benimde aklıma geldi aynısı ama kötü kişi olmıyım dedim... hem gelemiyorum hemde milletin olanını bozmıyım dedim...
+1000
nevin hocada motor yokki
nevin hocada motor yokki...
(pardon selin ablayla karıştırdım... bide yanına hoca yazmışım yaa) :D
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Pınar tabii yarın motor hakkında gerekli her bilgiyi veririm.Oldukça memnunum ve kaza olduğunda bu tür motorlarda kurtulma şansı daha yüksek.Aynı zamanda biz bayanlar malesef erkekler gibi tek bir şeye konsantre olamıyoruz ve trafikte tam bir canavara dönüşüyoruz(Aynı anda bir çok şeyi düşünebilme ve bunu yaparken asıl önemli mevzuyu unutabilme yeteneği).Bu sebeple en uygunu otomatik vites,yarın bayan bir motorcuyu tanıyabilme şerefine nail olacağım için şimdiden heyecanlanıyorum,muhakkak gel...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Arkadaşlar kesin saat şimdi 18:00 mı bi değişiklik yok yani demi
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Başka arkadaşlar darılmasın aynı fikirdeyim bende bir bayan motorcuyla tanışmayı çok istiyorum özellikle senin tecrübelerinden çok faydalanmayı düşünüyorum yandın sorularım çok olacak eh bikaç tanede beylerede sorarım dargınlık olmasınartık tam nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama iki tane olucaz yandılarPınar tabii yarın motor hakkında gerekli her bilgiyi veririm.Oldukça memnunum ve kaza olduğunda bu tür motorlarda kurtulma şansı daha yüksek.Aynı zamanda biz bayanlar malesef erkekler gibi tek bir şeye konsantre olamıyoruz ve trafikte tam bir canavara dönüşüyoruz(Aynı anda bir çok şeyi düşünebilme ve bunu yaparken asıl önemli mevzuyu unutabilme yeteneği).Bu sebeple en uygunu otomatik vites,yarın bayan bir motorcuyu tanıyabilme şerefine nail olacağım için şimdiden heyecanlanıyorum,muhakkak gel...
ben vitesli kullandım eğitimdeyken bütün ellerin ayakların dolu hepsini aynı anda kullanıyosun bir ara yokuşta paralel geçiş, kavşak dönüşüne çalışırken bırakıp kaçıcaktım nevrim döndü gözünü seveyim ben duz vitesin o paklıyor beni
Evt Mustafa saati sen söylemiştin ama dilerseniz daha erkene ve ya geçe çekebiliriz.
Pınar merak etme genelde bana yetişemiyor onlar beni hocan kabul ettiğin müddetçe sana da yetişemeyip azarı basacaklar(izi sevdiğimden takılıyorum af buyrun baylar)...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
ÇakaBey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu yazınızı kabul olarak algılıyor ve listeyi yeniden düzenliyorum, ayrıca katılacak arkadaşlarında isimlerini belirtmeleri reca olunur
1 - Nevin - Faruk ( ev sahibi )
2 - Mustafa ( zakokkk )
3 - Orhan
4 - Cansu & guitar
5 - Nilay - Ufuk ( son dakika belli olacak )
6 - Refiş - Süha
7 - Selin - ÇakaBey
8 - Enginim Dumanım ( rüzgar mudanya tarafına doğru eserse gelecek )
9 - Özgürüm Kaptanım ( rüzgar mudanya tarafına doğru eserse gelecek )
yok mu arttırannnn ?????
Veeee Gecenin En Ağır Misafiri !!!
__________ Pınar Hanım & Cem Bey _______
_______ Nam - ı Diğer ===} Desparadox _________
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Tamamdır kardeş, özür...
Gel lem özgür yüz yüze paylaşalım kozumuzu
peki ozaman akşam 18:00 itibariyle mudanya Papet cafedeyiz.
Ayşe Şule Bilgiç ile Kıraç evlenmişler....
Peki şimdi size bir soru ; Kıraç alkolü bırakacak mı
Bir sanatkar yorumuna pek lafım olmaz ancak !!!
Eşşek gibi anırması benim hoşuma gidiyor... 10 numeroooo
hava inanılmaz kötü bu akşam yağmurdan son anda kurtuldum eve girdim yagmur basladı zaten bu ruzgar da nası dusmedim hala cozemedım dıreksıyon kendılıgınden fılan donuyodu şu an umarım dışarda olup motor kullanan bursa mt uyeleri yoktur
Ben çıkmak için yalcarıyorum ama evdeki izin vermiyor...
Sayın mt üyeleri asla ama asla evlenmeyin
O zaman haldun abi hariç diyim bu yazdıklarıma selin abla sende izin war ya böle havalar bir daha bulunmaz tam haldun abilik
Yok be güzelim sen iki numara ufak geldin...
izin istedim ama sana güvenip, dedi gidersen geri gelme... Ben de tırstım sabah beni kim uyandıracak
Valla ben birazdan gaz açıcam bi yerlere yağmurmuş lodosmuş fısss
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)