Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı texas16nb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet işte bu arkadaşlar bende gelmek istiyorum arkadaşlar fakat benim boş günlerimde gezi olmuyor yani zamanlamalar tutmuyo bu arada cumartesi motorla evden çıktım biraz km yapayım dedim inegöl yenişehir iznik orhangazi sonra evime 100 metre kala öküzün teki bana yandan çarptı ve bankete vurdum yere düştüm bana çarpan araç kaçtı motorumda 800 ytl masraf var şu an tamirde bende bişey yok.

büyük geçmiş olsun sizde bişey yoktur inşaalah motor hallolur diyecem ama oda baya bi masraf niye olsun böyle üzücü bi olay allah beterinden saklasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    evet işte bu arkadaşlar bende gelmek istiyorum arkadaşlar fakat benim boş günlerimde gezi olmuyor yani zamanlamalar tutmuyo bu arada cumartesi motorla evden çıktım biraz km yapayım dedim inegöl yenişehir iznik orhangazi sonra evime 100 metre kala öküzün teki bana yandan çarptı ve bankete vurdum yere düştüm bana çarpan araç kaçtı motorumda 800 ytl masraf var şu an tamirde bende bişey yok.
    Dostum hevesini kursağında bırakmak istemem ama tüm arkadaşlarımın motorlaRI MAX 120 YAPABİLİYOR, BEN sadece 50-60 la gezmekten sıkıldım kalabalık grubun sorumluluğu Ağır geldi, 2li 3lü gazlıyacak kadro ile gezmek isterim...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun sizde bişey yoktur inşaalah motor hallolur diyecem ama oda baya bi masraf niye olsun böyle üzücü bi olay allah beterinden saklasın

Yok Yok ben dayanamıyacağım ;

Adamı bulup pişman edince en az 300 - 500 ytl lik kısmını geri almış oluyorsunuz :D

Tabi ki sağlık hariç konuşuyorum alınmayın...

Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum hevesini kursağında bırakmak istemem ama tüm arkadaşlarımın motorlaRI MAX 120 YAPABİLİYOR, BEN sadece 50-60 la gezmekten sıkıldım kalabalık grubun sorumluluğu Ağır geldi, 2li 3lü gazlıyacak kadro ile gezmek isterim...
    Ne iş gülüm yolu kaybetmek ağırına mı gitti

Motosikleti
    ---------
    Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın sizde birşey yok ya diğeri hallolur önemli olan o..
    Bu arada arkadaşlar topiği canlandırdım sonuna video ekledim görüşlerinizi bekliyorum...

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...am-ediyor.html

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sen hiç naz yapma, anladığım kadarı ile sen de benim gibisin yaz-kış motor sırtında

Ertesi haftaya geziyi almak ile benim ve eşimin katılışını garanti altına almış olursun ancak ekibimdeki arkadaşlarım için söz vermem şuan olası değil...

Eğer işler umduğum ve planladığım şekilde giderse bu gezide de bir yenilik olacak CUSTOM olayında sırada egzoslarım var, yetiştirebilirsem eğer ben gelirken türkü çığıra çığıra geleceğim V makina ve ses egzosu sen hesapla artık
    o zaman bu geziyi kaçırmamak lazım...

Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar resim klasorunde dolaşırken bu resmi farkettim ve aklımda birden şimşekler çaktı ( yaşasın kötülük )

Gezi esnasında Sayın Valimiz tarafından şüpheli şajıslar ihbarı ile Çevik Kuvvet Polisimiz bizi durdurduğu esnada çekilmiş bir poz ve Engin kardeşimin duruşu...

Kardeşimin duruşu ve halinden okuduğum ifadeyi sizlerle paylaşmak istedim...

" Valiye bak be !!! Bi gezi yapalım dedik terorist diye attırıcak bizi içeri ! Ben ona sormaz mıyım
    ben senin içindeki sinsiliği görmüştüm zaten abi... ufak ufak açığa çıkıyo...
    ama ben sana diyim fazla belli etme yıkarlar üstüne resim olayını

rabbim hepimizi engin abimizin şerrinden korusun....
    o şekil bi okyanusa bakmış vakti zamanında ertesi gün kuraklıktan oluşan çatlakların arasında titaniği buldular

çok çok geçmiş olsun bende dövmekten yanayım açıkçası para herşey demek değil önemli olan benim ruh halim...

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    tbk_1980 geLeyim Dicem aMa 100 aRa sıra Yapıyo ßenimki ßiLiyo 300 Yapsın 300Le GeLirim Sıkıyorum Motoru ama YohK aßi oLmuyo Yemiyo aLet (:
    bakaLım Serviste Şimdi Gaz kesiyordu Süpap aYarı, Karßüretör temizLencek ßuji deiŞcek inŞ. düzeLir. aYrıca aRka ßæLata (:

Zaten engin aßinin pozLara HAyranım aDAm Ne ßiLim oLay iŞde

Çakaßey ßravo ßu aRada iYi YakaLamışsın (:
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Arkadaşlar sıkılana sözümüz yok istedikleriyle takılabilir ama maksat güzel paylaşımlar ve zevkine vararak usul usul tehlikeden mümkün mertebe uzak geziler.Emin olun 1 hafta sonrasını zor bekliyorum.Shytan,Çakabey ve ya Engin bize kaptanlık ve yol göstericilik yapacaklardır.
    Bu arada kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Geçmiş olsun adamın plakasınıda alan olmamışmı gidip alalım adamı pardon adamı lafını geri aldım öküzü

31 ekim 1-2 kasım günlerinde Adapazarın'da 9.İSOF oyunlarına gidip seyretmeye ne dersiniz Bursa'danda 2 tane off-Road Kulubü katılıyor
    http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=538

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Aslında bir değerlendirilebilir kardeşim teklifin bence.Hep birlikte gezi olsunda neresi olduğu çok önemli değil,bunda aynı zamanda kültürel bir faaliyet yapılmış olacak ,diğer arkadaşlar ne der gezi güzergahı bu şekilde yönlendirilebilirmi yorumları bekliyoruz.Engin özellikle sen kardeş...

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı yaşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun adamın plakasınıda alan olmamışmı gidip alalım adamı pardon adamı lafını geri aldım öküzü

31 ekim 1-2 kasım günlerinde Adapazarın'da 9.İSOF oyunlarına gidip seyretmeye ne dersiniz Bursa'danda 2 tane off-Road Kulubü katılıyor
    merhabalar.bursa MT'nin hareketlendiğine çok sevindim.son zamanlar çok durgun bir dönem yaşıyordu..bölesi güzel olmuş.bursa MT ile yuvacık gezisinde beraberdim.bir çoğunuz tanır beni zaten.ayrıca kişisel olarak görüştüğüm kişilerde var aranızda.onlar kendini biliyo

gelelim sana yaşar.anladığım kadarıyla off-road için gerekli zamanın var.istersen bunada gelme bak ozaman neler oluyor bildiğin gibi kütahyadayım ama pamukova için yalovaya geçicem.büyük ihtmalde cumt günü yalova mt olarak yola çıkarız.katılmak isteyenler bursa-yalova mt birleşerek gidebiliriz.tabi yaşar senin katılmak istemek gibi bie lüx'ün yok ister istemez katılacaksın valla bulgaristan mt topğinde görüşürüz yaşarım.
    tüm bursa mt'ye saygılarımla....
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    Alıntı feromen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada arkadaşlar topiği canlandırdım sonuna video ekledim görüşlerinizi bekliyorum...
    izledim abi ellerine sağlık oradaymış gibi hissettim kendimi video süper olmuş.

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sıkılana sözümüz yok istedikleriyle takılabilir ama maksat güzel paylaşımlar ve zevkine vararak usul usul tehlikeden mümkün mertebe uzak geziler.Emin olun 1 hafta sonrasını zor bekliyorum.Shytan,Çakabey ve ya Engin bize kaptanlık ve yol göstericilik yapacaklardır.
    Bu arada kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...
    ahh be hocam hepte usul usul caı sıkılıyor insanın bu bizim kaçıncı gezimiz bi bilseniz bide uzun yol olunca yavaş gitmekten insannın beli ağrıyo :(

bi konuşmak lazım arkadaşlarla karacabey-erdek planı var ama...

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    yeni gelen arkadaşlara Hoşgeldin Kaza yapan arkadaşada geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu arada bu hafta sonu eğer gezi vs. olursa katılamayacağım :( üzülürek söyleyeyim. İş mevzuları ama c.tesi akşamına bi çay düzenleyebiliriz. Bu arada 29 Ekim akşamına özgürle bi konvoy projemiz var malum her yıl yapılan fener alayı muhabbeti.
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500

bana her türlü gezi organizasyon 120 hız mt buluşmalaraı uyar

sevgili haldunum buda benim gözüme takıldı

sene 1892 motor yeni icad edildi haldun ve selin ozaman da var bu resimdeki motor aynı zamanda şimdiki motorun aynısı haldunun custom merakı bakın motoru ne hale getirmiş

buda şimdiki hali

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar.bursa MT'nin hareketlendiğine çok sevindim.son zamanlar çok durgun bir dönem yaşıyordu..bölesi güzel olmuş.bursa MT ile yuvacık gezisinde beraberdim.bir çoğunuz tanır beni zaten.ayrıca kişisel olarak görüştüğüm kişilerde var aranızda.onlar kendini biliyo

gelelim sana yaşar.anladığım kadarıyla off-road için gerekli zamanın var.istersen bunada gelme bak ozaman neler oluyor bildiğin gibi kütahyadayım ama pamukova için yalovaya geçicem.büyük ihtmalde cumt günü yalova mt olarak yola çıkarız.katılmak isteyenler bursa-yalova mt birleşerek gidebiliriz.tabi yaşar senin katılmak istemek gibi bie lüx'ün yok ister istemez katılacaksın valla bulgaristan mt topğinde görüşürüz yaşarım.
    tüm bursa mt'ye saygılarımla....
    Ne yapayım dostum iş yok güç yok vurdum kendimi yollara biriki iş görüşmesi daha yapacağım onlarda olumsuz geçerse yeni ufuklara yeni şehirlere ve hatta yeni ülkelere ve yeni şantiyelere yol alacağım Bursa'dan yavaş yavaş ümidim bitiyor seninde dediğin bol vakit bu yüzden yani

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    aRkadaşLar ßeLirLeyin ßir pLanda ona Göre Hareket eDeLim (:
    Mami akŞama Yanına geLicem Nasipse aNahtarı Yaptırmaya ßiraZda LafLarız (:
    Şimdi eVdeyim Turu eRken aTtım uRiyimde ßiraZ dinLenim dedim.
    29'unda güzeL ßir Gezi aYarLana ßiLir asLında ßu Pazarda oLa ßiLir ama Sanırım katıLamayacak aRkadaşLar Var asLında Pazar Günü iYi oLa ßiLirdi.
    KaySeri eRciyes ünv. okuyan kız aRkadaŞım geLicek 25 inde eĞer aRaya Sıkıştıra ßiLir iSek Söz Yüzüğü Takıcaktık ßirLikte oLmuş oLurduk ama onun geLememe ihtimaLide var eĞer geLemez iSe Veya geLirde yüzükLeri Takamaz iSek ßayramı ßekLememiz gerekicek..
    mutLu günümüzde ßizi yaLnız ßırakmıcağınızı Düşünüyorum (:
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    oo sado kardeşim ne güzel haberler bunlar. çok sevindim gerçekten. yapalım bir organizasyon

texas16nb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha 2008 fazer s2

arabanın plakası aldım citroen berlingo 25 fc 028 hürıyet bağlarbaşında civarında dolaşıyor bu öküz

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    sevgili haldunum buda benim gözüme takıldı

sene 1892 motor yeni icad edildi haldun ve selin ozaman da var bu resimdeki motor aynı zamanda şimdiki motorun aynısı haldunun custom merakı bakın motoru ne hale getirmiş

Ah be dostum sana da sır vermeye gelmiyor haaaa...

Hani benim darwin teorisinin yaşayan tek kanıtı olduğumu kimseye söylemeyecektin, gerçi evrimimi bile daha tam tamamlıyamadım.

Bu resimler ne beni yerden yere vurmuşsun :D

o kaskı balaklavayı ben boşuna mı takıyorummmm....

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Ay Sado çok sevindim yaaaaa.Hayırlısı olsun muhakkak haber ver bizede,Konvoy yaparız,zaten misafir geldiğinde verecek havlum kalmadı,hep eskidi zaten,ama iki aynayada torpilli isterim havluları.Bu arada 29 Ekim için gelmeyi düşünürüm.C tesi toplantısı ise ancak Mudanya da olursa söz verebilirim...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler