Arkadaşlar işte beklediğiniz an...Geziii....
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...am-ediyor.html
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
valla kaldırcam mamide bi türlü içimde el vermiyo ama motorsuz kalmayacam daha ufak cc var onla idare edecem yoksa gezi olursa katılmayacam demedim
bu arada hafta sonu hava soğuk görünüyor isterseniz bir hafta sonraya erteleyebiliriz hem herkez işlerini ayarlamış olur katılım daha fazla olur bu arada gezi güzergahı yaklaşık bursadan 300 km toplar en az saat olarakta grubun hızına bağlı önceden tahmin biraz zor yani
akın bu cuma yada cumartesi akşamı bi buluşma düzenleyelimde oturup etraflıca bi muhabbet çevirelim herkez birbirini tanımış olsun
artık geziyide haftaya yapalım daha uygun olucak sanırım.... tabi havayada bağlı...
ben gitmedim gerçekten güzel bi yere benziyo orayada gideriz artık...
Ben bi daha bi merhaba diyeyim. Bi daha gondereyim merhaba mesajimi. MT kardeslerimizi geriye donmek zorunda birakmayalim. Bu arada Silverwingi'imi de teslim aldim. Fotolarini en kisa zamanda upload edecegim...
--/--
Selamlar.
Bursa'dan Emre.
Yaş 30
Bir kiz babasiyim - Ayse Naz
Gunluk otomobilim Citroen C2 1.4 HDI
Sevgili Arkadasim Mustafa ile topladigimiz bir 1967 Mustang'imiz var. Hafta sonlari rastgelebilirsiniz.
En yakin tarihli organizasyonda bulusmak uzere. Saygi ve sevgiler!
evet evet geziyi bir sonraki hafta sonuna erteleyelim nevin hocamlar haldun ve ekibide gelsin sırf bu yüzden hava falan yağmurlu gökgürültülü olduğundan değil yani
http://www.dmi.gov.tr/2006/tahmin/ta...r.aspx?m=BURSA
Bence sen hiç naz yapma, anladığım kadarı ile sen de benim gibisin yaz-kış motor sırtında
Ertesi haftaya geziyi almak ile benim ve eşimin katılışını garanti altına almış olursun ancak ekibimdeki arkadaşlarım için söz vermem şuan olası değil...
Eğer işler umduğum ve planladığım şekilde giderse bu gezide de bir yenilik olacak CUSTOM olayında sırada egzoslarım var, yetiştirebilirsem eğer ben gelirken türkü çığıra çığıra geleceğim V makina ve ses egzosu sen hesapla artık
bu hafta benimde zor malum sınawlarım fılan war haftaya gelebılırım ama hawada uygun olursa tabi
Arkadaşlar resim klasorunde dolaşırken bu resmi farkettim ve aklımda birden şimşekler çaktı ( yaşasın kötülük )
Gezi esnasında Sayın Valimiz tarafından şüpheli şajıslar ihbarı ile Çevik Kuvvet Polisimiz bizi durdurduğu esnada çekilmiş bir poz ve Engin kardeşimin duruşu...
Kardeşimin duruşu ve halinden okuduğum ifadeyi sizlerle paylaşmak istedim...
" Valiye bak be !!! Bi gezi yapalım dedik terorist diye attırıcak bizi içeri ! Ben ona sormaz mıyım
haldun abi süpersin ya bole paylasılmayan resımler warsa buraya koyarsan sewınırız bu arada
2-3 hafta içinde kocaeli yuvacık a gaz açmak isteyenler gezisi düzenlemeyi düşünüyoruz...Körfez yolunda gideceğiz... Gazlamak isteyenler pm den ulaşsınlar...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
evet işte bu arkadaşlar bende gelmek istiyorum arkadaşlar fakat benim boş günlerimde gezi olmuyor yani zamanlamalar tutmuyo bu arada cumartesi motorla evden çıktım biraz km yapayım dedim inegöl yenişehir iznik orhangazi sonra evime 100 metre kala öküzün teki bana yandan çarptı ve bankete vurdum yere düştüm bana çarpan araç kaçtı motorumda 800 ytl masraf var şu an tamirde bende bişey yok.
Çok geçmiş olsun dostum...
Bu şehir eşkiyalarından bıktık artık yahu, kazadır çarpabilirsin, trafik var - kasko var dur adam gibi geçmiş olsun de hiç bi halt bilmiyorsan...
Tabiki motorcularında benim gibi olmaması gerektiğinin hemen üzerine basmak isterim, gidip adamı dövmeyin
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)