O halde çarşamba günü 29 Ekim Fener Alayında susurluk olayını konuşuruz
Bu geziyide merakla bekliyorum unutmayalım lütfen,Birde o tarafları bilen arkadaşlarımız gezilip görülebilecek güzel,tarihi,manevi yerlerini öğrensinler ki o kadar yolu yapmışken bizlere faydalı ve kalıcı bir şeyler bıraksın...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Korteje katılamadığımı bir kez daha belirtmek istiyorum, ama seneye kaçarı yok aranızdayım...
Hocam doğru söylüyor; bölgeyi tanıyan bilen kişilerin önceden bir güzergah ve durakları belirlemesinde çok büyük fayda var...
Özgür Kaptan vazfe başına, tam bir haftan var !!!
Slm Arkadaşlar Ben Yeni üyeniz Ibo
hoşgeldin ibo. kimsin nerelerdensin biraz tanıt kendini
Bursa Merkezde Oturuyorum Yaş29 Kendimi Bildim Bile Motor üstündeyim
Evt Özgür kaptan 1 hafta iyi dinlen toparlan biz bu gezide de liderimizi isteriz fırça atsanda kaptandır döverde,severde deriz...
Selam kardeş galiba sen benim tanıdığım İbosun değilmi,Hani şu BTSO Eğitim vadisinden,senide gezilerde aramızda görmek bizi mutlu edecektir.Hoşgeldin...
Bu arada bu akşam Saat 20:00 da Papet cafedeyiz.Gerçi eşim başka bir yere söz verdiğinden gelemiyor ama biz orda olucaz...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
hocam gidilecek güzergahta tarihi erdek denizi tarihi kuş gölü,ve en önemlisi tarihi yörsan tostçusu son olarakta gölyazı beldesinde tarihi çınar şimdiki adı ağlayan çınar bir tarafı karaya diğer tarafı göle doğru olduğundan ağlayan çınar olarak adını almıştır
BU RESİMLERDE KUŞ GÖLÜNE AİT
VEEE BUDA YÖRSAN
yörsana daha önce bir kaç kere gittim mutlaka gezilmesi gerekilen bir yer tarihide oldukça ilginçtir bu arada yol çok uzun ve havada umarım güzel olur dicem ama kasımada geldik artık hayırlısı olsun
Mert özelden mesaj attım sana ama galiba iş işten geçtikten sonra göreceksin
pardon abi duştaydım şimdi görebildim
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)