Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    derbi dolayısıyla katılamadım :( bu arada mustafa abi motossikletimi değiştirdin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yav fotoları nasıl atacaz buraya

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı reiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam Naptın Nasıl Bi Yazı Bak Bu Gezinin önüne Geçecek(benim Sewsimden Bahsetmedin Tüh çektiğim Halay Fotolarına )

Olurmu Orhan yaa senin sesinde çok güzeldi.Belki hayran kitlen asla Cansu'nun gurubu kadar kalabalık olmayacak fakat sen sanatınla ilelebet payidar kalacaksın,....
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Hakikatten Cok Keyif Aldım.cansuyada Hayran Kaldım(belki Bana Gitar Kursu Verir Elli Ytale)
    Katılan Ve Sonradan Katılan Arkadaşlara Teşekkür Ederim

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Ne gerek var kurs almana Engin bütün İlk Öğretim parçaların repertuarında zaten mevcut...Hele o "Daha dün annemizin,kollarında yaşarken.
    Çiçekli Bahçemizin yollarında koşarken" isimli duygulu parçayı çalarken resmen kendimizden geçtik(gülmekten),emin ol orda bir grup İ.Ö.O Öğrencisi olsaydı sana tezerruvattan kendilerinden geçer yaka,önlük,çanta parçalarlardı...

Al bu da hediyem olsun.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    abi ne güzel gülmüşsün oyle tandu flardun gibi çıkmışsın maşallah

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ne güzel gülmüşsün oyle tandu flardun gibi çıkmışsın maşallah
    EVET KIRIK DİŞLİSİ GEC SEN DALGANI BAKALIM ZATEN BUNDAN SONRA BASINA FOTO YASAĞI KOYUYORUM HEP SANSASYON HEP SANSASYON YETER ARTIK NEREYE KADAR BÖYEL

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uyan ey topik!Hayatımın en güzel rekor gezisiydi (Bilecik gezisinden bile güzeldi) Delmece yolu manzarasını ben internette bile görmedim...,

Baştan sona mükemmeldi,önceki gezilerde daha çok yol yapıyorduk oysaki şimdiki gezide,müthiş manzara,dağ,deniz,mangal,piknik,gitar,şarkılar,çek ilen halaylar,voleybol topuyla uçarak ve düşerek yapılan komik vuruşlar,espri,kahkaha,ihtiras,aşk(motorlarla alakalı) herşey vardı,ya nebileyim pembe dizi gibi bir geziydi...

Gelen geçen 1000 cc lik motorlular bile aramıza katılmadan edemediler...Bunlar mayyakmı bu kriz ortamında bu kadar eğleniyo bi bakalım diyen yanımıza uçtu...

Ya hele o Cansu'yu dinleyince şok oldum,bu kadar profosyonelini beklemiyordum doğrusu...Hani orda bir grup kız olsa kesin "Cansu benimle evlen" diye yakasını paçasını yırtardı...Kendimizden geçtik..Arkadaşlar kesin bunun tekrarı çekilmeli...

Ben bu gezi için emeği geçen Haldun-Selin,Cansu,Orhan Süha ve eşine sonsuz teşekkürler diyorum.

Genelde 6 motor 10 Kişiydik fakat sonradan gelen giden belli olmadı
    hocam ne güzel yazmışsınız bende bizi ayğarlayan gemlik ahalisine teşekkür ediyorum... gittiğimizde çalacak bi kapımızın olması güzel ;) bu arada bende gelen ve sonradan gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum delmece çok güzeldi hala görüntüleri aklımda

Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EVET KIRIK DİŞLİSİ GEC SEN DALGANI BAKALIM ZATEN BUNDAN SONRA BASINA FOTO YASAĞI KOYUYORUM HEP SANSASYON HEP SANSASYON YETER ARTIK NEREYE KADAR BÖYEL
    adamı küstürcez bidaha arkasını dönecek gülerken yav
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Ne gerek var kurs almana Engin bütün İlk Öğretim parçaların repertuarında zaten mevcut...Hele o "Daha dün annemizin,kollarında yaşarken.
    Çiçekli Bahçemizin yollarında koşarken" isimli duygulu parçayı çalarken resmen kendimizden geçtik(gülmekten),emin ol orda bir grup İ.Ö.O Öğrencisi olsaydı sana tezerruvattan kendilerinden geçer yaka,önlük,çanta parçalarlardı...

Al bu da hediyem olsun.
    BUNDAN SONRA RESİMLERİ SİLMEK YOK HOCAM BENDE FOTO GETİRECEM HERKEZİN RESİMLERİNİ SANSÜRSÜZ BASINA SIZDIRACAM

Motosikleti
    HONDA BEAT
    kardeşişm nerde bu fotolar yaa ayıptır 24 saat oldu nerdeyse topic ortada yok...

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3

Bugün 10 Kasım... Yani ulu önder Atatürk' ün vefatinin 70. yılı... Bizleri tarihimizden koparmadan " Osmanlı soyu " olduğumuzu unutturmadan yepyeni ve bağımsız bir ülkeyi armağan eden büyük insanın vefat yıl dönümü. Bir kişi ne yapar ??? Arkasında bu ulus varken ve böylesi ince fikirli bir insanken görün bakın TÜRKİYE ' yi yapar. Önünde saygı ile eğiliyorum ATAM...

(acaba enduro club bunu da ayakta alkışlar mı )

Ya allah aşkına bir daha gezilerde biri bana hatırlatsın ; sen ihtiyar bi muhasebecisin diye...

Bugün kafamı çeviremedim, la benim neyime voleybol oynamak

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    derbi dolayısıyla katılamadım :( bu arada mustafa abi motossikletimi değiştirdin

Ever Mert ufak bi değişiklik yaptık

Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bugün 10 Kasım... Yani ulu önder Atatürk' ün vefatinin 70. yılı... Bizleri tarihimizden koparmadan " Osmanlı soyu " olduğumuzu unutturmadan yepyeni ve bağımsız bir ülkeyi armağan eden büyük insanın vefat yıl dönümü. Bir kişi ne yapar ??? Arkasında bu ulus varken ve böylesi ince fikirli bir insanken görün bakın TÜRKİYE ' yi yapar. Önünde saygı ile eğiliyorum ATAM...

(acaba enduro club bunu da ayakta alkışlar mı )

Ya allah aşkına bir daha gezilerde biri bana hatırlatsın ; sen ihtiyar bi muhasebecisin diye...

Yüce önderimizi bizde birdefa daha saygıyla anıyor, önünde eğiliyoruz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yüce önderimizi bizde birdefa daha saygıyla anıyor, önünde eğiliyoruz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
    Bi an tırstım loooo

Ayakta alkışlayacaksın felan sandım...

Motosikleti
    Moto Guzzi Stelvio
    Uyan ey topik!Hayatımın en güzel rekor gezisiydi (Bilecik gezisinden bile güzeldi) Delmece yolu manzarasını ben internette bile görmedim...,

Baştan sona mükemmeldi,önceki gezilerde daha çok yol yapıyorduk oysaki şimdiki gezide,müthiş manzara,dağ,deniz,mangal,piknik,gitar,şarkılar,çek ilen halaylar,voleybol topuyla uçarak ve düşerek yapılan komik vuruşlar,espri,kahkaha,ihtiras,aşk(motorlarla alakalı) herşey vardı,ya nebileyim pembe dizi gibi bir geziydi...

Gelen geçen 1000 cc lik motorlular bile aramıza katılmadan edemediler...Bunlar mayyakmı bu kriz ortamında bu kadar eğleniyo bi bakalım diyen yanımıza uçtu...

Ya hele o Cansu'yu dinleyince şok oldum,bu kadar profosyonelini beklemiyordum doğrusu...Hani orda bir grup kız olsa kesin "Cansu benimle evlen" diye yakasını paçasını yırtardı...Kendimizden geçtik..Arkadaşlar kesin bunun tekrarı çekilmeli...

Ben bu gezi için emeği geçen Haldun-Selin,Cansu,Orhan Süha ve eşine sonsuz teşekkürler diyorum.

Genelde 6 motor 10 Kişiydik fakat sonradan gelen giden belli olmadı
    öğretmenim, ne diyeceğimi bilemedim.ne de güzel cümleler kurmuşsunuz,duygu seli oldum.bu asıl sizlerin güzelliği. bize yansıdı.çok teşekkür ederim..
    ::gleam::%1::gleam::

Motosikleti
    ---------
    Dün harika bir gün geçirdim gerçekten bu kadar güzel bir gezi olacağına inanın hiç tahmin etmemiştim.Aramıza katılan yeni arkadaşların sıcaklığı ve samimiyeti de tam Bursa Mt'ye yakışan şekilde olunca gezimiz süper oldu.He bu arada Engin'in esprilerine birde Popstar Cansu'nun konseri eklenince biletler 50ytla ya kadar yükseldi.Kaçıranlar için programın tekrarı en yakın zamanda yapılır umarım.

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Geziye katılamadığım için üzgünüm ama elden birşey gelmiyor işte. Malum, sınav haftası işte. İnsanı eve hapsediyor (desem de inanmayın, bursa gecelerinde takıldım bu haftasonu)

Motosikleti
    Moto Guzzi Stelvio
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1326312

bursa mt nin delmece piknik gezisinin fotoları dumanı üstünde. ii seyirler ii imrenmeler...

Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yakındır tesirli bi hatırlatma yapıcam şahsen...
    ::gleam::%1::gleam::

Motosikleti
    HONDA BEAT
    arkadaşlar bu pazar bi gezi planı yapmaya başlasak mı ne

bu arada artık havalardan dolayı gezi yapamasak bile haftada bir yada olmadı en kötü ihtimalle iki haftada bir; GEMLİK, BURSA yada MUDANYADA'da toplantı muhabbet gırgır şamata şeklinde bağları koparmamak lazım gerektiği görüşü kanaatindeyim....

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu arada artık havalardan dolayı gezi yapamasak bile haftada bir yada olmadı en kötü ihtimalle iki haftada bir; GEMLİK, BURSA yada MUDANYADA'da toplantı muhabbet gırgır şamata şeklinde bağları koparmamak lazım gerektiği görüşü kanaatindeyim....
    +1000

Motosikleti
    ---------
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bencede .....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler