[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Bizgeldikkkkkk Bursa MT yine dev bir organizasyona imzasını attı. Kalabalık bir grup, Cansunun gitar eşliğinde şarkıları ve Haldunun yaramazlıklarıyla yine güzel bir gece geçirdik. Herkese Teşeşkkürü bir borç bilirim.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Yuh yani Rıfat ve Mustafa uçtunmu naptın anlamadıkki,lodos o trafamı kopardı yoksa ışınlanmamı icat oldu haberimiz yok,bu ne hız.
Cidden çok kalabalıktı 20 yi geçmişti katılım ve damlı bayanlı,yağış yüzünden Gemlik grubunun erken kalması ile erken bitti ama Pınarı tanımak çok güzeldi,ilk defa benim kafadan ve benimle uyum sağlayabilecek kadar cesur,atletik,çılgın ve doğa sporlarını cesurca yapabilme yeteneğine sahip bir bayan tanıdım.:
Cansu gitar çalmaya başlayınca cafe tıklım tıklım oldu(Orhan ı unutmayalım).Sanatçıyı bizden çok diğer masalar alkışladı biz sahip çıkamadık sanatçımıza millet sahip çıktı
Haldun'un yaramazlıkları da yine tüm cafede showa dönüştü...
Serhatın eşini Banus'un kızkardeşini de burdan sevgiyle selamlıyorum,her zaman bekliyoruz..
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
biz geldik baya kaydık yahu gelirken
haldunları kızılay rampasında fire verdik ve cansuyu
sanırım tek ve biricik solist ben kaldım
:D
Hemen havalara girme leyynnnnn !!!!
Biz ne zaman kardeşimizi yolda bırakmışız, sana prim yaptırtmam... Cansu ' yu maaşa bağlıyacağız zaten yakında... Kadrolu sanatçı olaraktan...
Biliyorsunuz benim için bu jibüle tadında bir geziydi, bundan sonra yolu Gemlik ' e düşenleri beklerim. Belirsiz olan bir süre için ayrılıyorum. Herşey için çok teşekkür ederim...
oooo millet gelmiş bile ben hala çalışıyorum...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Herkese samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim sayenizde harika vakit geçirdik çok samimi ve harikasınız hepiniz.Cansunun gitar ziyafeti ayrıca harikaydı istek parçamız için ayrıca teşekkür ederim
devamı için sabırsızlanıyorum
çıkışta biz çıkıyoruz dediniz yani o nasıl bi sestir abi pist falan olsa kimse tutamicak valla sizi
başıma iş açtınız valla cem şimdi vitesli alalım bizde demeye başladı ben nasıl kullancam
Güzel bir akşam geçirdik cansunun müzik ziyafeti eşliğinde eski yeni kalabalık sıcak ve samimi bi ortam katılan bütün arkadaşlara böyle bir gece için çok çok teşekkürler
WwW.MoToSiKLeT.NeT
yani 20 kişiden fazlaydık ki birçok eksik vardı dün akşam gruptan.
5 çift, 2 çocuk vardı dün akşam. tam bir aile olma yolunda adım adım
ilerliyoruz
aksam geldim ama aranızda kalamadım cakabey kovmasaydı daha duracaktım
sakası bir yana baya kişi vardı hos bir sohbet oldugu kesin ihşallah birdaki sefere bende aranızda sizi ugurlayana kadar kalırım
iş guc yuzunden erken kacmak zorunda kaldım hayırlısıyla birdahaki sefere
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Nevin seni tanımakta harikaydı baharda unutma yamaç paraşütüne gidiyoruz kimseyi kandıramadım elimden kurtulamazsın rüzgarı hissetmek nasılmış öğrenelim yakın çekim belki bizim gibi merakı olan arkadaşlarda çıkar Mt Bursa olarak atarız kendimizi uçurumdanPınarı tanımak çok güzeldi,ilk defa benim kafadan ve benimle uyum sağlayabilecek kadar cesur,atletik,çılgın ve doğa sporlarını cesurca yapabilme yeteneğine sahip bir bayan tanıdım.:
yanlız bizim evde olsaymış hayatta sığamazmışız bayacana kalabalıktık birde arkadaşların dediğine göre daha gelmeyenlerde olmuş artık ben sizi sokardım eve ben kaçardım
Pınar ne demek ben daha önce kapısına kadar gittim öğrenciydim özele param yetmedi,THy ye gittim tarihi geçmiş,sonrada kaldı nasip sanaymış...Şimdiden zor bekliyorum ama Orhan önce atlayacak ben onu itiricem.Sonra ona bir şey olmazsa iniş başarı ile gerçekleşirse bende arkadan gidicem...Paraşüt açılmazsa değiştiririz değilmi
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
valla arkadaşlar dün akşam herşey çok güzeldi.Mustafacım dün akşam senin egzostlara bakamadık bi ara toparlarız.Dün akşam biraz zorlanarak gelebildik gemliğe ama herşey mükemmeldi.heee ayrıca cansucum,orhancım ağzınıza sağlık
ben atlarım valla çağıranolur vede ölmemiş olursam zevk duyarımtamam nevin bu planı tuttum harika denemeyi orhan da yaparız bişey olmazsa bizde atlarız cansuyu ama katmayalım nolur nolmaz bitane sanatçımız yedekte kalsın orhan gönüllü oldu tebrik ediyorum kendisiniOrhan hiç merak etme biz sana yastık sararız bişeycik olmaz korkma sakın arkandayızPınar ne demek ben daha önce kapısına kadar gittim öğrenciydim özele param yetmedi,THy ye gittim tarihi geçmiş,sonrada kaldı nasip sanaymış...Şimdiden zor bekliyorum ama Orhan önce atlayacak ben onu itiricem.Sonra ona bir şey olmazsa iniş başarı ile gerçekleşirse bende arkadan gidicem...Paraşüt açılmazsa değiştiririz değilmi
Bugün 17:08 PM
gece sigara dumanı hariç çok güzel oldu sanatçımızın sesi muhteşem canlı dinleyince çok farklı youtube dakinden çok daha güzeldi kendisine teşekkür ediyorum cafede çok güzeldi ancak yakında ufak gelebilir gibi yeni bi organizasyondabuluşmak üzere
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)