bana yakışır şekilde çok arıcaksınız beni çoookkk...
haftada bir olması hem organizasyon hemde bi çok arkadaşımız içinde mali yönden sıkıntı oluşturabiliyor zaten...
abi sen böyle deme harbi mangal karda olur da motorla olurmu bilmem...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
mustafa abi bursa MT için özel bir sticker olsa harbi çok güzel olur ya hatta T-Shirt filanda bastıralım bahara
Kardeş siz bana bakmayın gidebilirseniz gidin ama fazla katılım olmayacak gibi duruyor.Soğuk o kadar önemli değil kuru hava olsun yeter piknik için,ama sadece pazarı tatil olanlar var aramızda,o kişiler dinlenme imkanı bulamıyor.2 haftada bir olunca hem dinlenme hem özlem oluyor gezilere karşı...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
[QUOTE=M@M!;1320869]ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENİM JETON YENİ DÜŞÜYOR... SİZE BİŞEY OLMAMASI AZDA OLSA SEVİNDİRİCİ... MALDA CANIN YONGASI TABİ... BİDE MOTOSİKLET OLUNCA...
sağol teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin.Bu arada imzanda seferihisar jandarma muhabere yi gördüm de bende askerliğimin 14 ayını o taburda karargah bölüğünde geçirdim.güzel yerdir şimdiden hayırlı teskereler...
Kardeşler, sezinlemiş olduğum havaya göre bu pazar DELMECE gezisi büyük ihtimalle az sayıda katılıma maruz kalacak, ben de buna mahal vermemek amacı ile kendi adıma katılmayacağımı bildiriyorum. Ama bu sizleri bağlayıcı bir etki yaratmasın gitmek isteyen kişiler toplanır karar verirler...
ÜŞÜYORSAN HOCAM SİZE MONTUNU VERİR
Hoşgeldiniz efendim bayan motorcular ve bursa mt yükselişte bu aralar bende Kerem (aman kendinize dikkat edin bazen iki yoğurtlu kesmiyor)
aman sen kusur kalma çok teşekkürler aramıza böyle güzel insanların katılmasına vesile olduğun için
Ya bana T-Shirt falan değil de bir motor bastıralım yazlık kışlık farketmez olmuyo böle ya
Biz dedik sana akşam erken yat diye şimdi gidip yatacağım dedin yatış o yatış ooohh valla
Ulan varya bu Sado varya adam yatmaya diye gidiyo hala online anlamdım ki ben bunu
aßi ßir Konu açıLmış Mı ßakim dedim ßöLe oLdu iŞde Hep oLuyo :D
Yatcam
Şimdi iYi geceLer Şimdi gezi var mı YohK mu ona Göre izin aLmaya çaLışcam Pazar nöbetciyim (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
enleri nasıl yetmiyor anlamadım en küçük plotter 60cm die biliyorum ben oradan 3mtye 60cm boyunda istediğiniz tarzda kesim yaptırabilirsiniz..Ve direkt reklekte folyoya istediğiniz kesimi yapıştırır transfer ile de fazla uğraşmadan makinanıza az hatalı hatta hatasız yapıştırabilirsiniz.Çıkartmak istediğinizde de azıcık ısıtıcı ile ısıtın rahatlıkla çıkar En kötü ihtimal altında kalıntı kalabileceğini düşünürseniz yine en kötü ihtimal ispirto ile çıkartırsınız ki gerek kalmaz sabunlu su ile güzelcene temizleyin süngerle sonra durulayın...Aaaa beni kesmez derseniz bi polish yaparsınız hiç bişecik kalmaz...
AKIN FİDAN
Ben bulduğum reflektörü götürmüştüm eni bizim makinaya dar dedi yapamayız demişlerdi.O zaman adam uğraşmak istemedi beni uyuttuenleri nasıl yetmiyor anlamadım en küçük plotter 60cm die biliyorum ben oradan 3mtye 60cm boyunda istediğiniz tarzda kesim yaptırabilirsiniz..Ve direkt reklekte folyoya istediğiniz kesimi yapıştırır transfer ile de fazla uğraşmadan makinanıza az hatalı hatta hatasız yapıştırabilirsiniz.Çıkartmak istediğinizde de azıcık ısıtıcı ile ısıtın rahatlıkla çıkar En kötü ihtimal altında kalıntı kalabileceğini düşünürseniz yine en kötü ihtimal ispirto ile çıkartırsınız ki gerek kalmaz sabunlu su ile güzelcene temizleyin süngerle sonra durulayın...Aaaa beni kesmez derseniz bi polish yaparsınız hiç bişecik kalmaz...
Arkadaslar, islerimin yogunlugu nedeniyle bir kac gundur yazilari takip edemiyorum. Umarim herkes, hersey yolundadir. desparadox - hosgeldiniz hocam. mami hayirli olsun kardesim.
Bu haftaki gezide maalesef yokum.
Sevgiler
C2 EKONOMININ TADI - '67 MUSTANG GUCUN TADI - SILVERWING RUZGARIN TADI - [B]AYSE NAZ HAYATIN TADI[/B]
arkadaşlar ben formu biraz geç takip ede biliyorum geziyi kaçırdım ama diyer faliyetlerde yer alıcam inşallah MAMİ kardeş inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin
şimdi piknik varmı yokmu varsa ben varım zaten havalar bozuyomuş galiba
engin abi gezi varsa beni listeye ekle
Arkadaşlar an itibarı ile Bursa'da deprem oldu, baya bi hissettim. Geçmiş olsun herkeşe..
Olmaz umarım tekrar
[QUOTE=picasso;1323222]Arkadaşlar an itibarı ile Bursa'da deprem oldu, baya bi hissettim. Geçmiş olsun herkeşe..
Olmaz umarım tekrar
sokaktan hayabusa falan geçmiş olmasın
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)