Hayret bir durum ben motorumla Cumhuriyet bayramı konvoyuna katılacağımda beni almayacaklar konvoya kim almayacak ya iyiki ben İstanbul'da olacağım yoksam olay çıkardı
Hayret bir durum ben motorumla Cumhuriyet bayramı konvoyuna katılacağımda beni almayacaklar konvoya kim almayacak ya iyiki ben İstanbul'da olacağım yoksam olay çıkardı
Kardeş 2 yıl cezalı olduğum için araç sürmem yasaklı ve ben tam tamına 18 aydır çeşitli vasıtaların sırtındayım...
Laflarım kesinlikle yanlış anlaşılmasın, ben bunu tasvip etmiyorum ve normal şartlarda kimseye de afferin demem. Ama beni motorumdan ayıracağına - canımdan et daha iyi...
Gider miyim ??? Bu tamamıyla benim özgür irademdir !!! Yani kimse sana ehliyetsiz katıldın ya da başka türlü bir sorunun var diye laf edemez, " Sonuçta burası bir Rider Clup "cezayı ödeyecek olan senden başka kimse olmaz yani laf deme hakları da olmaz
Kardeşim ben orada bulunamayacağım, ancak sen alo de uçarak gelirim
Vay be topici okurken koptum.Engin ve Mami (pirnter show)talk show yapmış reklam arası bile vermemiş
Bu arada eşim yine naz yapıyor gelsede 2 gün beli ağrıyor,zaten çakmamıştı o yazıyı Mami gözüne soktu tam oldu.Benmi motormu? Tabiiki motor...
Engin bayan getirecek olmana çok sevindim hemde sırf ben istediğim için bunu yapacak olman mutluluk verici:
Arkadaş bi resim koysamıydın ben hatırlayamadım ama gezide nickinle birlikte tanıştır kendini...
Ben konuyu anlamadım anlasaydım inan kayıtsız şartsız yardımcı olurum.
Bizim için farketmez kaçarsa senin ki kaçar ama Allah emanet gel derim ben...
Benim tadım kaçtı Mustafa siz isterseniz toplanın,zaten kalabalığı sevmiyorum olay sırf bir milli bayramımızı desteklemek adınaydı ama zaten birazdan buna gidicem tek farkı motordan inip üzerimdeki montu çıkarıp ceketimle kalıp şiirleri dinliycem...
Ben Mudanya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına gidiyorum az sonra...Ne Mutlu Türküm Diyene...[URL=http://img517.imageshack.us/my.php?image=dbasker7kr7.jpg][/URL]
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
pardon ama tura gelmeyen abilerimize bilgi veremiyoruz... iyi günler dileriz...
yaaa aslında biyerede bağlanmayabiliriz diye düşünüyorum ben...
bi yer belirler buluşuruz... iki tur atarız... sonra biyere gider oturur keyfimize bakarız
bu bize bi hediye ve aynı zamanda gezilere elveda olmalı...
Bayramimiz kutlu olsun arkadaslar.
Allah Vatanimiza, Milletimize, Cumhuriyetimize zeval vermesin! Cumhuriyetimizin kurucusu Ataturk ve silah arkadaslari, gazilerimiz ve sehitlerimiz... Hepsinin ruhu sad olsun!
--/--
Ya kismet, ben pazar gunu varim
yani bu akşam toplanıcazmı kimler katılacak ona göre belirleyelim
Kardeşim ben orada bulunamayacağım, ancak sen alo de uçarak gelirim [/QUOTE]
saol kardeşim eksik olma
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Etkinlik 20:00 başlıor 19:00 da toplanabiliriz esentepe kavşağında
hocam çoğunlu yakalamak lazım ama zira orda tekbaşımıza kalırız
ozaman şuan sizinle birlikte 2 kişiyiz katılacak arkadaşlar lütfen bu mesajımın altın yazssın ben listeyi oluşturayım.
3 olduk... millet hele bi uyansin
C2 EKONOMININ TADI - '67 MUSTANG GUCUN TADI - SILVERWING RUZGARIN TADI - [B]AYSE NAZ HAYATIN TADI[/B]
evet son olarak Liste bu
Zakokkk ( Ben )
OEG
Engin
Mami
bende gelırım aranıza alısanız tabıı..
he bu arada herkese slmlar
Ettik 5. Bugun en buyuk bayramimiz...
C2 EKONOMININ TADI - '67 MUSTANG GUCUN TADI - SILVERWING RUZGARIN TADI - [B]AYSE NAZ HAYATIN TADI[/B]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)