herzamanki gibi fevkaladenin fevkinde cok lezis
bir akşamdı.herkeze cok teşekkürler ediyorum özelliklede faruk abime ve nevin hocama bizleri kırmayıp ağırladılar (bu kaçıncı allah sabırlar versin) tekrar cok teşekkürler
Enginim Bursa MT ye herşey yakışır her zaman ev sahipliği yapmaya hazırız.
Dun aksam FSM guzeldi... Gelen yada gelemeyip mazeret belirten yada en azından yurek destegini sunan tum arkadaslara tesekkurler. picasso iyi ki geldin kardesim, mami, zakokkk, nevin hocam ve degerli esi ile de tanistigim icin memnunum, ahmet, jawa'cı kardeslerim -motorunuzu alirsiniz insallah hafta sonuna kadar. Efe vardi sonra, engin arkadan beni derleyip toparladi sagolsun, artık biliyorum boyle kaskin ustunde kopek baligi yuzgeci gibi isaret tek sira olalım, anlamadim metallica isareti miydi bozkurt isareti miydi o da fermuar duzeni, iki boy bosluk birak ondeki motorun caprazinda ilerle
sado vardı sonra... adını hatırlayamadıgım unuttugum arkadaslarım var mutlaka, ozrumu kabul edin, caktırmamaya calışsam da heyecanlıydım... bi de motorumu beğendiniz ya
havaya da girdim iyi mi
bendeki fotografları da simdi resize edip gonderiyorum. pazara DAHA COK KATILIMMMMMM kasın arkadaslar kendinizi!!!
Gerçekten hoş bir geceydi gerçi sadece Mudanya etabına katılmıştık.Bu arada aramızda yeni yüzler olması güzel.
Bizde sizin gibi değerli insanlarla tanıştığımız için memnun olduk.