daha çok arka koltuk olarak düşünmüştüm ben
ispanyadanmı sipariş werdin abi bende bulgaristandan filan istiyim aşağı kalmıyım şimdi
daha çok arka koltuk olarak düşünmüştüm ben
ispanyadanmı sipariş werdin abi bende bulgaristandan filan istiyim aşağı kalmıyım şimdi
Millet bugün Çarşamba, Pazar günü yapılan gezinin resimleri nerede kaldı ???
Kayıp aranıyor...
hoş geldin mervecik.
ilk kez uzun yolculukda artçı aldım.
artçı olmak sürücü olmakdan daha önemli.
düşünceli artçılığın için ayrıca teşekkür.
keyifli ve güzel bir yolculukdu.[/QUOTE]
sağolasın abicim sende bende bi ilksin çünkü hayatımda ilk kez motora bindim:D
[QUOTE=ruckerpark;1336368]ah ya ne güzel motorlar warmış kacırıdıgıma cok uzuldum pozlarda cok guzelmıs tabı havalar güzel olunca bir daha gebze ye gidelim lütfennnn
bu arada engin ve serhat abiye tekrar geçmiş olsun merveyede tekrar hoşgeldin [/QUOTe
hoşbulduk
iç acılarımın toplamı karşılık gelmedi gözyaşlarımın karesine...:wiinkk:
Arkadaşlar resimleri download etmek isteyen bu linkten indirebilirler. Umarım topikte yakında açılır.
http://rapidshare.com/files/164588257/gebze.rar.html
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
evet premium üye olmadığı için 10 kez downloada izin veriliyor. bana yollayın ben yükliyim abi. rifat@hotmail.it benim msn adresim.
Abi o değilde harbiden bu gezi topici ne oldu yahu. Ben resimlere bakarken çizgi roman tadında okumayı da seviyorum :p
Unuttum yahu demeyi, dün itibari ile 800 ytl yi yapıştırdı amcamlar bana :D
Bundan sonraki gezilerde mendil açmayı planlıyorum, katılacaklara duyrulur boş gelmeyin
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
abi çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya
gezilerde benim bahane hazır, öğrenciyim ben abi, bende para ne gezer, karnımı zor doyuruyorum zaten
bu arada az önce üniversiteden gelirken yağmur yağıyodu.motorlaydım tabi. yeni aldığım ekipmanlarımı kullanma fırsatına hemen eriştim
Yağmurluk olayı gerçekten harika, yağmurda motora binelim bundan sonra
Üzüntümü paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Ne yapalım fazla zıplamanın sonu budur işte
Enginim Dumanım sen motoru kaldırmak için bahane arayıp duruyorsun ama hiç boşa uğraşma, ne ben kaldırıcam motoru ne de sana kaldırtıcam onu...
Pişman değilim eylemlere devam ...
Bu arada hala fotoroman tadında gezi topici beklenmektedir ilgililere duyurulurrrrr...
Kimse haftaya nereye gideceğimiz konusunda birşey demiyor hayırdır kardeşler ??? Hemen belirteyim ben Uludağ' a çıkmam yanlız, orda ayılar varmış tırsarım ben
aynen katılıyorum elinin hamuruyla topic işine bulaşan halletsin lütfen (deli polemik yapcam izleyin )
gezi olayıda fena olmaz ben gelirim büyük ihtimal bu hafta... ne yapsak acaba nere gitsek... dağ sakat herkes o yolu kullanamaz... benim adıma problem yok ben 5 cm kar varken hemde mondialle çıkmış adamım yani
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Karacabey Boğaz falanmı yapsak bu hafta ne ? :D
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)