu şarkımızıda çaldın çok teşekkür ederim ama üzgünüm seni atamayız elimizde bir müzisyen kalması lazım sen demir başsın
Orhan seninde çığlıklarını kaydedicez hiç merak etme meşur edicez seni
ya ne mutlu oldum ben yahu yanlız ölmicem bak görüyonuzmu bursa mt o zaman mustafa abiyide engin abiyide isterim çakayıda isticektim ama onun nereye gidiceği belli değil onun için 4 kişi kafi şimdilik hem sizde baya prof olursunuz bu arada nevin hocam ve pınar
hadiya yanlız gitmem ebedi bir iki kişi olsun
o zman atlarım
cansu bakıyorum hiç sesin çıkmıyo solistim muhabbetine gidiyoruz burda göz göre göre
Siz ordada anlaşılan rahat durmicaksınız Mt yi öbür tarafa taşıyıp alevlerde motor partisi yokkk öle bizde geliyoruzz
Hatırlanmak güzel inşalah işlerin yoluna girmiştir. İstanbul'dada olsan arada buraya uğra her zaman bekleriz.
WwW.MoToSiKLeT.NeT
İş bulmana çok sevindim Yaşar bu krizde iyi iş başarmışsın.Bu şehirde değil bizden ayrıldın fakat olsun doyduğun yer...
Bu arada İbrahim abi senin oğlan bana bir şiir yazdı harika bişey yaaa,bu çocuğu boşlama çok iş var geleceğin yazarı...
Orhan ve Cansu ha paraşüt ve atlamak haaa,hıııııııımmm,arkanızdayız korkmayın...Ya Pınar bu arada 2 bayan motorcu bize Motor gezilerinde katılacak, demiştin ya hani doğruluk derecesi nedir söylede Orhan ile Cansu atladıktan sonraki bayan MT iktidarını hsaplayayım..(Bela geliyorum demez,savulun bre gafiller)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Bu arada İbrahim abi senin oğlan bana bir şiir yazdı harika bişey yaaa,bu çocuğu boşlama çok iş var geleceğin yazarı...
Okuldada başarılı olsa aklım ericekte zar zor götürüyo ben sizi tanıştırayım okul oyayı için kulağını çekiver
WwW.MoToSiKLeT.NeT
yamaç paraşütü için eğitim gerekli mi peki? yoksa hocayla mı atlayacağız?
Cansuyla orhana çok teşekkür ediyoruz harika dakikalar yaşattılar hepimize özellikle bizeeeee
Biz ilk içeri girdiğimizde iki masa birleşikti sonra olay koptu gelen giden masa sığdıramadık dışarı taştık
işte kanıtı harika bir ortamdı biz yeni tanıştık ama bir anda bende anlamadım herkes öyle samimiydiki sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi bir ortam oluştu sohbet muhabbet dağıldık valla
nevin en kısa zamanda beni eğitime çıkarman lazım valla ilk buluşmada benimde motorla gelmem lazım
MT nin hizmetinde sınır yoktu ketçap bile kovayla özel servis
Evlenme yıldönümümüzde arkadaşlara çok teşekkür ediyorum 10 katlı pastam ve mumum bile vardı.Aldığım en güzel hediyeydi çok mutlu oldum herkese teşekkür ederim
çakabey çifti çok tatlıydılar sanırım her zamanki halleri
Daha isimleri tam bilmediğim için hepinizden özür diliyorum.İsimleri aklımda tutmak konusunda biraz zorlanan biriyim
Eğitim şart değil Tandem uçuşları yapıyor eğitmenler onlarla uçulabiliyor.yamaç paraşütü için eğitim gerekli mi peki? yoksa hocayla mı atlayacağız?
Görüklede adpazarı iznik ve birkaç yerde daha var .
Fiyatlar görüklede 90 ytl idi.Diyer yerler irtifa daha az olduğu için 40 ytlye kadar iniyor
bahara hazır olurlar elimden kurtulamazlar önce sen beni bir eğitte bende onların yakasına yapışimOrhan ve Cansu ha paraşüt ve atlamak haaa,hıııııııımmm,arkanızdayız korkmayın...Ya Pınar bu arada 2 bayan motorcu bize Motor gezilerinde katılacak, demiştin ya hani doğruluk derecesi nedir söylede Orhan ile Cansu atladıktan sonraki bayan MT iktidarını hsaplayayım..(Bela geliyorum demez,savulun bre gafiller)
Zaten orhanla cansunun işini hallettik sıraya Rıfata geldi.Ama onunla işimiz biraz daha zor gibi daha temkinli çıktı baksana kendini hemen sağlama almaya çalışıyor yok öleeee sanada yastık))
kendimde sigara içtiğim halde, bende çok fazla rahatsız oluyorum sigara dumanından... açık yerleri tercih etmek lazım... artık yaza kaldı...
abi hakkında hayırlısı olsun... seni daha iyi tanıyamadığım için üzülüyorum...
bayramda bi organizasyon olur mutlaka ama bide benim kortejim var...
ORDADA Bİ CBF250 EKSİK OLMASIN...
BENDE İSTİYOM BENDE... EN ÇOK SEVDİĞİM ŞEY... HİÇ DENEMEDİM AMA... SEVİYOM İŞTE... BEN HER TÜRLÜ ATLARIM... NEDE OLSA HAZIR ASKERİZ
ARTIK İZİNE FALAN GELDİĞİMDE ANCA... HATTA HELİKOPTERLE YÜKSELİP ATLIYOLARYA PARAŞÜT AÇMADAN ASIL ONU SEVİYOM BEN
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
o değilde nevin hocam geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun. topicti resimdi unutmuşuz affedin.
Sağol Rıfat bir Banus birde sen çıktın haa kutlayan..Dün teşekkür belgesi aldım,bu ara belge madalya bayağı iyi gidiyor,yinede hayat zor...
Galiba ben direK paraşütsüz denemek istiyorum bu atlayış,ya uçarım ya da yok olurum...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)