ben geçen sene uludağda kayak yapılan zamanda 3 tane honda beat'li arkadaşımı gördükten sonra oraya gitmenin farz olduğunu düşünüyorum. tabiki de çok daha dikkatli olmak gerekiyor. zaten 3 cm kar varmış otellerde, 5'e daha çok var zaten
onun haricinde yolu hep açık tutuyorlar, sadece göşge kalan kısımlarda çok dikkatli olmak gerekiyor. geçen kış bikaç kere araçla çıkmıştık biz de.
dağa çıkmak için ben listede 1. numaradayım zaten onun için eğitime gitmiycem.
ama farklı bir yere plan yapılırsa dahil olmam büyük ihtimalle.
Olum Picasso sen dellendinmi nettin,yanıyonmu,tutuşuyonmu,ne halt oluyon,ya hu bu havada Uludağ'a motorla çıkmak ta ne,biz 1,5 ay önce çıktık.donma,benzin bitme,aç kalma,tehlikesi yaşayıp köpeklerle içli dışlı olup,kurtlarla da dansettik,çılgınım ama yaşanacak günlerim var benim,de get işine...
Bu arada Haldun geçmiş olsun,çekirge bir sıçrar ,2 sıçrar,3 de yüksek atlama rekoru kırar,zaten ödediğin ceza parası hepimize yol,su elektrik olarak geri dönecek,sonsuz teşekkürler...
He bu arada bu gezi konusunu topik sanatçımız Cansu'dan bekliyoruz yine...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Bakın cidden ben hazırlardım ama 2 gündür elektrikler kesik,su desen ilerdeki susuz kalma tehlikesine karşı aksada kullanmıyoruz,hazırlayıp konuyu açmam imaknsız yani(yoğunum)
arkadaşlar sanırım bu hafta gezi yapacak sağlık durumu bende mevcut değil. sinüslerim şişti ve ciddi bir ağrıyla başbaşayım bu aralar.ama dersenizki kapalı bir mekanda toplanırız, buna da hayır diyecek değilim.gitarım ve ben her zaman hizmetinizdeyiz.toplanma mekanını sizlere bırakıyorum.
::gleam::%1::gleam::
bir günde biyerlere gitmesenizde bir yerde toplanıp bende tanışsam daha bende ne ehliyet var ne yol tecrübesi sizi gördükce içim gidiyorOturun biraz oturduğunuz yerde
yok haldun abi, kendim için grup götürmek gibi bişi değil zaten de eğer gelecek olan varsa hep beraber gideriz diye düşünmüştüm. şahsi olarak bu plan hep mevcut bende geçen yıldan beri, ve hep derim, diyorum; okulum bitmeden motorla dağa cıkmadan gittim demek istemiyorum, olay bu. ve dedim ki burada da gitmek isteyen varsa gidelim. kötü bi maksat yok, öyle birşey zaten düşünmem. bunu da kendimden fedakarlık yaparak gerçekleştireceğim, ocak ayının sonuna kadar haftasonları eğitime gideceğim. Ama şubat itibarıyla bursada bulunduğum süre zarfında her yöne doğru sürmeye de hazır olacağım.
kimse beni bu konuda yanlış anlamasın, yanlış anlaşılmak da istemem.
hocam saygı duyarım, doğru diyosunuz ama gençlik işte..
abi çok geçmiş olsun, dikkat etmek lazım, bünye işte
Yanlış anlamak olmaz kardiş ben sadece uyandırayım istedim. Oradaki motorların sorumluluunu üzerine alacaksan eğer bence hiç sorun yok...
Ayrıca benim şahsımda; benim sorumluluğumu alma ben tepem atarsa uçarak gelirim karla buzla işim olmaz. Zaten sıtkım sıyırmış. Ağrı dağı desen ben gelirim...
hey ben geldim bende motor yok koşarak gelsem olur (olursa kısa mesafe olsun koşmak yorucu biraz nevin ve faruk hocam siz bilirsiniz )
Hazır 800 yatala yi hazmetmeye çalışırken bu fikir bana çekici geldi, diğer arkadaşları bilemiyeceğim...
Dediğime ters düşmeyi sevmem hani grup önceliklidir. Ancak aramızdaki motorları da dikkate alınca asfalt - güvenlik hepsi bir arada ben derim ki cafeteryada cansu show çok daha ilgi çekici olur :D
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)