derbi dolayısıyla katılamadım :( bu arada mustafa abi motossikletimi değiştirdin
derbi dolayısıyla katılamadım :( bu arada mustafa abi motossikletimi değiştirdin
Hakikatten Cok Keyif Aldım.cansuyada Hayran Kaldım(belki Bana Gitar Kursu Verir Elli Ytale)
Katılan Ve Sonradan Katılan Arkadaşlara Teşekkür Ederim
Ne gerek var kurs almana Engin bütün İlk Öğretim parçaların repertuarında zaten mevcut...Hele o "Daha dün annemizin,kollarında yaşarken.
Çiçekli Bahçemizin yollarında koşarken" isimli duygulu parçayı çalarken resmen kendimizden geçtik(gülmekten),emin ol orda bir grup İ.Ö.O Öğrencisi olsaydı sana tezerruvattan kendilerinden geçer yaka,önlük,çanta parçalarlardı...
Al bu da hediyem olsun.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
abi ne güzel gülmüşsün oyle tandu flardun gibi çıkmışsın maşallah
hocam ne güzel yazmışsınız bende bizi ayğarlayan gemlik ahalisine teşekkür ediyorum... gittiğimizde çalacak bi kapımızın olması güzel ;) bu arada bende gelen ve sonradan gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum delmece çok güzeldi hala görüntüleri aklımda
adamı küstürcez bidaha arkasını dönecek gülerken yav
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
kardeşişm nerde bu fotolar yaa ayıptır 24 saat oldu nerdeyse topic ortada yok...
Bugün 10 Kasım... Yani ulu önder Atatürk' ün vefatinin 70. yılı... Bizleri tarihimizden koparmadan " Osmanlı soyu " olduğumuzu unutturmadan yepyeni ve bağımsız bir ülkeyi armağan eden büyük insanın vefat yıl dönümü. Bir kişi ne yapar ??? Arkasında bu ulus varken ve böylesi ince fikirli bir insanken görün bakın TÜRKİYE ' yi yapar. Önünde saygı ile eğiliyorum ATAM...
(acaba enduro club bunu da ayakta alkışlar mı )
Ya allah aşkına bir daha gezilerde biri bana hatırlatsın ; sen ihtiyar bi muhasebecisin diye...
Bugün kafamı çeviremedim, la benim neyime voleybol oynamak
Dün harika bir gün geçirdim gerçekten bu kadar güzel bir gezi olacağına inanın hiç tahmin etmemiştim.Aramıza katılan yeni arkadaşların sıcaklığı ve samimiyeti de tam Bursa Mt'ye yakışan şekilde olunca gezimiz süper oldu.He bu arada Engin'in esprilerine birde Popstar Cansu'nun konseri eklenince biletler 50ytla ya kadar yükseldi.Kaçıranlar için programın tekrarı en yakın zamanda yapılır umarım.
Geziye katılamadığım için üzgünüm ama elden birşey gelmiyor işte. Malum, sınav haftası işte. İnsanı eve hapsediyor (desem de inanmayın, bursa gecelerinde takıldım bu haftasonu)
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1326312
bursa mt nin delmece piknik gezisinin fotoları dumanı üstünde. ii seyirler ii imrenmeler...
yakındır tesirli bi hatırlatma yapıcam şahsen...
::gleam::%1::gleam::
arkadaşlar bu pazar bi gezi planı yapmaya başlasak mı ne
bu arada artık havalardan dolayı gezi yapamasak bile haftada bir yada olmadı en kötü ihtimalle iki haftada bir; GEMLİK, BURSA yada MUDANYADA'da toplantı muhabbet gırgır şamata şeklinde bağları koparmamak lazım gerektiği görüşü kanaatindeyim....
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)