mami kaynaklarım sağlam
http://www.milliyet.com.tr/Yazar.asp...yazi%20geliyor
mami kaynaklarım sağlam
http://www.milliyet.com.tr/Yazar.asp...yazi%20geliyor
Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır kayıtlı olarak bulunuyordum ama ancak yazma fırsatım oldu. Çünkü motorsikleti Antalya' dan (memleket) getirmek biraz vaktimi aldı
Ben Erdem, Uludağ Üniversitesindeyim, son senem. Ramzey 200lük kros var bende..
Ayrıca daha ekipmanları tamamlayamadım ama etkinliklere katılmak isterim eğer uygunsa
Antalya merkezden geldim, daha doğrusu geleli 4 yıl oldu, tekstil muhendisliğinde okuyorum burada da. uzattım bu yıl, bitecek artık
Motorsikleti getirmem için büyük bir çaba harcadım
29 Ekim Korteji hakkında açıkça pek bir fikrim de yok, ama katılmak isterim
İfademi alsınlar, benim için problem yok
hoşgeldin picasso okula motosiklet ile mi geliyorsun? benimde okulda son senem hatta uzatmalı birazda
selam arkadaşlar. ben de aranıza yeni katılıyorum. adım ilker. uludağ üni. endüstri müh. okuyorum. keeway sl150 kullanıyorm.
hoşgeldin ilker bizim okuldan mtli sayısı giderek artmaya başladı. sonraki buluşmayı görükle yapalım
yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler topiği takip ederseniz organizasyonlara katılmanızı herzamn bekleriz cekinecek bir şey yok gelen pişman gelmeyen bin pişman
BU ARADA HOCAM GÜZERGAHI TERSTENDE YAPABİLİRİZ EĞER TOST OLAYINI ÖĞLENE KADAR İSTERSEK MALUM ROTA BİRAZ UZUN EĞERKİ BİRDE TİRİLYE TARAFINDAN GİDERSEK TOSTU ANCAK ÖĞLEDEN SONRA YAPABİLİRİZ OZAMAN TİRİLYE ORDAN İZMİR YOLU VE SUSURLUK DÖNÜŞ ARA YOLDAN MANYAS ERDEK PAS GEÇELİM KARACABEY VE SON OLARAK GÖLYAZI BELDESİ DİĞER TÜRLÜ VAKİT YETMEZ SANIRIM
HARİTA İLEDE OLMASSA TEKRAR ÜSTÜNDEN GECERİZ BU ŞEKLİDE DE BİR TARTIŞALIM BULUŞMA SIRASINDA BU KONUYLA VAKİT KAYBETMEMİŞ OLURUZ
Yeni gelen arkadaşlara kucak dolu sevgiler BURSA MT den Bu arada 29 ekim akşamı için hala araştırmalarımız devam ediyor. Bu yüzden hala kesin bir saat ve yer veremioruz. Özgürde Aramadı beklemedeyiz
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
herkese toptan eywallah diyorum bu arada fsm tarafında kapalı otopark arıyorum motoru koymak için. bildiğiniz bi yer var mı? geçen gün aklıma geldi heykelde bi yere sordum abonmanlığa aylık 120 ytl gibi bi rakam söylediler. ben de arkamı döndüm ve gittim
heykelde hangi otopark verdi ki o fiyatı? biz arabaya vermiyoruz o kadar parayı..
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Geziye gelirken 2 vesikalık foto,1 adet ikametgah belgesi,1 adet kimlik fotokopisi, sabıka Belgesi,Veeeeeeeeee tabiiki A2 ehliyet ön yüzünün fotokopisini muhakkak getiriyorsunuz...(2. cümleyi dikkate almayın,palavra sıktım orda)
Biz Sadolarla konuşurken Mudanya simit evinden reçeline kadar temin edip herkes midesine göre bişeyler alıp sonrada Yıldız Tepede ufaktan bir kahvaltı saat 08:00 dede yola koyulma dedik,hem manzara gündüz gözüyle kaçmamış olur,dönüşü dediğiniz gibi yaparız.Hava erken karardığı için buluşma saati daha geç olmamalı ve tek buluşma noktası Mudanya Yıldız tepe,Tabi isteğe bağlı sizler 2 şerli üçerli geliş gidiş yapabilirsiniz...Engin kardeş sen buna göre haritayı yap senin ve ya kimse için bir sakıncası yoksa cat:
Bu kaçmaz resimler sizden yorumlama bizden
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz benim bildiğim kadarıyla fsm tarafında kapalı bir otopark yok ama bir garaj filan bulabilirsin yada carefour kapalı otoparkına koy
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)