bir plan yapın heryere gelirim bu arada sado hayırlı olsun
Dostum senin adına çok sevindim ve gerçekten katılmak isteriz...
Ancak yenge hanımla etraflıca konuştun mu, bak bizler motorcuyuz yani yarın ya ben ya motorun felan demesin ???
Bu tip durumla karşı karşıya kalan çok dostumuz oldu, evlilik olayları felan güzeldir ama araya motor girdi mi yaşayan ölüye dönersin...
Bence bu teklifi yapmadan evvel 2 - 3 hatta bi 5 kere daha düşün...
vay sado kardeş hadi hayırlı olsun. Bu arada 29 ekim akşamı konvoyu mutlaka yapılıor belediye organizasyonuyla bizde katılalım yaff nolurr
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
kanka sen arkadaşını bence o kadar motorcunun içine getirme benden söylemesi...
önce vuralım abi sonra hesabını sorarız... biraz tarif et adamı sonra yanlış olmasın yazık... emanet vermiştir arabayı falan...
engin abi bitanesin yaa...
abi eşinizin bi lafı vardı işte budur dedim...
iznik gezisinde dönüşte cafeye uğramıştık nevin hocayla konuşurken şu sözleri söyledi.... YORUMSUZ.............
"ya bayanları anlamıyorum bi insan motoru nasıl sevmez yaa..."
yaparız abicim ama çok fazla kalabalık olurda ayaklarım yere değmeye başlarsa ben daralır kopar giderim sıkılırım duramam... ayrı bi yerde kendimizce kutlarız artık
Sen o zaman yeri ve saatini tam olarak söyle ordanda bir yerlerde oturur bir çay içeriz...Ben varım arkadaşlar...
Yaşar kardeş mezuniyetini ve mesleğini tam olarak yaz hatta cv ni.Belki iş bulma adına sana yardımcı olunabilir.Elimizden geleni yaparız yeterki bir motorcu kaybetmeyelim Bursa'da...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
O halde 29 Ekim Çarşamba akşamı konvoy gezisindeyiz, Bu cumartesi akşamı saat 8.00 da papet cafe deyiz...Herkes uydurmaya çalışsın,artık şehir içi oyuncaktır heralde bize değilmi yaaaa...Birde biz şimdi aile olduk ya görüşmeden edemiyormuyuz ne!...
Hoşgeldin Reiz !!!
İyi güzel benim can dostum da seni ben tanıyorum, Cansu tanıyor bu nickle, iki satır kendini tanıtsan ölür müydün ???
tamam o zaman ben pazaqr günün ki gezide en yakışıklı motoru kulanan kişiyim yani sarı siyah ybr yi ::D
hoş bulduk şimdi babalar yapıyomuyuz mudanya turunu (bu arada çakabey foto kafimi tanıtmada .D)
Ben bu gözlüğü bir yerden hatırlıyorum ama nireden
Bu arada cidden geleceksen topicte yaz " ben geliyorum " diye ev sahibi hesabını ona göre yapsın...
Hocam bu arada ben çok çay içerim
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)