Valla ne desen haklısın sayende bendebu güzel ortama katıldım teşekkür ederim.Anlaşıldı sana benim reflektörden yapıcaz sen ona taktınbir ara ben çizimleri yaparım yapıştırırızpınar abla seni buraya ben davet ettim hiç ismi mi sölemiyosun bak bu arada o verdiğin siteden dövme modeli bulamadım motora gitcek seninkine benzer bişilerde göremedim
Bu arada tribal tattoo die aratırsan bulabileceğini düşünüyorum nette...Oradan beğendiğin bikaç çizimi de gidip herhangi bir tabelacıdan reflekte folyoya kesimini yaptırabilirsin plotter'dan...Fazla bişe tutacağını sanmıyorum...Hatta bazılarında o çizimler vardır bile bi uğra istersen...
AKIN FİDAN
yok aynısı olsun demiyorum ya daha değişik bişiler arıcam ben ama sizden yinede küçük bir yardım isticem çizin konusunda bu arada saol akın arıcam şimdi
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
barannet, a.banus, ÇakaBey, Zakokkk, ruckerpark, bluejazzist, engindmn, desparadox, ultraukala
mt bursa son zamanların en hareketli zamanlarını yaşıyor
İlk olarak sayın arkadaşlar ; bilgisayar cahili olduğum için özür dilerim ve açtığım sayfayı yeniden düzenledim... Bkz. sahife 202
Enginim Dümenim ben seninle uğraşmazsam eğer içimde gaz oluşur Eğer rehin olarak telefonu bulduysan ben sana sadece canın saolsun, eylemlere devam derim
Ayrıca Delmece yayalası ile ilgili yolladığın link çok güzel, duygularıma tercüman olmuş
Evet arkadaşlar Delmece yaylasını hem oylamaya hem de geleceklerin belli olması için buraya yazmaya davet ediyorum
----------------------------------------------------------------------
Ben anlamadım dün bu yazıyı yazdım bugün bi baktım çoğalmışlar
Aramıza yen ikatılan arkadaşlar var öncelikle onlara hoşgeldiniz diyeyim,
Enginim Dümenim duygusal ve maddi durumlar herkes için sorun yani ona bir lafım yok ama şuan bir katılım listesi oluştu bile
ÇakaBey
Reiz
Bluejazzist
Enginim Dümenim
n_tuncak
ve aklıma gelmeyen daha bir kaç kişi daha katılacağız diyorlar. Ha illa iptal diyorsan hiç lafım olmaz takdir sizlerindir...
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENİM JETON YENİ DÜŞÜYOR... SİZE BİŞEY OLMAMASI AZDA OLSA SEVİNDİRİCİ... MALDA CANIN YONGASI TABİ... BİDE MOTOSİKLET OLUNCA...
ABİ ENGİN ABİ ÖYLE BİRŞŞEY SÖYLEMEDİKİ.. BEN SÖYLEDİM SENDE ADAMA TAKILMAYA YERE ARIYOSUN YA HU
BU ARADA BURSA MT KONUŞUR ANLAŞIR EN DOĞU KARARI VERİR... BURDA HERŞEY KENDİLİĞİNDEN OLUŞUYO ZATEN İLAHİ Bİ GÜÇ VAR BİZDE...
teşekkür ederim sağolun
evet s olmayanlar daha güzel bunda seninle hemfikirim ancak rüzgarla güreşmek istemiyorum konfor önemli benim için.ayrıca kaçırmana gerek yok iste vereyim ayıpsın
fazerin de 04 ve üstü modellerini fazla racing olduğundan istemiyorum sadece.param olsa da almam yani bana göre değil:
Dövme arşivim bulunmaktadır isteyenler müracaat etsinler ilk gezide cd olarak teslim edebilirim...
Baylar ne o tırsmış gördüm sizi... (hep sizden daha üstündük,önden bayanlar)
Haldun sen şu Delmece reklamı için bir şirketle anlaş istersen topic ve gezi ilgi görsün ama ben şimdiden çok merak ediyorum rota hep doğa ve manzaradan oluşuyor.
Mami baban güvenle gönderiyor madem bu geziye geliyorsun kaçarı yok...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
emrah sana geçmiş olsun yeni öğrendim kaza yaptığını hatta avatarına baktım pert yazmışsın sana bişey olmaması sevindirici
pınar hanım hoş geldiniz
daha öncede yazdığım gibi bu hafta gelemiyorum dökümler beni bekliyoama imkanı olan katılsın derim hele mami sen kesin bu geziye gitmen lazım yoksa 15 ay çok ararsın böyle gezileri
estafullah abi bu arada güzel tribal dövmeler olan bir site buldum http://www.tribalshapes.com/ motorlara yakışcak şeyler var
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)