Valla Bende Okuyamadım Coğunu Ama Benimle Olanı Nedense Okunaklı Yapmışsın.(uğraşma Benle Bak Telefonun Elimde Fidye Isterim Sonra)
valla Haldunum yapmışsın bişiler yine ama okuyamadıkki
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
slm arkadaşlar, susurluktan sonra çok şey kaçırdım mı bilmiyorum ama balıkesirden bursaya dönerken yol hiç bitmeyecek sandım tek başına sıkıcı oluyor.. o gün, toplamda 415 km yol yapmışım ve çok yorgun düştüm, bugün ancak kendime gelebildim
cız bız işine gelince; hamamlıkızık/korusu piknik alanı güzel ve uygun olabilir.
2 tane resim de bende var ama nasıl göndereceğimi bilmiyorm?
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
bizde 306 km yapmışız işte... hamalıkızık olabilir evet... bu arad elinde resim olan arkadaşlar muhammetbas61@hotmail.com bana yollasın lütfen...
ARKADAŞLAR GEZİ OLARAK DELMECE YAYLASI OLARAK KARARA BAĞLAMIŞTIK AYRICA ERİKLİ YAYLASIDA VARMIŞ ORALARDA GEMLİĞE KADAR BİRLİKTE GİDECEĞİZ ORDAN HALDUNLAR VE YOLU BİLEN BİR KİŞİ KAPTAN OLARAK DEVAM EDECEK ŞİMDİLİK DURUM BU Bİ AKSİLİK OLMAZ İSE(EMRE (OEG) Bİ AKSİLİK OLMAZ İSE ARAÇLA GELECEK MALZEMELER İÇİN EŞİ VE ÇOCUĞUDA TABİ)
MERAK EDENLER İÇİN LİNK
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=23450
BUDA HAVA DURUMU SON HALİ ŞİMDİLİK
http://www.dmi.gov.tr/2006/tahmin/ta...r.aspx?m=BURSA
Bu sene 19 mayıs ta Delmece'ye çıktık.Kesinlikle tavsiye ederim yolları ve doğa harika...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-kampimiz.html
Buarada arkadaşlar son gezimizde yemekte konuştuğumuz Kan Grubu kartı taşımayla ilgili hususta bu linki incelerseniz iyi olur. Bence faydalı.
http://www.motosiklet.net/forum/gere...lgi-karti.html
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
topikte baktım da acayip zevkli olmuş sizin için özenmedim deil. hocam peki hangi yolu izlediniz? giderken ve dönerken yani. Google earth'den bakıorum da sağlam dağ yolu var gibi geliyor.
zaten bana farketmez orası ayrı, dağ yolu olsun yeter bana. Ben arkadaşlar için dedim zaten
Ehliyetlerde kan gurubu mevcut ama arkadaşlar arasnda bilinmeside iyi olur sadece gezi olayı değil her zaman lazım olabilir.
Bazı arkadaşlar motorun biryerlerine yazmış güzel uygulama değişik fikirleri olan arkadaşlar burada yazarlarsa faydalı olur
Benim kan gurubum 0+RH pozitif .
WwW.MoToSiKLeT.NeT
Bu arada eğer gidilirse diye haftasonu gezisi için ufak bir google earth araştırması yaptım. Gemlik'ten sonra 30km civarı piknik alanı var, eğer Karacaali üzerinden gidilirse. oradan da yaklaşık 10 km daha gidilirse şelaleye geliniyor. Sanırsam 10- 15 km gibi bir mesafe de toprak yol.
ilk resim; benim evden uzaklık. Arkadaşlar siz ona akmayın
gemlikten armutlu 30 km dahada ilerideyse üzerine koyun epey virajlı ama mudanya sahil yolu gibi sayılmaz delemce mantıklı bi fikir
slm arkadaşlar,
ilk olarak tüm gezilerim için hepinize sonsuz teşekkürler.hepiniz güzel insanlarsınız.dualarım dostluğumuzun uzun sürmesi ve kazasız belasız sürüşler üzerine.
bir iki konu hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum;
ilk olarak bilgi kartı,
bu konuda yanıcı, çabuk deforme olabilecek ürünler yerine dayanıklı ve kullanımı kolay ürünleri tecih edersek daha ii olur diye düşünüyorum. ben bu konu hakkında künye kullanıyorum.(gerçi çok detaylı bilgi içermiyor ama sanırım ilk müdahelede yardımcı olacak bilgiler mevcut)
isteyen arkadaşlara detaylı bilgi yazarım. konu hakkında gelebilecek soruları bilmediğim için bişii gelmadi aklıma
ikinci olarak 09 kasım 08 de yapılması düşünülen piknik hakkında;
güzergah (gemlik de olduğum için burdan itibaren tarif edeceğim. bursa'dan ve mudanya'dan katılacak arkadaşlara özür.) gemlik'den 25km gittikten sonra sağ'a dönüş yapılıyor.yaklaşık olarak 10-15km gidince delmece yaylası bütün güzelliğiyle karşımızda. (bu arada bol virajlı bir sürüş bizi bekliyor.) delmece yaylasından sonra sanırım 15-20km gidince çifte şelale denilen piknik alanına varılıyor.tabi bu güzergah üzerinde bir çok yerleşim yeri var.
fotoğraf makinelerinizi unutmayın. görsel olarak çok güzel yerler var.
herkese sevgi ve saygılarımla...
::gleam::%1::gleam::
biz yuvacık tan döndüğümüz için yalova -teşvikiye üzerinden çıktık dönerken gemlik-narlı istikametinden döndük.Yollar her motorun gidebileceği kadar düzgün stabilize yol yok asfalt tamamıyle ancak asfalt kalitesi çok iyi değil ama sorun çıkmaz yeterince iyi hele bir kros için lüks bile diyebilirim
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)