gerçekten çok güzel resimler abi eline sağlık.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
hepiniz fotomodel gibi çıkmışsınız arkadaşlar tebrikler walla kim çektiyse hakkını vermiş.
geziye dencek yohk, ama seLin aßLadan öğreneceğimiz çok şey var.
PistonLar özeLLikLe
Ya Hocam aŞktan deiL,
iLk Sapma SürekLi SahiL Şeridinden Gideceğimizi düşündüğüm iÇindi,
diğer Sapmamada ÇohK aCıktık diyordu her kez ve oeg ile orada buLuşucağımız için devam ettim ne bilim (:
aßi oLmaz, ßen SaygıLarımı Sunarım. iKi kişiydim Ve Kerem Vardı aRkamda(: Hani tekde oLSam Sana Kafa tutamazdım.
KEremLen yeşiLde oturduk ßiz, bursaya dönünce. ßaşımın etini yedi haLdun aßi motora çok yakışıyor fLn, Cidden motordan ßir Parçasın Sanki (:
VaLLa öLe dedi (: Resimde Harika çıkmışsın.
Kardeşim vaLLa Sensi eksikLik vardı.
Gerçi Cumarteside Konuşmuştuk SenLen.
izmit Gezisindede eRken Dönmek zorunda kaLmıştın. inŞ. Haftaya mangaL iŞide oLurSa ßu Sefer GeLicekSin.. eRken Döneriz hem.
Emeği Geçen HEr keSe tŞkLer.
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
haldun abi önemli değil takma kafana olcağı varmış bu arada ben daha yeni indiriyorum resimleri çok merak ettim emre abi çok teşşekkür ederiz seni bir kaç kere kaybettik filan ama umarım affetmişindir bizi rıfat abi mangala gel bari ya valla özlettirdin
tekrardan herkeze bende teşekkür ederim
hava güzel olsun da abi, gelmesi basit. gazı açtım mı ordayım, ama nerde? nerde? yer belli mi bu arada?
hee, bir de download biterse yine haberim olsun da, maksat herkese ulaşsın
emre abi ellerine sağlık, daha indirmedim ama eminim harika fotolar vardır. herkes pek bi memnun
picasso seninkileri indirdim oeg nin kileri indiremiyorum hakkım bitti galba :D
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
gezi için herkese teşekkürler güzel bi gün geçirdim sayenizde
şu indirme işinden anlamıyorum ben henüz resimleri göremedim ama bendekileri birazdan atıcam topic açan arkadaş kullanmak isterse diye
muhammetbas61@hotmail.com bana mail olarak atabilirsin hayırlı bi işte kullanılacak emin olabilirsin
benim mail adresi( msn ) ahmetbanusoglu@hotmail.com bide tel mert istemişti isteyen yazabilir 0542 826 66 00 yalnız msn e pek girmiyorum şu anda kapalı ben resimleri yüklemeye başlamıştım zaten birazdan sayfada görürsünüz
ahmet abi teşekkürler fotolar için bu arada size söliyim dedim bir arkadaşımın babası piaggio bevelery 500 nü satıyo 7 bin ytl km düşük şu an hatırlayamıyorum km sini 29 ekimde efe diyer bir arkadaşım gelmişti onun ki 250lik bevelerydi bu 500 ü bir yazıyım dedim belki ilgilenen olur diye
Aynısından olacak Mert,halk sanatçımız Cansu,sevenlerinin yanında olacak...
Abi akşam sordum senin çocuğa ama haber alamadım gelsen iyi olucaktı...
Ya biraz yoğunluk ve birazda cahiliyet desek...ÖZÜR...Mamiiiiiiiiiiiiii yetiş sende var onlardan...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)