Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Flash Haber : Nevin - Faruk arkadaşlarımız resim ve yorumlama işini bitirmiş bulunmaktadırlar, ancak çin malı akü kullandıkları için herhalde yolda kaldılar, daha fazla dayanamadılar Akülerini şarja bağlamış durumdalar ve kalan işlerine sabah devam edeceklerini bildirmiş bulunmaktalar
    eeeeeee ne demiş atalarımız sabah ola hayır ola

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Arkadaşlar işte beklediğiniz an...Geziii....
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...am-ediyor.html
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bide şimdi bak ufak bi yazım hatası var şimdi düzelttim
    hava kötü olursa ertelenir sonraki haftaya 20 derece altı olmaz çünkü...

senin motor falan kaldırcağın yok abi adım gibi biliyom yeme bizi şimdi...
    valla kaldırcam mamide bi türlü içimde el vermiyo ama motorsuz kalmayacam daha ufak cc var onla idare edecem yoksa gezi olursa katılmayacam demedim

bu arada hafta sonu hava soğuk görünüyor isterseniz bir hafta sonraya erteleyebiliriz hem herkez işlerini ayarlamış olur katılım daha fazla olur bu arada gezi güzergahı yaklaşık bursadan 300 km toplar en az saat olarakta grubun hızına bağlı önceden tahmin biraz zor yani

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada hafta sonu hava soğuk görünüyor isterseniz bir hafta sonraya erteleyebiliriz hem herkez işlerini ayarlamış olur katılım daha fazla olur bu arada gezi güzergahı yaklaşık bursadan 300 km toplar en az saat olarakta grubun hızına bağlı önceden tahmin biraz zor yani
    +1 Katılıyorum sayın imam-ı azam

Biz kendi grubumuz olarak bir sonraki pazar katılma durumunu değerlendirebiliriz.

Tabi önümüzde uzun bir süre olduğu için söz vermiş gibi olmayalım...

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +1 Katılıyorum sayın imam-ı azam

Biz kendi grubumuz olarak bir sonraki pazar katılma durumunu değerlendirebiliriz.

Tabi önümüzde uzun bir süre olduğu için söz vermiş gibi olmayalım...
    öncelikle düzeltmek istiyorum imam değil müezzin olacak

bir sonraki haftaya erteleme durumunu sırf sizlerde olasınız diye düşünüyoruz o yüzden söz vermiş olmayalım diye bişey kabul etmem ona göre işleriniz ayarlayın herkesin gelmesi tek dileğimiz

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beni anlaşılmamak üzüyor sadece size gezmeyin etmeyin diyen mi var?Öyle bir düşüncede bile olmadım hiç...Valla açıkçası ben seferiyim...4gün istanbulda 3gün Bursa'da...Bu pazar düğün var ne yazık ki...Öğleden sora yane 13gibi başlıyor...Bu hafta hiç bir şeye katılmam mümkün deil.Soraki hafta da Ankara'dan istanbul'a misafirim geliyor benim programlarım yeterince kalabalık.Ama Bu hafta cumartesi akşamı gezi olması şart deil bir buluşma yaparsanız eğer katılmak isterim.Veya cuma akşamı benim için farketmez.Yeri de önemli deil..YAğmur çamur da önemli deil vs. vs. vs.Akşam kültürpark olabilir yeşil olabilir.vs.vs. vs.Düşünün?Buluşmalar da eğlenceli olur muhabbet etmeye bol bol fırsatınız olur...Yaklaşık 2sene boyunca her salı bizim buluşmalarımız oldu daimi olarak.Yaz kış vs aksamadan...Bunu değerlendirin derim ben...
    akın bu cuma yada cumartesi akşamı bi buluşma düzenleyelimde oturup etraflıca bi muhabbet çevirelim herkez birbirini tanımış olsun
    artık geziyide haftaya yapalım daha uygun olucak sanırım.... tabi havayada bağlı...

Alıntı yaşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdilik bu resimle idare Nevin Hoca gerisini yetiştiriyor

Bi ara gezi sırasında birileri sanki Mustafakemalpaşa ilçesindeki su uçtu şelalesinden bahsetti gitsek flan diye bende hiç gitmedim şimdiye kadar çok güzel diye duydum ama fırsat bulupta gidemedim sizlerede uyarsa bi ara su uçtu şelalesinede gidelim tahminim çoğunuz gitmiştir ama

ben gitmedim gerçekten güzel bi yere benziyo orayada gideriz artık...

Motosikleti
    Silverwing 600
    Alıntı yaşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada buğün pardon yani dün (saat 24'ü geçmiş) benim doğum günümdü Bursa Enduro'dan mutlu yıllar mesajı yağdı (anladınız siz onu)

Nice yillara ustadim... Bu arada sizi galiba cok iyi anliyorum benim de gruba katilisim -sanirim gezinin heyecanindan- sadece geziye katilmayan iki arkadasim tarafindan farkedildi. Insan galiba bi hosgeldin bes gittin bekliyor

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı OEG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nice yillara ustadim... Bu arada sizi galiba cok iyi anliyorum benim de gruba katilisim -sanirim gezinin heyecanindan- sadece geziye katilmayan iki arkadasim tarafindan farkedildi. Insan galiba bi hosgeldin bes gittin bekliyor
    kusura bakma haklısın geriye dönüp baktım atlamışız gercekten aramıza hoş geldin
    birdahaki gezide görüşmek dileği ile

Motosikleti
    Silverwing 600
    Ben bi daha bi merhaba diyeyim. Bi daha gondereyim merhaba mesajimi. MT kardeslerimizi geriye donmek zorunda birakmayalim. Bu arada Silverwingi'imi de teslim aldim. Fotolarini en kisa zamanda upload edecegim...

--/--

Selamlar.

Bursa'dan Emre.
    Yaş 30
    Bir kiz babasiyim - Ayse Naz

Gunluk otomobilim Citroen C2 1.4 HDI
    Sevgili Arkadasim Mustafa ile topladigimiz bir 1967 Mustang'imiz var. Hafta sonlari rastgelebilirsiniz.

En yakin tarihli organizasyonda bulusmak uzere. Saygi ve sevgiler!

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı OEG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tşk. ederim eyvallah ustadBu arada sende hoş geldin aramıza ama dikkat et seni uyarıyorum sonra demedi deme

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    evet evet geziyi bir sonraki hafta sonuna erteleyelim nevin hocamlar haldun ve ekibide gelsin sırf bu yüzden hava falan yağmurlu gökgürültülü olduğundan değil yani

http://www.dmi.gov.tr/2006/tahmin/ta...r.aspx?m=BURSA

Motosikleti
    HONDA BEAT
    evet evet geziyi bir sonraki hafta sonuna erteleyelim nevin hocamlar haldun ve ekibide gelsin sırf bu yüzden hava falan yağmurlu gökgürültülü olduğundan değil yani

http://www.dmi.gov.tr/2006/tahmin/ta...r.aspx?m=BURSA
    tabi canımmmmm...

Motosikleti
    evet evet geziyi bir sonraki hafta sonuna erteleyelim nevin hocamlar haldun ve ekibide gelsin sırf bu yüzden hava falan yağmurlu gökgürültülü olduğundan değil yani[/url]

Bence sen hiç naz yapma, anladığım kadarı ile sen de benim gibisin yaz-kış motor sırtında

Ertesi haftaya geziyi almak ile benim ve eşimin katılışını garanti altına almış olursun ancak ekibimdeki arkadaşlarım için söz vermem şuan olası değil...

Eğer işler umduğum ve planladığım şekilde giderse bu gezide de bir yenilik olacak CUSTOM olayında sırada egzoslarım var, yetiştirebilirsem eğer ben gelirken türkü çığıra çığıra geleceğim V makina ve ses egzosu sen hesapla artık

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    bu hafta benimde zor malum sınawlarım fılan war haftaya gelebılırım ama hawada uygun olursa tabi

Motosikleti
    Arkadaşlar resim klasorunde dolaşırken bu resmi farkettim ve aklımda birden şimşekler çaktı ( yaşasın kötülük )

Gezi esnasında Sayın Valimiz tarafından şüpheli şajıslar ihbarı ile Çevik Kuvvet Polisimiz bizi durdurduğu esnada çekilmiş bir poz ve Engin kardeşimin duruşu...

Kardeşimin duruşu ve halinden okuduğum ifadeyi sizlerle paylaşmak istedim...

" Valiye bak be !!! Bi gezi yapalım dedik terorist diye attırıcak bizi içeri ! Ben ona sormaz mıyım

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    haldun abi süpersin ya bole paylasılmayan resımler warsa buraya koyarsan sewınırız bu arada

Motosikleti
    Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haldun abi süpersin ya bole paylasılmayan resımler warsa buraya koyarsan sewınırız bu arada
    Ben yayınlarım daha bi dünya ama , işte çekince meselesi ; bunu bile Engin' e 3 sefer danışarak yayınladım

" Savulun geri geldim !!! " yazmıştım, bunlar boşa değil zamanla

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    2-3 hafta içinde kocaeli yuvacık a gaz açmak isteyenler gezisi düzenlemeyi düşünüyoruz...Körfez yolunda gideceğiz... Gazlamak isteyenler pm den ulaşsınlar...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

texas16nb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha 2008 fazer s2
    evet işte bu arkadaşlar bende gelmek istiyorum arkadaşlar fakat benim boş günlerimde gezi olmuyor yani zamanlamalar tutmuyo bu arada cumartesi motorla evden çıktım biraz km yapayım dedim inegöl yenişehir iznik orhangazi sonra evime 100 metre kala öküzün teki bana yandan çarptı ve bankete vurdum yere düştüm bana çarpan araç kaçtı motorumda 800 ytl masraf var şu an tamirde bende bişey yok.

Motosikleti
    Çok geçmiş olsun dostum...

Bu şehir eşkiyalarından bıktık artık yahu, kazadır çarpabilirsin, trafik var - kasko var dur adam gibi geçmiş olsun de hiç bi halt bilmiyorsan...

Tabiki motorcularında benim gibi olmaması gerektiğinin hemen üzerine basmak isterim, gidip adamı dövmeyin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler