e dostum o vakit birileri taşın altına elini sokuversin...
sizi şurada şu saatte bekliyorum desin, yapsın bi plan program uyamaz isek biz deriz gelemiyoruz diye... doğru mudur ???
valla sizleri bilmem arkadaşlarım ben yola devam yağmur çamur soğuk sıcak yine istanbula gidiyorum(mecburen hiçde gidesim yok)allahtan özgürlegidecez bi aksilik olmaz ise dönüşte yuvacık ta alabalık şov yapacaz ilgilenenlere duyrulur.muhahahaha yaşasın kötülük eh ordanda sanatcımın sahne aldığı yere geliriz elbet hehe
Sevgili Dostum Picasso aldın altına tabi cross motoru duramıyon yerinde dağ bayır. Ama Çakabeyinde dediği gibi zira sorumluluk ister, asvalt gezisine benzemez uludağ. Tekeri yol tutan vardır tutmayan vardır. acı sonuçlarla dönmek istemeyiz. Hem senin ödevler noldu bakim dersleri asıon bu aralar sanırım
Ahanda Karacabey gezi teklifimi geri aldım bu hafta evim cafe yada papet cafe kararımızı verelim
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
çarşamba günleri bu Carefourun karşısında ekerin orda motorlu bir gurup her hafta toplandığını söylemişti bir arkadaş tabi bu dediğim baya oluyor.Mt Bursa olarak sizmi toplanıyordunuz yoksa oda başka bir gurupmu baya kalabalık oluyorlarmış 15-20 motor gibi.
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
başım gözüm üstüne kardeşim ne demek
mustafa tekeri yol tutmayan derken benden bahsediyor olmalısın
ok sen yap ozamn program sana ve bizlerede oyugun olan biryerde(etrafı fazla rahatsız etmeyeceğimiz bir yer çünkü sanatcım cansunun canlı performansı oluyor ona eşlik ederken insanlar rahatsız olmasın. menajeriyim diye demiyorum gercekten +100000000000000000000000000)
yav ben bişeyler ayarlıyım dicem dükkanın hesap kitap işleri var gelemem sonra falan olmaz o yüzden bi gönüllü arkadaş istiyoruz...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
neler ayarlanıyor ve ne tarz biyer olması lazım cafe gibimi yoksa yemekli falanmıok sen yap ozamn program sana ve bizlerede oyugun olan biryerde(etrafı fazla rahatsız etmeyeceğimiz bir yer çünkü sanatcım cansunun canlı performansı oluyor ona eşlik ederken insanlar rahatsız olmasın. menajeriyim diye demiyorum gercekten +100000000000000000000000000
hehee gidermişim şimdi cumalı kızığın orda alabalık restoranı ayarlarmışım onca alabalık konuşmasından sonra
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)