slm arkadaşlar ben formumuzdan biraz geri kaldım ama gezide bende varım
herşey yine çok güzel olacak umarım pazar hemen gelir
slm arkadaşlar ben formumuzdan biraz geri kaldım ama gezide bende varım
herşey yine çok güzel olacak umarım pazar hemen gelir
HATIRLATMA
ARKADAŞLAR DAHA ERKEN AMA YENİ GELECEK ARADAŞLAR VE HAFTASONUNA İŞLERİNİ AYARLAYACAK ARKADAŞLAR İÇİN TEKRARLIYORUM
BULUŞMA NOKTASI MUDANYA YILDIZ TEPE HAREKET SAATİ 8.00 YANİ BU SATTEN 10 DAK ÖNCE GELMENİZ İYİ OLUR.BURSADAN GELECEK ARKADAŞLAR İÇİN ÖZEL BİR BULUŞMA NOKTASI YOK BULUŞUP MUDANYAYA GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZELDEN HABERLEŞSİNLER.HALDUNLAR BÜYÜK İHTİMAL KURŞUNLU ARAYOLDAN GELİR SANIRIM.BENDE BÜYÜK İHTİMALLE BURGAZDA OLACAĞIM.
YANİ KISACASI ROTA HARİTADAKİ GİBİDİR(ÜSTÜNDE OYNAYABİLİRİZ ANA HATLARI BUDUR).HAREKET SAATİ 8.00 DİR HERKES BU SAATEN ÖNCE HAZIR OLSUN.[/QUOTE]
ee cok normal mami hatırlayamaman zaten hatırlat ma olumsuzluk eki yani
İlgisizliğiniz için teşekkürler arkdaşlar...
Ya arkadaslar, surucu kursuna yazildim eyvallah...
ama su anda B den baska ehliyetim yok!
Ne dersiniz grubun arasinda kaynar miyim? cok riskli ve agzimizin tadi kacar mi? Tavsiye lutfen...
Selamlar bende Bursa'dan ilk mesajımı Bursa sfasına yapıyorum ve hepinize Selamlarımı iletiyorum
Fsm deki 29 Ekim kutlamalarında fener alayı olacak fakat geçensene fiyasko olduğu düşüncesi ile sadece chopper club düzenleyecek ve gerçekleştirecekmiş yabancı motor yasakmış...
Yorumsuz....
Şu an bu sayfada yazanlardan bilgisi olabilecek pek kimse yok...
Sadece Nevin hoca varsa eğer tanıdıklarından öğrene bilir okullar nerdedir ulaşım nasıldır vs...
Kızma hemen...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Ne iş yani bizim MT tur atamayacakmı ?
Nilüfer Belediyesi FSM bUlvarı Acıbadem Kavşağında bir yürüyüş ve Yeni Türkü Konseri düzenliyor. Son gelişmede bu .. Aslında orda olabiliriz.
http://www.nilufer.bel.tr/default.as...r=true&id=1110
Eğer isterseniz Yarın Yani 29 ekim akşamı 19:00 da başlayacak program için 18 :30 da Esentepe kavşağı FSM girişinde yani Hatipoğlu Pastanesinin önünde toplanabiliriz. Katılabilecek arkadaşlar ve misafirleride olursa çoğunluğuda yakalarsak organizasyona dahil olabiliriz.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)