Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

metin67 abi hani cumartesi günü toplaşıyoduk
    seflek cem abi sana dede diyenler utansın be 25 lik delikanlı gibisin boy post yerinde :D pazar geliyomusun benle ? (metin67 nin torunu ben kim bu şimdi deme ama ismimi söleme burda reca ediyorum;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Dedeefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio MP3
    Alıntı f-ender adlı üyeden alıntı
    ...bu arada gidelim bi yerlere ya bunaldım cem abi yap bi program ...
    O ŞİMDİ ARTCI...

seflek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı tattwamasi adlı üyeden alıntı
    yaşım konusunda yorum yapmıyorum, motorumun dandikliği konusunu da geçeyim hadi. Mont desen o da olacak. Ama gelelim kullanamadığım konusunaaa. Bi kere ben dün tam 42.8 km yol yaptım yaaa. önce evden çıkıp küçük sanayiye gittim, orda biraz çalıştım, ordan çalı yoluna devam ettim, gittim gittim gittim, kayapa diye bi yere gittim, sonra da doğal olarak döndüm. Çok güzel bişi yaa. Fakat benim anlamadığım benzin göstergesinde hiçbi değişiklik olmadı, acaba gösterge mi bozuk, yoksa hepsi bir rüya mıydı Bu arada ben dün kumyakadaydım, yoksa siz de mi oradaydınız??
    işte budur ya! kız başına nerelere nerelere gitmiş. yav bir telefon etsene, bizim gruptan o an motorlu olan bir arkadaş eşlik etsin sana. grubumuzun biricik, küçücük (15,5) bayan üyesine yoldaş olsun. (siz gençler bu yoldaş kelimesi ne tehlikeliydi bir zamanlar, bilmezsiniz. adama kominiz derlerdi alimallah)
    bunlar iyi güzel de özge, kumyaka konusunda yalançısın! akşam 16:00 ya kadar oldukça büyük bir grup olarak oradaydık. metin, ergün, tenekeci, barbaros, bahadır, BEN, esas yengeleriniz ve hatta teknemiz, oltamız, boş kovamız... ama sen yoktun yalançı bacı!
    özge, yazdıklarını dr.ilkay da okumaz inşallah. adam 3 aydır buttimin bahçesinde (alenen çimenleri üzerinde) motorla talim yapıyor. ama hala gideceği mesafe 20 metreyi geçince motoru bırakıp arabasına biniyor hemen. yav bişey değil, güvenlikçilerin, polisin, esnafın ağzına düştük. öğrenemiyo bu diyolar. nasıl acır gözlerle bakıyolar ilkay'a görsen, için sızlar senin de!
    metin dede, ilkay'ın satış tamam bugün. hani sen, ilkay satışı alsın, buralardan kovarım, yetti artık diyodun ya, onun için söyliyim dedim.

Alıntı tiktak adlı üyeden alıntı
    seflek cem abi sana dede diyenler utansın be 25 lik delikanlı gibisin boy post yerinde :D pazar geliyomusun benle ? (metin67 nin torunu ben kim bu şimdi deme ama ismimi söleme burda reca ediyorum;)
    tiktak, dedeni sevmem ama, sen iyi çocuksun! o tatlı dilini yirim senin. seninle herşeye varım ben! (hoop, yanlış anlaşılmasın, delikanlı herşeysi gibi hani)
    gidelim tiktak. grubu toplayalım, eski günlerdeki gibi! (hep bu cümleyi söyleyebileceğim bir ortam arıyodum. ne rahatladım bilsen) yalnız metin dede pazarları izin alamıyor. ama yengeyle tanıştık. artık rica ederiz, kırmaz herhalde?

Alıntı Ralf adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar şifremi ve mail adresimi hatırlayamadım artık, bu hesabı kullanacağım
    öhm, tanıyamadım ama, siz kimsiniz efendim?

ENDER, sen de yorgun gelmişsin anlaşılan, motorunu bir araba boyu işgal edecek şekilde yanaştırmışsın!
    [U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]

gumusarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    tekrar merhaba.. yeni geldim.. yol yapmaya devam.. gündüz iş için mudanyaya gitmiştim, akşamı iple çektim..
    gelir gelmez üzerimi değiştim ve soluğu mudanya da aldım.. yol yine keyifliydi ama hala ağrı çekiyorum..

bu arada bende kendimi tanıtiim. 30 yaşında biraz göbekli, teknik işlerin adamıyım.. bir şirketin teknik servisiyim... 2.5 yıl önce istanbuldan tayinle geldim bursa'ya.. iyi de ettim. ordan sonra biraz sade geldi açıkcası ama şimdilerde alıştım.. hatta öyle ki,istanbul'a gittiğimde bir an evvel dönmek istiyorum....

9 aylık evliyim. eşimde istanbullu. bursa'yı seviyoruz(daha çok ben)

gezip görülecek yerler epey varmış burda.. iki yıldır her yeri gezdim ama hiç bir yer bilmiyorum. yeni yeni keşfetmeye başladım. inşallah beraber de bi gezi planı yaparız..

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı gumusarda adlı üyeden alıntı
    tekrar merhaba.. yeni geldim.. yol yapmaya devam.. gündüz iş için mudanyaya gitmiştim, akşamı iple çektim..
    gelir gelmez üzerimi değiştim ve soluğu mudanya da aldım.. yol yine keyifliydi ama hala ağrı çekiyorum..
    bu arada bende kendimi tanıtiim. 03 yaşında biraz göbekli bir teknisyenim.. 2.5 yıl önce istanbuldan geldim bursa'ya.. ordan sonra biraz sade geldi açıkcası ama şimdilerde alıştım.. hatta öyle ki,istanbul'a gittiğinde bir an evel dönmek istiyorum....
    9 aylık evliyim. eşimde istanbullu. bursa'yı seviyoruz(daha çok ben)
    gezip görülecek terler epey varmış burda.. iki yıldır her yeri gezdim ama hiç bir yer bilmiyorum. yeni yeni keşfetmeye başladım. inşallah beraber de bi gezi planı yaparız..
    al, bir özge de burada! seni yalançı gümüşarda!
    ah istanbul,
    güleni değil, ağlayanı bahtiyar istanbul!
    hoşgeldin kardeş. iyi yere düştün!
    ama önce kendini ve motorunu tanıtsan?

Motosikleti
    Kawasaki EN500
    tattwamasi, kumyakadamıydın diye bana sorduysan, hayır değildim ama bugün bayaa yaklaştım oraya .. havası için mükemmel diyorlar..

hafta sonu bir ada planım var, olmazsa oraya gidebiliriz.. balık restoranları varmış..
    balığı pek sevmesemde, havasının hatırına yerim diye düşünüyorum.....

eywallah.. bir an bilem şüpem olmadı zati.. saol..

yarın bi eskişehir seferim var, çarşamba akşam bursa da olurum.. müsait olursanız ya da ne biliim,bi yerde toplanıyorsanız şayet tanışalım derim.. uygun olur mu..?

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    tattwamasi, kumyakadamıydın diye bana sorduysan, hayır değildim ama bugün bayaa yaklaştım oraya .. havası için mükemmel diyorlar..

hafta sonu bir ada planım var, olmazsa oraya gidebiliriz.. balık restoranları varmış..
    balığı pek sevmesemde, havasının hatırına yerim diye düşünüyorum.....

eywallah.. bir an bilem şüpem olmadı zati.. saol...
    yarın bi eskişehir seferim var, çarşamba akşam bursa da olurum.. müsait olursanız ya da ne biliim,bi yerde toplanıyorsanız şayet tanışalım derim.. uygun olur mu..?
    abi ne iş yapıyordun?
    tanışalım kardeş! çarşamba yenişehirde duruşmam var. iznik yakın. belki de senin dönüş yoluna uygun, iznikte toplanırız.

cem abi kumyakaya giderken haber ver.dibimden geçiyosun

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı tiktak adlı üyeden alıntı
    cem abi kumyakaya giderken haber ver.dibimden geçiyosun
    tamam tiktakım! cuma ya da ctsi hazır ol! seni kumyakalılarla tanıştırayım, itibarı gör! (metin dedenin torunuyum deme ama!)

Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Alıntı seflek adlı üyeden alıntı
    tanışalım kardeş! çarşamba yenişehirde duruşmam var. iznik yakın. belki de senin dönüş yoluna uygun, iznikte toplanırız.

motorla gitmiyorum oraya ama iznik de fena halde ters.. sen bursa da oturmuyor musun..? aslında tanışmayı da çok istiyorum.. hay allah yaa..... aa bir de seni msn de kişilerime ekledim.. haberin olsun.

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    motorla gitmiyorum oraya ama iznik de fena halde ters.. sen bursa da oturmuyor musun..? aslında tanışmayı da çok istiyorum.. hay allah yaa..... aa bir de seni msn de kişilerime ekledim.. haberin olsun.
    tamam kardeş! bursa'dayım. çekirge'de. hadi tanışalım. sen yakında mısın?
    ayrıca, seni msn me ekledim.

Motosikleti
    Kawasaki EN500
    al, bir özge de burada! seni yalançı gümüşarda!
    ah istanbul,
    güleni değil, ağlayanı bahtiyar istanbul!
    hoşgeldin kardeş. iyi yere düştün!
    ama önce kendini ve motorunu tanıtsan?
    adım arda. 77 istanbul doğumluyum,özel bi şirkette teknik bölge sorumlusu olarak görev yapmaktayım. evliyim,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..

motorum ise geçen ay aldığım 97 model EN 500...........................

görüklede oturuyorum.. şirkete yakın olsun diye burdan tuttuk evi ama pek de şikayetçi sayılmam.. aramızda yaklaşık bi 18 km falan var herhalde.. şu saattede çıkarım dersen.....

McA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vitello Life 80
    Gumusarda ustteki mesajı attıgı sıralarda ben heykel altıparmak geziyodum 20 dk kadar evvel eve geldim..
    Setbasında, mavi köşeden inerken stop ettirmeyi basaran KT125li benim itiraf ediyorum..
    -McA-

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı McA adlı üyeden alıntı
    Gumusarda ustteki mesajı attıgı sıralarda ben heykel altıparmak geziyodum 20 dk kadar evvel eve geldim..
    Setbasında, mavi köşeden inerken stop ettirmeyi basaran KT125li benim itiraf ediyorum..
    O sen miydin? bilsen neler dediler arkandan...

f-ender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250--haojin as150
    abi ne oluyor ya evde net yok koptum ben yine bişeyler oluyor ama anlamıyorum bu arada bugün birazdan yola çıkacağım gemlik yalova karamürsel kocaeli ve dönüş bilginize

freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    sonunda cem abiyi kandırıp noter işini tamamladık.
    hala buttim otoparkında eğitmenim metin abiyle birlikte turluyorum.
    otoparkta yaklaşık 100 km yol yaptım.artık geçtiğim yerlerde iz oldu.
    ama yinede çok keyif alıyorum.
    bu arada güzelarda hoşgeldin dün seni görüklede PO nun ordaki bankomatta gördüm nişanlımla köpeklerimizi gezdirirken.
    bir çin motoru sahibi olarak daha gelir gelmez çin motorlarına laf giydirmenizi kınıyorum.

yarın nöbetten çıkıp buttime gidip motorumu alcam egzoslarını yaptırcam metin abiyle inşallah.

tamam tiktakım! cuma ya da ctsi hazır ol! seni kumyakalılarla tanıştırayım, itibarı gör! (metin dedenin torunuyum deme ama!)
    neden ya abi metin dedemin nesi varmış kumyakada

McA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vitello Life 80
    O sen miydin? bilsen neler dediler arkandan...
    Ne deseler haklılar.. Ne zaman oradan geçsem bir facia yaratıyorum anlayamadım bir turlu.. Ben de otoparkta çalışsam şöyle 2 gun iyi olur aslında
    -McA-

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    abi ne oluyor ya evde net yok koptum ben yine bişeyler oluyor ama anlamıyorum bu arada bugün birazdan yola çıkacağım gemlik yalova karamürsel kocaeli ve dönüş bilginize
    böyle 3 gün kaybolup sonra şaşkın şaşkın ortaya çıkışına bayılıyorum
    ama dedeni ihmal ediyorsun. insan kapıyı bir çalar, ülserin tansiyonun nasıl, ilaç filan lazım mı diye...

Ralf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mulhacén 659
    ... bu arada bende kendimi tanıtiim. 30 yaşında biraz göbekli, teknik işlerin adamıyım.. bir şirketin teknik servisiyim... 2.5 yıl önce istanbuldan tayinle geldim bursa'ya.. iyi de ettim. ordan sonra biraz sade geldi açıkcası ama şimdilerde alıştım.. hatta öyle ki,istanbul'a gittiğimde bir an evvel dönmek istiyorum....
    Hoşgeldin biraderim, bende İstanbuldan kurtulmayı başaranlardanım, 2001 de kesin dönüş yaptım, hem çalışma hayatı daha keyifli, hem yollar motorlar için daha güvenli, hemde sıkılırsan İstanbul 90 dakikalık mesafede

Dikkatli kullanında, sizin için formun "taziyeler-geçmiş olsun dilekleri" başlığına mesaj atmak zorunda kalmayalım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)

Bu Konudaki Etiketler