valla motoru ulaşımda kullanmak lazım o kadar rahat görünüyosunuzki
valla motoru ulaşımda kullanmak lazım o kadar rahat görünüyosunuzki
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Yuh be 1 akşam topiğe giremedik ne haltlar dönmüş yaramazlık yapan yapana sınıf zıvanadan çıkmış.Yahu bu topiğin idaresi müdürü neyim yokmu bişeyler desin.Topikçe sapıttık toparlayabilene aşk olsun...(hala gülüyorum)
Bu arada Engin ve Serhat kardeş bir daha geçmiş olsun.Şükür hafif sıyrıklarla atlattınız.Kayma kısmı uçuruma denk gelmemesi çok iyi Allah korudu ve benim arkadan hızlı gelmemem kazaya karışmamam.Aynı düşüşü zamanın birinde bende yapmıştım bir dahada olmadı olmasında ,umarım Engin seninde bu ilk ve tek olur...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
sağolun arkadaşlar, Allah hepimizi kazalardan muhafaza etsin diye dua ediyorum. Amin..
bu arada engin kardeşin hiç bir kusuru yoktu, gayet sakin ve kontrollü motor kullanıyor. yavaşça yan yattık o kadar, sürüklenmedik bile.
yeni katılan arkadaşlar; sizler de hoşgeldiniz..
saygılar.
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
ah ya ne güzel motorlar warmış kacırıdıgıma cok uzuldum pozlarda cok guzelmıs tabı havalar güzel olunca bir daha gebze ye gidelim lütfennnn
bu arada engin ve serhat abiye tekrar geçmiş olsun merveyede tekrar hoşgeldin
Selamunaleyküm Bursa Mt üyeleri Olmuyor Böyle çok Geziyorsunuz
::gleam::%1::gleam::
Engin Serhat geçmiş olsun.
ALLAH tekrarını yaşatmasın.
WwW.MoToSiKLeT.NeT
abilerim ablalarım.. uludağ'a kar düşmüş sanırsam, öyle duydum bugün arkadaştan. diyorum ki neden uludağ'a çıkmıyoruz motorlarla
o zaman cıkarken ve inerken cross yardımcı olcaksa bu uludag gezisinde erdem abinin artçısı benim
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)