Bencede illahaki uzak biryerlere gitmek gerekmior şehir içi toplantılarıda yapabiliriz.
Bencede illahaki uzak biryerlere gitmek gerekmior şehir içi toplantılarıda yapabiliriz.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Şuan için kesin bir duyuru değil !!! Ancak haftaya pazar günü iznik göl kenarı piknik için çalışmalar başlamış bulunmaktadır.
Gezi ile ilgili durum kesinleşince duyurulacaktır... Yinede ilgilenenler buradan bize bilgi versinler ki biz de ona göre hazırlanalım.
Enginim Dumanım şu motor kaldırma olayını bence bu kış sonuna kadar ertele sen, olmadı yaza kaldırırsın artık
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/11/12
arkadaşlar lütfen linkteki gazete haberini okuyun...
abi bu havalar böyle olursa yol yapmak bizi kasacaktır... ğer havalarda geçenki gibi bi değişiklik olursa amenna istediğin yerde piknik yapalım...
ama hava yamuk yaparsa piknik işi zor olur biraz... akşam buluşmaları düzenlememiz lazım bu saatten sonra bizim... ama pikniğide gözüm kesmiyo değil hani...
ÇakaBeğ;
Geçtiğimiz ay talihsiz bir kaza sonucu kaybettiğimiz motorcu bir arkadaşımız anısına ve motosikletlerin farkedilmesi adına Gebze'de bu pazar günü Motosiklet camiası, özellikle de gebze "obası" için önemli olan bu organizasyona diğer obalardaki "akıncıları" bekliyorum. Bizim için bu akdar önemli olan bir organizasyonu bırakıp İznik'e gelmek benim hamurumda yok. Bu sebebptendirki bu gezinin ertelenmesini talep ediyorum. Rahmetli kardeşimizin başına gelen bizim başımıza da gelebilir. Kaldı ki başkalarının hataları yüzünden kaza yapmış ve omzumu kırmış birisi olarak ve de ileride çocuğumuzun eşimizin de rahatlıkla motora binebilmeleri için taşın altına elimizi sokmalıyız.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Varmı Benmle Pazara Istanbula Gelen Ama Dönüşte Benide Getirecekmotoru Servise Bırakıcam Ole özel Bi Motor Maşallah Harley Gibi özel Servis :(
ah be abi yarına yetişmesi gereken işler için bu birazdan istanbul'a gidiyorum. bilsem pazara sarkıtırdım.
Pazar günü her nereye gidiliyorsa gidilsin ,hava durumu her ne olursa olsun,sevigili eşim ister gelsin gelmesin,ben varım arkadaşlar.Benim eşek hep yolda,Mt nereye ben oraya...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bu arada faruk abi cansunun videosunu eklemedi ama ben araştırmacı motosikletci tam techizatlı enginim dümenim olarak sizlere arkadaşımın kayıtlarını ele gecirmiş olmanın bilgisini paylaşmak istiyorum
işte şok link
http://www.myspace.com/bluejazzist
Sen bu manager lik işini kıvırıcan gibi geliyor bana enginim...
Şimdi tıklayanlardan 50 yatala da toplarsın sen
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)