12 - 1 civarı çekirge tarafında selamlaştıgım arkadaşlar siteden mi merak ettim
Gunlerdir gozumun içine bakıp selamsız geçen motorlulardan sonra, selam veren motorcular gormek sevindirdi.
12 - 1 civarı çekirge tarafında selamlaştıgım arkadaşlar siteden mi merak ettim
Gunlerdir gozumun içine bakıp selamsız geçen motorlulardan sonra, selam veren motorcular gormek sevindirdi.
-McA-
motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız-belasız sürüşler..freeman adlı üyeden alıntı
ben de pazar günü geleneksel küçük sanayi antremanından sonra orhaneli yolu mu, hani misi köyüne giden, o tarafa gideyim dedim, ama ne kalabalıktı, her yer minibüs- kamyon ve onların penceresinden bakan abuk-sabuk insanlar
Bu arada ben henüz ehliyetim ve yeterli deneyimim olmadığı için çok gözönünde yerlere gitmek istemiyorum, haftasonları çalı vb. taraflara gidenler olur ve eğer ki benim de gelmemin sakıncası olmazsa haber verirseniz sevinirim.
[COLOR="SeaGreen"][/COLOR][FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Gönül vermedikçe gönlü bulamazsın
Cumartesi - Pazar Orhaneli yolu kalabalık oluyor. Benim tavsiyem Bursa - Yenişehir güzergahı hem sakin trafikte hem otobanda ve hem de köy yolunda sürüş yapmış oluyorsun. Manzarada fena değil
arkadaşlar, pazar günü motovirusçülerin yalova/çınarcık kampına gittik. ender motoruyla geldi. (güzel alet valla) benim yanımda da bir çıtır vardı. (şeyma) (tamam neyle gittiğimi söylememi istiyorsunuz. evet, motorum yok, arabayla gittim)
sonra da geldik. kampın özeti buydu!
doktorum, hakkında kullanamıyor filan diye o kadar atıp tuttuydum, beni mahcup ettin. bravo valla. hele metin dededen kurtuldun ya, değme motorcu olursun! ben sana en başta demiştim; motor kullanmayı benden, unutmayı dedenden öğreniceksin diye. sen de ısrarla metin dedenin kanatlarında öğrenmeye çalışıyordun. (tabi bir faydası olmuyordu)freeman adlı üyeden alıntı
cesaretini tebrik ederim. olay bitmiştir benim motorcu doktorum.
kaskın da hayırlı olsun.
lakin dün bir, bugün iki, motoru bozmuşsun hemen! yine beyni mi kafayı yedi acaba?
sahi, sigorta yaptırdıysan benimkini veriver bir ara!
sen de mi levent diyorum, başka birşey demiyorum.Ralf adlı üyeden alıntı
özge, mesajını akşamdan görmemişim bereket. yoksa uyku tutmazdı gözlerimi, bugünkü duruşmaları kaçırırdım.tattwamasi adlı üyeden alıntı
ayol bir insan bu kadar mı aşağılanır? motoru olmayanlar da insan sayılmaz mı? onların da bir kalbi yok mudur? yani biz montu ve ehliyeti olmayanlara bir şey diyor muyuz?
levent'e katılıyorum. kestel'den sonra trafik yoğunluğu da yok.Ralf adlı üyeden alıntı
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
............................
bende senin hemcinsinim ve tanışmak isterim özelden sana msn adresimi yolladım eklersen konusuruz. tanışmak isterimtattwamasi adlı üyeden alıntı
Merhaba Sayın site sakinleri,
Ben Bursa'dan Ali, Bir şirkette pazarlama bölüm sorumlusuyum, yaşım 40 ( orta yaş çizgisinin üstünde çocukça seksek oynuyorum ) . Eğer aranıza kabul edilirsem çok sevineceğim...
Hoşgeldiniz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
EEE ne zaman gidiyoruzRalf adlı üyeden alıntı
Aaa ne demek aşağılamak öyle olmaz, sadece bana 5 beden büyük gelen montla ilgili söylediklerinizden sonra bir gerçeği dile getirdim, motor montsuz da kullanılabilir, ama ya motorun yoksa???seflek adlı üyeden alıntı
ooh tanıştık bile, ne güzel, tüm hemcinslerim burayaaaaamadeus adlı üyeden alıntı
Hoşgeldiniz Ali beyMangal adlı üyeden alıntı
[COLOR="SeaGreen"][/COLOR][FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Gönül vermedikçe gönlü bulamazsın
Mangal adlı üyeden alıntı
merhaba hoşgeldiniz..
bende burda yeniyim ve henüz kimseyle de tanışma fırsatım olamadı ama ilk fırsatta düşücem yollara.. görükledeyim, ilk fırsatta tanışmak üzere...
kim demiş? cem abin ekşın adamıdır, gelir, buluşur, hesabı öder ve gider. gerçi ilkay nişanlısından fırça yiyip erken kalkmasaydı daha da otururdum, muhabbet iyiydi. (ay volvo'm var diye ne görgüsüz oldum ben ya! gerçi motorumu iyi fiyata dr. ilkay'a kakalamasaydım nerde görücem volvo'yu? para pul şan şöhret insanı bu kadar mı değiştirir?fuser adlı üyeden alıntı
levent bey, ilkay, emre ve ben sütaş'ta buluştuk bugün. ilkay ve emre, gencecik, raptorlu çocuklar. hem de okumuşlar, doktor olmuşlar...
iyi ki tanıştık emre! sevdim seni.
kızlar, öyle özelden görüşme filan yok!amadeus adlı üyeden alıntı
hem ne demekmiş öyle kızlar erkekler filan. metin dede diyor ki; hep kızlar, hep erkekler, biz nolcez?
hemcins hanım, kendinizi tanıtsanız da biz de müşerref olsak? (26'sında siteye üye olup tek mesaj atmışsınız. yani?)
Hoşgeldin Ali amca! size dede diyebilir miyiz?Mangal adlı üyeden alıntı
Ayol sizin yaşınızdakiler hacca gidip torun bakıyor. ne işiniz var bu motor sevdalısı çoluk çocuğun arasında?
şaka kardeş! ben (cem) ve metin67 de seninle yaşıtız.
hoşgeldin, sefalar getirdin.
topic'in evveliyatını okursan buradakileri de tanımış olursun.
gümüşarda, dr.ilkay (freeman) ve motoru da görükle'de. hatta bu akşam eker'e buluşmaya geldi. sanırım onunla irtibat kurarsan toplantılardan daha sık haberin olur.gumusarda adlı üyeden alıntı
Hoşbulduk, arkadaşlar,
Sitenin geçmişini okudum, uzun sürdü ama bilgilerin tamamını aldım, ayrıca da bu bilgileri başkaları ile paylaşmayacağıma da söz veriyorum
Seflek kardeş, bana amca yada dede diyebilirsiniz sorun yok, yeterki birileri çıkıpta hala teyze filan demesinler Volvo'nu da güle güle kullan ( yahu bu nasıl oluyor, direksiyonda böyle kahkahkah filan gibi mi)..
Sitede epey dr var, avukat var, sanatçı var, öğretmen var, ticaret uzmanları var, çok kültürlü bir yermiş burası
Bir tek anlamadığım, üstteki yazınızda, bir arkadaşa Levent BEY demişsiniz, diğer arkadaşlara isimleri ile hitap etmişsiniz. Levent Bey'de lüx bir araba kullanıyor olmasın
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
Cem abi tanıştığımıza bende çoookk memnun oldum
dün muhabbet çok güzeldi doğrusu
Levent abide çok hoşsohbet bi abimiz
Bu buluşmaları daha sık yapalım
Haaa unutmadan bidahaki sefere hesabı biz ödüyoruz ona göre
Ali bey aramıza hoş geldiniz
Buluşmak veya geziyapmak isteyen olursa vakit musait oldukça katılmak isterim
Oooo abilerim amcalarım, siz olgunlar hemen tanışıp kaynaşmışsınız bile , eee nede olsa şunun şurasında kaç kişi kaldınız ki, hem ne çok konuşulacak konunuz vardır şimdi sizin; harp ve inkılap yılları, hangi hastalığa hangi ilaç iyi geliyo, milli şef ismet paşa günleri, eski ramazanlar ve direklerarası, romatizma - alzhemier ve motor ilişkisi, cahiliye dönemi ve islamiyet dönemi motorcuları arasındaki farklar vs. vs. ahhh ahh.
Gezi bahanesi ile bir araya gelip (mesela 02.07.2006 pazar günü saat 10:00 gibi Özdilekte buluşup tercihan Tatwamasi için Bursa - Yenişehir - İznik - Bursa VEYA Bursa -Yenişehir - Bursa güzergahında bir gezi yapsak) Sizin gibi az sayıda kalan cumhuriyetin ilk motorcularının sohbetinden ve hayat tecrübesinden faydalansak, biz genç motorculara el verseniz nasıl olur ???
Sevgili Ralf,
Seninlede kaynaşmak isterim tabii , ama insan olgun ve amca kıvamında oldumu kaynaşmak biraz zaman alıyor, bana şöyle bir iki hafta izin verirsen, kendimi toparlayıp kaynaşmaya hazır olurum yaşlılık işte
Pazar günü için yaptığınız gezi programına da romatizma ve lumbaga gibi sebeplerden dolayı katılabileceğimi sanmıyorum öyle uzuuuuuunnn yollar bizim gibi 3. dereceden SİT alanı ilan edilmiş mahlukatlar için yorucu olabilir
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
Bursa'daki arkadaşlar.. bir buluşamadınız gitti ha. buluşun artık...
[COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]
Şu ayağımdaki alçı çıkıpta bir iyileşsem,yolları eskiteceğim herhalde.Sizlerlede tanışamadık bir türlü.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Bu geziyi hemen somutlaştıralım. öncelikle katılacaklar isimlerini ve motorlarını, motorları yoksa artçı olmak isteyip istemediklerini bildirsin.Ralf adlı üyeden alıntı
liste oluşturmakla başlayalım. (sahi muhtemelen artçımız çift kabin kamyonet olacak. hem güvenlik, hem de arıza durumunda çok akılcı bir çözüm)
02/07/2006 Pazar Bursa-Yenişehir-İznik-Gemlik-Bursa gezisine katılacağını bildirenler
Levent ERŞAHAN (Ralf) -------------------------------- Hyosung GT250
Ergün YAŞAROĞLU + Cem ŞEFLEK (seflek) -------- Kamyonet Isuzu 3000
Ender ANACUR (f-ender) + (kız arkadaşı artçı) ---- Hyosung GV250
İlkay CEYLAN (freeman) + (nişanlısı artçı) ---------- Regal Raptor 250
Emre ÇALI (fuser)---------------------------------------- Regal Raptor 250
Özge ÇETİNKAYA (tattwamasi) ----------------------- Yamaha YBR125
Arda GÜMÜŞ (gumusarda) + (eşi Selin artçı) ------ Kawasaki EN 500
Gelecekler bildirsin, buraya ilave edelim.
işte sana haber babyface!BaByFaCe adlı üyeden alıntı
Pazar günki gezi olayı güzel gibi duruyor
eğer kesinleşirse ben gelebilirim.
Ama bence Bursa- Yenişehir- Bursa daha güzel gibi duruyor.
Hem Çevre yolundan kaptırıp gideriz hemde yenişehiri görmüş oluruz.
Ama henüz ehliyeti alamadık almasınlar motoru altımızdan
Cem abi volvo noldu satıp kamyonetmi aldın yoksa
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)