Mami geLcek Ya ßiLiyorum ßir ŞekiLde Nasipse geLicek (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Hadi eRken yataLım
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Arkadaşlar umarım tüm hazırlık ve kontroller tamamdır bundan sonra İş Allah'a kalmıştır.Hayırlısıyla kazasız belasız sürüşümüzü en güzel şekliyle tamamlama dua ve dilekleriyle...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Boşver gaza gelmeyelim benzin çok pahalı
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
bende motorumla ilgilendim biraz yandaki eskimiş stikarları filan söktüm şimdide yatıcam yarın görüşmek üzere
YArınki gezinize ben de gelmek isterdim lakin öğle saatlerinde istanbula dönüş yoluna çıkacağım ne yazık ki...
AKIN FİDAN
arkadaşlar hepinize iyi yolculuklar , kalbim sizinle. çalışmak zorunda olduğum için gelemiyorum.
Kısmet diyorum yahu...Yaza kısmet olur bu gidişle bana öyle geliyor çünkü seferi hali devam edecek bu gidişle benim...
AKIN FİDAN
GEZİİİİ süperdi gerçekten ben eve geldim duşuma aldım yemeğimide yedim siz daha mudanyada çayınızı içiyosunuzdur heralde
veee arkadaşlar ben geldim, gezi harikaydı, çok eğlendim. sağ salim evlerimize döndük, inşallah mudanya grubu da dönüş yapar
hee bu arada fotoları upload ettim, hemen linki veriyorum..
http://rapidshare.com/files/160006096/gezi.rar.html
buraya yükleyemedim artık siz yükleyin (beceremedim de)
becerememek değil de uğraşmam lazım boyutlarını küçültmek için. Yorgunum dostlarım yorgunum yorguuun..
Abi fotoları yükledim alsana yemedim içmedim bunlarla uğraştım, gideyim de bi çorba içeyim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)