Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Bencede illahaki uzak biryerlere gitmek gerekmior şehir içi toplantılarıda yapabiliriz.
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bencede illahaki uzak biryerlere gitmek gerekmior şehir içi toplantılarıda yapabiliriz.
    yaani... havalardan dolayı gezi yapmıyouz diye ortamı samimiyeti kaybetmemek lazım... kapalı yerlere organizasyonlar düzenleyebiliriz... sinema olur, buz pateni olur, konser olur, go-kart olur (gerçi 4 eker rajona ters ama ) vs. vs. vs....
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaani... havalardan dolayı gezi yapmıyouz diye ortamı samimiyeti kaybetmemek lazım... kapalı yerlere organizasyonlar düzenleyebiliriz... sinema olur, buz pateni olur, konser olur, go-kart olur (gerçi 4 eker rajona ters ama ) vs. vs. vs....
    Ya ben Cansu'nun gitarına bayıldım.Papet'te ya da,Gemlik'te olmadı dünyanın bi ucunda,yapılan tüm organizasyonlarında önden bilet ayırabilirim...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Şuan için kesin bir duyuru değil !!! Ancak haftaya pazar günü iznik göl kenarı piknik için çalışmalar başlamış bulunmaktadır.

Gezi ile ilgili durum kesinleşince duyurulacaktır... Yinede ilgilenenler buradan bize bilgi versinler ki biz de ona göre hazırlanalım.

Enginim Dumanım şu motor kaldırma olayını bence bu kış sonuna kadar ertele sen, olmadı yaza kaldırırsın artık

http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/11/12

arkadaşlar lütfen linkteki gazete haberini okuyun...

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan için kesin bir duyuru değil !!! Ancak haftaya pazar günü iznik göl kenarı piknik için çalışmalar başlamış bulunmaktadır.

Gezi ile ilgili durum kesinleşince duyurulacaktır... Yinede ilgilenenler buradan bize bilgi versinler ki biz de ona göre hazırlanalım.

Enginim Dumanım şu motor kaldırma olayını bence bu kış sonuna kadar ertele sen, olmadı yaza kaldırırsın artık

abi bu havalar böyle olursa yol yapmak bizi kasacaktır... ğer havalarda geçenki gibi bi değişiklik olursa amenna istediğin yerde piknik yapalım...
    ama hava yamuk yaparsa piknik işi zor olur biraz... akşam buluşmaları düzenlememiz lazım bu saatten sonra bizim... ama pikniğide gözüm kesmiyo değil hani...

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    ÇakaBeğ;

Geçtiğimiz ay talihsiz bir kaza sonucu kaybettiğimiz motorcu bir arkadaşımız anısına ve motosikletlerin farkedilmesi adına Gebze'de bu pazar günü Motosiklet camiası, özellikle de gebze "obası" için önemli olan bu organizasyona diğer obalardaki "akıncıları" bekliyorum. Bizim için bu akdar önemli olan bir organizasyonu bırakıp İznik'e gelmek benim hamurumda yok. Bu sebebptendirki bu gezinin ertelenmesini talep ediyorum. Rahmetli kardeşimizin başına gelen bizim başımıza da gelebilir. Kaldı ki başkalarının hataları yüzünden kaza yapmış ve omzumu kırmış birisi olarak ve de ileride çocuğumuzun eşimizin de rahatlıkla motora binebilmeleri için taşın altına elimizi sokmalıyız.

Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÇakaBeğ;

Geçtiğimiz ay talihsiz bir kaza sonucu kaybettiğimiz motorcu bir arkadaşımız anısına ve motosikletlerin farkedilmesi adına Gebze'de bu pazar günü Motosiklet camiası, özellikle de gebze "obası" için önemli olan bu organizasyona diğer obalardaki "akıncıları" bekliyorum. Bizim için bu akdar önemli olan bir organizasyonu bırakıp İznik'e gelmek benim hamurumda yok. Bu sebebptendirki bu gezinin ertelenmesini talep ediyorum. Rahmetli kardeşimizin başına gelen bizim başımıza da gelebilir. Kaldı ki başkalarının hataları yüzünden kaza yapmış ve omzumu kırmış birisi olarak ve de ileride çocuğumuzun eşimizin de rahatlıkla motora binebilmeleri için taşın altına elimizi sokmalıyız.

Sağlıcakla.
    arkadaşınız için üzgünüm... tabiki orda bulunmanız gerekiyor... kalkıp buraya gelmenizi kimse üsteleyemezde zaten... keşke havalar çok soğuk olmasada biz oraya gelebilsek...

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÇakaBeğ;

Sağlıcakla.
    Kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Bu nedenle belki piknik olayına gelemeyebilirsiniz ama ordaki organizasyonunuz manevi anlamda daha değerli. Bizim içinde gaz açmanız temennisiyle.
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Varmı Benmle Pazara Istanbula Gelen Ama Dönüşte Benide Getirecekmotoru Servise Bırakıcam Ole özel Bi Motor Maşallah Harley Gibi özel Servis :(

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    ah be abi yarına yetişmesi gereken işler için bu birazdan istanbul'a gidiyorum. bilsem pazara sarkıtırdım.

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah be abi yarına yetişmesi gereken işler için bu birazdan istanbul'a gidiyorum. bilsem pazara sarkıtırdım.
    VALLAHAMI YİNE SARKIT OLMAZMI

tiki_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL
    abi bu havalar böyle olursa yol yapmak bizi kasacaktır... ğer havalarda geçenki gibi bi değişiklik olursa amenna istediğin yerde piknik yapalım...
    ama hava yamuk yaparsa piknik işi zor olur biraz... akşam buluşmaları düzenlememiz lazım bu saatten sonra bizim... ama pikniğide gözüm kesmiyo değil hani...
    abi havalar güzel olursa bende gelirim

mami arkadaşımıza kartılıyorum

Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hava güzel olursa ben varım abi zaten geçenki geziyi kaçırmıştım

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Pazar günü her nereye gidiliyorsa gidilsin ,hava durumu her ne olursa olsun,sevigili eşim ister gelsin gelmesin,ben varım arkadaşlar.Benim eşek hep yolda,Mt nereye ben oraya...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar günü her nereye gidiliyorsa gidilsin ,hava durumu her ne olursa olsun,sevigili eşim ister gelsin gelmesin,ben varım arkadaşlar.Benim eşek hep yolda,Mt nereye ben oraya...
    bu havalarda yapılacak pek bişey yok sanki :(

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazara hep beraber istanbul yapalım

bende geri dönüşte artçı olayım hehe

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazara hep beraber istanbul yapalım

bende geri dönüşte artçı olayım hehe
    ARKADAŞLAR FORUMU KENDİ AMAÇLARINIZA KULLANMAYINIZ LÜTFEN!!!

edit by M@M!

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    ARKADAŞLAR FORUMU KENDİ AMAÇLARINIZA KULLANMAYINIZ LÜTFEN!!!

edit by M@M!
    FORUM AMAC DEĞİL SADECE BİR ARAÇTIR.ASILOLAN DOSTLUKTUR.HANİ NERDE DOSTLUĞUN MAMİ .BENİ YAD ELLERDE Bİ BAŞIMAMI BIRAKACAKSIN .YOL BİLMEM YORDAM BİLMEM YAZIK BANA:(

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FORUM AMAC DEĞİL SADECE BİR ARAÇTIR.ASILOLAN DOSTLUKTUR.HANİ NERDE DOSTLUĞUN MAMİ .BENİ YAD ELLERDE Bİ BAŞIMAMI BIRAKACAKSIN .YOL BİLMEM YORDAM BİLMEM YAZIK BANA:(

abi asıl senin bize doğru yolu göstermen lazım... Allah doğru yoldan ayırmasın...

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    bu arada faruk abi cansunun videosunu eklemedi ama ben araştırmacı motosikletci tam techizatlı enginim dümenim olarak sizlere arkadaşımın kayıtlarını ele gecirmiş olmanın bilgisini paylaşmak istiyorum

işte şok link
    http://www.myspace.com/bluejazzist

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Sen bu manager lik işini kıvırıcan gibi geliyor bana enginim...

Şimdi tıklayanlardan 50 yatala da toplarsın sen

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler