Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır kayıtlı olarak bulunuyordum ama ancak yazma fırsatım oldu. Çünkü motorsikleti Antalya' dan (memleket) getirmek biraz vaktimi aldı

Ben Erdem, Uludağ Üniversitesindeyim, son senem. Ramzey 200lük kros var bende..

Ayrıca daha ekipmanları tamamlayamadım ama etkinliklere katılmak isterim eğer uygunsa

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır kayıtlı olarak bulunuyordum ama ancak yazma fırsatım oldu. Çünkü motorsikleti Antalya' dan (memleket) getirmek biraz vaktimi aldı

Ayrıca daha ekipmanları tamamlayamadım ama etkinliklere katılmak isterim eğer uygunsa
    Öncelikle hoş geldin biraz daha kendini tanıtırmısın Antalya'nın neresinden,hangi bölüm okuyorsun vs.... gerçi gezide ifadeni alırlar senin ben katılamayacağım için sorduydum 29 Ekim kortejinede katılamayacağım malesef

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Alıntı yaşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hoş geldin biraz daha kendini tanıtırmısın Antalya'nın neresinden,hangi bölüm okuyorsun vs.... gerçi gezide ifadeni alırlar senin ben katılamayacağım için sorduydum 29 Ekim kortejinede katılamayacağım malesef
    Antalya merkezden geldim, daha doğrusu geleli 4 yıl oldu, tekstil muhendisliğinde okuyorum burada da. uzattım bu yıl, bitecek artık

Motorsikleti getirmem için büyük bir çaba harcadım

29 Ekim Korteji hakkında açıkça pek bir fikrim de yok, ama katılmak isterim

İfademi alsınlar, benim için problem yok

Motosikleti
    Kymco CK 125
    hoşgeldin picasso okula motosiklet ile mi geliyorsun? benimde okulda son senem hatta uzatmalı birazda

Motosikleti
    HONDA BEAT

hoş geldin arkadaşım

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    selam arkadaşlar. ben de aranıza yeni katılıyorum. adım ilker. uludağ üni. endüstri müh. okuyorum. keeway sl150 kullanıyorm.

Motosikleti
    Kymco CK 125
    hoşgeldin ilker bizim okuldan mtli sayısı giderek artmaya başladı. sonraki buluşmayı görükle yapalım

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler topiği takip ederseniz organizasyonlara katılmanızı herzamn bekleriz cekinecek bir şey yok gelen pişman gelmeyen bin pişman

BU ARADA HOCAM GÜZERGAHI TERSTENDE YAPABİLİRİZ EĞER TOST OLAYINI ÖĞLENE KADAR İSTERSEK MALUM ROTA BİRAZ UZUN EĞERKİ BİRDE TİRİLYE TARAFINDAN GİDERSEK TOSTU ANCAK ÖĞLEDEN SONRA YAPABİLİRİZ OZAMAN TİRİLYE ORDAN İZMİR YOLU VE SUSURLUK DÖNÜŞ ARA YOLDAN MANYAS ERDEK PAS GEÇELİM KARACABEY VE SON OLARAK GÖLYAZI BELDESİ DİĞER TÜRLÜ VAKİT YETMEZ SANIRIM

HARİTA İLEDE OLMASSA TEKRAR ÜSTÜNDEN GECERİZ BU ŞEKLİDE DE BİR TARTIŞALIM BULUŞMA SIRASINDA BU KONUYLA VAKİT KAYBETMEMİŞ OLURUZ

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin ilker bizim okuldan mtli sayısı giderek artmaya başladı. sonraki buluşmayı görükle yapalım
    bizim okulda zaten bi motorsiklet potansiyeli gördüm güzel havaların son demlerini yaşıyoruz. bir gün okulda toplanalım bencede artık yağışlar geliyor :(

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Yeni gelen arkadaşlara kucak dolu sevgiler BURSA MT den Bu arada 29 ekim akşamı için hala araştırmalarımız devam ediyor. Bu yüzden hala kesin bir saat ve yer veremioruz. Özgürde Aramadı beklemedeyiz
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    herkese toptan eywallah diyorum bu arada fsm tarafında kapalı otopark arıyorum motoru koymak için. bildiğiniz bi yer var mı? geçen gün aklıma geldi heykelde bi yere sordum abonmanlığa aylık 120 ytl gibi bi rakam söylediler. ben de arkamı döndüm ve gittim

Motosikleti
    Kymco CK 125
    heykelde hangi otopark verdi ki o fiyatı? biz arabaya vermiyoruz o kadar parayı..

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Alıntı zebby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese toptan eywallah diyorum bu arada fsm tarafında kapalı otopark arıyorum motoru koymak için. bildiğiniz bi yer var mı? geçen gün aklıma geldi heykelde bi yere sordum abonmanlığa aylık 120 ytl gibi bi rakam söylediler. ben de arkamı döndüm ve gittim

Bütün Kışmı kalacak yoksa günübirlik bırakıp alacakmısınız ?
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    selam arkadaşlar. ben de aranıza yeni katılıyorum. adım ilker. uludağ üni. endüstri müh. okuyorum. keeway sl150 kullanıyorm.
    Hoş geldin

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Geziye gelirken 2 vesikalık foto,1 adet ikametgah belgesi,1 adet kimlik fotokopisi, sabıka Belgesi,Veeeeeeeeee tabiiki A2 ehliyet ön yüzünün fotokopisini muhakkak getiriyorsunuz...(2. cümleyi dikkate almayın,palavra sıktım orda)

Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler topiği takip ederseniz organizasyonlara katılmanızı herzamn bekleriz cekinecek bir şey yok gelen pişman gelmeyen bin pişman

BU ARADA HOCAM GÜZERGAHI TERSTENDE YAPABİLİRİZ EĞER TOST OLAYINI ÖĞLENE KADAR İSTERSEK MALUM ROTA BİRAZ UZUN EĞERKİ BİRDE TİRİLYE TARAFINDAN GİDERSEK TOSTU ANCAK ÖĞLEDEN SONRA YAPABİLİRİZ OZAMAN TİRİLYE ORDAN İZMİR YOLU VE SUSURLUK DÖNÜŞ ARA YOLDAN MANYAS ERDEK PAS GEÇELİM KARACABEY VE SON OLARAK GÖLYAZI BELDESİ DİĞER TÜRLÜ VAKİT YETMEZ SANIRIM

HARİTA İLEDE OLMASSA TEKRAR ÜSTÜNDEN GECERİZ BU ŞEKLİDE DE BİR TARTIŞALIM BULUŞMA SIRASINDA BU KONUYLA VAKİT KAYBETMEMİŞ OLURUZ
    Biz Sadolarla konuşurken Mudanya simit evinden reçeline kadar temin edip herkes midesine göre bişeyler alıp sonrada Yıldız Tepede ufaktan bir kahvaltı saat 08:00 dede yola koyulma dedik,hem manzara gündüz gözüyle kaçmamış olur,dönüşü dediğiniz gibi yaparız.Hava erken karardığı için buluşma saati daha geç olmamalı ve tek buluşma noktası Mudanya Yıldız tepe,Tabi isteğe bağlı sizler 2 şerli üçerli geliş gidiş yapabilirsiniz...Engin kardeş sen buna göre haritayı yap senin ve ya kimse için bir sakıncası yoksa cat:
    Alıntı reiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah allah neler oluyo böle yav mudanyayı kaçırdık susurluğu kaçırmasakmı ney
    Bu kaçmaz resimler sizden yorumlama bizden
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heykelde hangi otopark verdi ki o fiyatı? biz arabaya vermiyoruz o kadar parayı..
    heykelde tiyatronun yanında ki otopark ben de laf olsun diye sordum ama o fiyatı duyunca şok oldum
    motor bütün kış kalcak ama hani şöle güneşli bi gün olursa alıp bi gezmek isterim ;) bütün kış yatmasına gönlüm el vermez

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geziye gelirken 2 vesikalık foto,1 adet ikametgah belgesi,1 adet kimlik fotokopisi, sabıka Belgesi,Veeeeeeeeee tabiiki A2 ehliyet ön yüzünün fotokopisini muhakkak getiriyorsunuz...

Hocam devlet elinden gelse benim kafa kağıdını bile alacak, onun için benden bu tip belgeleri talep etmeyiniz

Bu arada dünkü yağmurdan sonra merak edip gidip boyumu ölçtürdüm ( 2,5 cm ) kısalmışım

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz benim bildiğim kadarıyla fsm tarafında kapalı bir otopark yok ama bir garaj filan bulabilirsin yada carefour kapalı otoparkına koy

Motosikleti
    ---------

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar;pişman olmayacağınız bir grubun arasına katıldınız en yakın organizasyonlarda görüşmek üzere.

Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam devlet elinden gelse benim kafa kağıdını bile alacak, onun için benden bu tip belgeleri talep etmeyiniz

Bu arada dünkü yağmurdan sonra merak edip gidip boyumu ölçtürdüm ( 2,5 cm ) kısalmışım
    Birde İznik gezisindeki yağmur var etti 5 cm gittikçe çekiyorsun işin zor kardeşim.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)

Bu Konudaki Etiketler