Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Kortej nasıl bişi merak edenlere:

Ben burda nerdeyim bulun

Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GÜNAH BENDEN GİTTİ YAPIŞTIRDIM SON SON DİYE DİYE OCAK ŞUBAT GİDECEK GALİBA BÖYLE
    Yerinizde olsam bu rotayı tam tersi dolanırdım...
    Sabah zinde ve dinlenmiş vücüt ile sabah aydınlığında(yani gece karanlığında değil) Bandırma yolu virajlarında rahatça gazlar ve hava alanı diye tabir edilen susurluk düzünü dönüşte sıkılmadan gazkolu üstüne yatarak rahatça gelirdim...
    Kısa bir bakışla ilk aklıma gelen nokta budur...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Silverwing 600
    29 ekim organizasyonunda bende varım. lütfen bilgi!
    sevgi ve saygılar

--/--

susurluk gezisine de kuvvetle muhtemel katılırım.

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    özgür abi soldan ikincisin hediyem nerde

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Yanlış hatırlamıyorsa 358 yada 432 motosikletik katılımıyla bi kaç aksilik dışında güzel bir kortej idi...İstanbul'da olduğum vakte denk geliyor kortej ben istanbul'da kısmetse kortej ve Mustafa Kemal filmine giderek 29ekim'i kutlamayı düşünüyorum...Şimdiden ii eğlenceler...
    AKIN FİDAN

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada

Yine çok sıcak samimi ve oldukça matrak muhabbetler vardı,gecenin körünün 01.30 unda ancak ayrılabildik...
    [img=http://img374.imageshack.us/img374/4788/dscn4625uf2.th.jpg][img=http://img374.imageshack.us/images/thpix.gif]
    Şimdi sırada 29 Ekim Kortej gezisini yapmak var ve sonrada susurluk olayı...
    Mert'çim kazandığın ödül ile ne yapmayı düşünüyorsun (belki hocanıda görürsün)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Nevin - Faruk ev sahipliğiniz ve yaşattığınız bu kusursuz gece için çok teşekkürler...

yaklaşık 6 saat sonra tekrar yollarda olacağım ama emin olun ki buna değer...

Bu arada değinmeden edemiyeceğim; Kerem ' in yeni imajı muhteşem, tam bir gentilmen rider

Üstte kravat takım elbise - altta motorcu pantolun ile gecenin adamı oydu bence

Motosikleti
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yine çok sıcak samimi ve oldukça matrak muhabbetler vardı,gecenin körünün 01.30 unda ancak ayrılabildik...
    [img=http://img374.imageshack.us/img374/4788/dscn4625uf2.th.jpg][img=http://img374.imageshack.us/images/thpix.gif]
    Şimdi sırada 29 Ekim Kortej gezisini yapmak var ve sonrada susurluk olayı...
    Mert'çim kazandığın ödül ile ne yapmayı düşünüyorsun (belki hocanıda görürsün)
    hocam bende gelmek isterdim hatta yaşar abi gidelimmi diye mesaj attı bana ama cumartesi oldugu için baska bir programım vardı ve hafta içi hep mudanyadıyım hafta sonu uzaklasıyım bari yok hocam daha kazanıp kazanmadıgım belli degil ama özgur abinin camının seklıne gore o motorun olabılecegını dusundum

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Keşke Bursa içinde buluşmayı yapsaydınız sizinle tanışabilseydim...Liseden arkadaslarım ile birlikteydim...Böyle seferi halde olunca insan ister istemez programlara ayak uydurmak zorunda kalıyor...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben burda nerdeyim bulun

Sabah zinde ve dinlenmiş vücüt ile sabah aydınlığında(yani gece karanlığında değil) Bandırma yolu virajlarında rahatça gazlar ve hava alanı diye tabir edilen susurluk düzünü dönüşte sıkılmadan gazkolu üstüne yatarak rahatça gelirdim...
    abi herkez fikrini paylaşsınki bi oluşum olsun
    bi şekil verelim yoğuralım...
    seni bahsettiğin önemli bi konumesela... bence değerlendirelim...

Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özgür abi soldan ikincisin hediyem nerde
    kesinlikle o....

Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nevin - Faruk ev sahipliğiniz ve yaşattığınız bu kusursuz gece için çok teşekkürler...

Bu arada değinmeden edemiyeceğim; Kerem ' in yeni imajı muhteşem, tam bir gentilmen rider

katılmamamak elde değil o keremmi yaaa

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke Bursa içinde buluşmayı yapsaydınız sizinle tanışabilseydim...Liseden arkadaslarım ile birlikteydim...Böyle seferi halde olunca insan ister istemez programlara ayak uydurmak zorunda kalıyor...
    biz burdayızda noluyo ayarlıyoz her şeyi hava güzel pazar günü hava bozuluyo yağmur yağıyo
    bak şarkısı bile var

http://rapidshare.com/files/14934211...pazar.mp3.html

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Motosiklet sevgisi.Ortak sevgi toplantılar geziler samimi arkadaşlıklar hoş sohbetler işte olay bu BURSA MTbunu yakalamış fotolar herşeyi anlatıyor devamılı olması dileklerimle.
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

Bütün Bursa Mt Sakinlerine Günaydın

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı İBO 150ZAT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütün Bursa Mt Sakinlerine Günaydın
    bu saatte kimse kalkmamıştır be abi bizim gibi çalışanlar dışında

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    arkadaşlar yeni aldığım habere göre pastırma yazı geliyormuş önümüzdeki hafta hava daha güzel ve sıcak olacak.... Kortej olayını kesinleştirelim artık arkadaşlar hareket yeri saati olarak..

bu arada yörsanda kahvaltı edelim )

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yeni aldığım habere göre pastırma yazı geliyormuş önümüzdeki hafta hava daha güzel ve sıcak olacak.... Kortej olayını kesinleştirelim artık arkadaşlar hareket yeri saati olarak..

rıfat senin haber kaynakların neresi bilmiyom ama ayak olmasın...
    şaka şaka evet haftaya haberler güzel olucak diye söylentiler dolaşıyo
    dediğin gibi yörsanda kahvaltı güzel olur vakit harcamadan kopartıp gideriz artık
    kortej olayı içinde saat 7-8 gibi yeşil-çelebihan önünde toplansak nası olur ordan bi plan yaparız artık ?

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben burda nerdeyim bulun

evet haklısın kardeşim ama dikkatli bakarsan sabah zaten ilk gidiş noktası bandırma dönüş susurluk bursa aynen bahs ettiğin gibi

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet haklısın kardeşim ama dikkatli bakarsan sabah zaten ilk gidiş noktası bandırma dönüş susurluk bursa aynen bahs ettiğin gibi
    evet öyleymiş çok karışık birbirine çakışmış yollar bilmece gibi
    o zaman bizim kahvaltı yatar gibime geliyo

Motosikleti
    yani aksam yemegindemi yörsandan tost yicez

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sen sağol Haldun uzak demeyip taa Gemliklerden atlayıp geldiniz.Dostluğunuz harika.Bize sizi kazandıran Mt ye teşekkürler..
    Kerem traşlı başı üşümesin diye Yıldız tepede senin kaskla dolaştıya ben ona bittim.Umarım bize kızmıyordur ama çok tatlı çocuk...
    :

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elbet bir gün buluşacağız....

Alıntı ibrahim16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet sevgisi.Ortak sevgi toplantılar geziler samimi arkadaşlıklar hoş sohbetler işte olay bu BURSA MTbunu yakalamış fotolar herşeyi anlatıyor devamılı olması dileklerimle.
    Abi sen yoktun ama...

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Biz akşam Sadolarla konuştuk gidiş yeri olarak tirilye gibi düşünüldü ama toplu kararı kortejde veririz.Ya da olmadı topikte yine bu hafta tam oturturuz güzergahı.Bu konuda yine Engin'in ve Mami'nin yardımlarını bekliyoruz...Bu arada güzel yerler görecekmişik buna sevindik...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allah allah neler oluyo böle yav mudanyayı kaçırdık susurluğu kaçırmasakmı ney

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Alıntı reiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah allah neler oluyo böle yav mudanyayı kaçırdık susurluğu kaçırmasakmı ney
    Reizim dilberim başkanım ben sana diyorum motor adamın ömrünü çürütür

Bu arada bilgilerinize sunulur, saat 20:00 itibari ile Gebze' den geri döndük. İstanbul sular seller altında, bizler " Orhan - Cansu - Güney ve ben Çaka " bilimum yerlerimize kadar suyla içi içe bir vaziyette eve dönmüş bulunmaktayız. Ama en sevindirici anektot arabaların sağa çekmiş bir vaziyette yağmurun dinmesini beklerken bizim onlara sol çekip yanlarından geçişimizdi...

Ekli fotoğrafta süpürgelik rampasının bitişinde verdiğimiz zorunlu çay molasından bir hatıra...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler