tam ters şeritteydik çok geç farkettim sizi.. ama sadoya artçı olmak zor yani biliyorum .
o değilde engin abi yok istanbuldan dönmedi mi daha?
tam ters şeritteydik çok geç farkettim sizi.. ama sadoya artçı olmak zor yani biliyorum .
o değilde engin abi yok istanbuldan dönmedi mi daha?
öle deme abi yaaa... acelemiz var diye kan kusturttu bana arkada bağırış çağırış gidiyoduk zaten yok bende aynı kullanıyorum yeri gelince ama önde olmayınca iş çok farklı lanet olsun sadonun artçısı olduğum güne
inanırmısınız halk dilinde kalça diye tabir edilen kısımlarım hala ağrıyo kasılmaktan... iyide artçıyımdır aslında ama yattığımız yerden kalkıp diğer tarafa yatmak aynı sn.ler içinde olunca ben terste kalıyom hep
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
hoşgeldin merve kardeş aramıza. ben bu gezide bulunamadım aranızda. İnşallah gelcem bigün eğitimi ekip de
Bu arada az önce mont, dizlik, kar maskesi, yağmurluk aldım kendime. Gelse de bi deneme yapsam
Abi geçmiş olsun inşallah problem yoktur hiç birinizde..
Düşmek çok pis bişi iyi bilirim
Abi geçmiş olsun inşallah problem yoktur hiç birinizde..
Düşmek çok pis bişi iyi bilirim[/QUOTE]
COK SAĞOL ERDEM YOK ABİ ÖNEMLİ BİRŞEY YAVAŞTIK MOTOR KAYINCA SALDIM GİTTİ ZATEN BİZDE OLE HEMEN AYAĞA KALKTIK DÜŞMEK DEĞİLDE POPMUZUN ÜSTÜNE ORTURDUK NEVİN HOCAM ARKADAN GELİODU ZATEN O DAHA İYİ GÖRMÜŞTÜR BEN SADECE MOTOR DÜŞÜNCE MOTRUMLAN VEDALAŞMAYI HATIRLIYORUM BİRAZ ZOR OLDU AYRILMAK NEDE OLSA İLK KEZ AYRILDIK PİS MOTOR GELİNCE İSTANBULDAN BU SEFER KESİN KALDIRACAĞIM ONU
Hoş geLdin.
evet Durumu Mami anLatmış (:
ßu arada ara Sıra uğRuyorum kaçak Seni YohKsun Cafede
Kask varmıydıki kafamısda
iLk CümLeyi hatırLıyor Musun ? hısLı GideLim Diyen Sendim
ßirde yoL tarif ediŞin ßittim oRada (:
aßi ÇohK üsüLdüm Geçmiş oLsun ama Senin Dediğine Göre Pek ßir Şeyin YohK ßu Gün uğRadım Senin Dükkanan Dükkanın moTorunu Servise Götüğrmüşsün yarın nasipse GörüŞürüs
saLvano Ve engin geÇmiş oLsun Tekrar tekrar..
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
COK SAĞOL ERDEM YOK ABİ ÖNEMLİ BİRŞEY YAVAŞTIK MOTOR KAYINCA SALDIM GİTTİ ZATEN BİZDE OLE HEMEN AYAĞA KALKTIK DÜŞMEK DEĞİLDE POPMUZUN ÜSTÜNE ORTURDUK NEVİN HOCAM ARKADAN GELİODU ZATEN O DAHA İYİ GÖRMÜŞTÜR BEN SADECE MOTOR DÜŞÜNCE MOTRUMLAN VEDALAŞMAYI HATIRLIYORUM BİRAZ ZOR OLDU AYRILMAK NEDE OLSA İLK KEZ AYRILDIK PİS MOTOR GELİNCE İSTANBULDAN BU SEFER KESİN KALDIRACAĞIM ONU[/QUOTE]
abi bana kalırsa artık fikrini değiştir bak kaldırcam kaldırcam dedin... alımış sana... bi süre görüşmememiz daha iyi olur derscesine...
soda arkadaşların önünde tartışmayalım alırım aklını ona göre...
aaa soda yazmışım yanlışlıkla... düzzeltmiyorum ulan inşallah yapışır üstüne görürsün hohoyakıştı ama valla
mervwe ye hoş geldin
engin abi ve serhat abiye geçmiş olsun diliyorum allah beterinden saklasın
geziye gelemedik resimleride sabırsızlıkla bekliyorum iyi akşamlar bursa mt
abi bana kalırsa artık fikrini değiştir bak kaldırcam kaldırcam dedin... alımış sana... bi süre görüşmememiz daha iyi olur derscesine...
soda arkadaşların önünde tartışmayalım alırım aklını ona göre...
aaa soda yazmışım yanlışlıkla... düzzeltmiyorum ulan inşallah yapışır üstüne görürsün hohoyakıştı ama valla [/QUOTE]
ALLah DüşürmeSin aLırSın Sen HınCını :D
Sodadı öLe DiyoLar Hep yaLnışLıkLan Sende yanLışLıkLa Yas Canın SağoLsun...
ßöLe DeyinCe üStüne DüşmüyorLar YohKsa Soda Diye Devam eder
maçLar ßaşLadı aRkadaşLar
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
herkeze hoşbulduk arkadaşlar ne cana yakın insanlar var burda yainşallah görüşürüz hepinizle hoşçakalın
iç acılarımın toplamı karşılık gelmedi gözyaşlarımın karesine...:wiinkk:
soda mı çok ayıp mami giderayak isim takma insanlara. ayrıca dün gece çok net gördüm sizi motosikletin üzerinde :p
Arkadaşlar pazar günü için düzenlemiş olduğumuz korteje katılan katılamayan herkese çok teşekkür ederim, aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz.
Diğer gezilere de katılmanız dileği ile...
Yapmış olduğumuz geziden " Senol Bey " ' i değil ayakta - amuda kalkıp alkışlatacak bir poz yakaladım umarım sizlerinde hoşunuza gider
Ben tasvip etmiyorum gruptaki kimsede kask yok bune yaa...
(grup mu??)
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
çekebey iyice zıvanadan çıktı vburdaki arkadaşlarla oturup biç zer arayacağız :D
çok özür bir çare arayacağız yazacaktım pardon
Bi teker yapışı vardı süper. Çakayla artçılı ve öncülü yolculuk keyifli oluyor
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
baba sende her seferinde tehdit etmesen bizi...
yoksa bak bende motorun selesi üzerinde amuda kalktığını söylerim...
haldun abi ne kadarda mutlu görünüyosun öle
abii kask bi yana haldun abinin koruması yok... KORUNUN!!!
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)