picasso'da gelir. aksam 19:30 da cumhuriyet bayrami gunu ogrenci adamin ne isi olur
--/--
FSM den bi arkadasim aradi simdi... Bulvar kipir kipirmis, belki 200 motorcu var burada diyor...
C2 EKONOMININ TADI - '67 MUSTANG GUCUN TADI - SILVERWING RUZGARIN TADI - [B]AYSE NAZ HAYATIN TADI[/B]
Şu an görünen 6 kişiyiz arkadaşlar.Engin 19:30 kadar bekleriz biz Esentepede Hatipoğlu pastanesinde bulaşalımki beklerken çay içip tanışma fırsatımız olsun.
NoT: Bursa tarafından gelirken esentepe ışıklarda Sağ tarafta Hatipoğlu Pastanesi Zaten Motorları görürsünüz.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Arkadaslar emin olun ki korteje katıldığınızda bir çok kişiyi dövmeye kalkacaksınız sinir harbi yaşayacaksınız..O yüsden çekin motorlarınızı kenara izleyin korteji...Sallayın bayraklarınızı hem motorlarınızı üzmemiş olursunuz...HEm sinir stres yapmamış olursunuz....Ardından kortej sorasında gidin şehitliğe...Dininize göre duanızı yapın...Benden sadece bir tavsiye...
AKIN FİDAN
Eminim ki en muhteşem kortej sizin yaptığınız olacaktır. Sayısal anlamda değil ama bu gönül bağınız olduğu sürece sizden ala kortej toplayamaz hiç bir ademoğlu
Bu arada tüm gönlümle yanınızdayım, keşke bedenende katılabilseydim
bende 8:15 gibi arıcam mustafa abi seni konumunuza göre gelicem ;)
bende geliyorum ama fazla duramıcam
Hadi ama millet saat 23.00 oldu ne yaptınız ne ettiniz ???
Merakla bekliyoruz...
Harika Kortejden sonra arkadaşlar (bir düzine vardılar sanırım)Mudanya'ya geldi.Balık ekmekçi tırstı bu kadar motorluyu görünce ama çaktırmadı...Yakıtı indiren full force almış gibi Yıldız Tepeye doğru yollandı.Yine kaynaşma ve muhabbetler harikaydı...Galiba Susurluk gezisinde epey kalabalık bir organizasyon ile resmen oraları işgal edicez...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)