Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    KOPTUM YAA
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    seflek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    yav metin kardeş, tamam arsız arsız yeni araba aldık diye galeriden çıkıp sana göstermeye geldik. ama görgüsüzlüğümün resmini de çekip yayınlayarak beni bile utandırıyorsun!

Alıntı Dedeefendi adlı üyeden alıntı
    Her zamandan çok birlik ve beraberlik içinde bulunmamız gereken şu
    günlerdeil grubumuzu iki gün sahipsiz bırakman Endercim çok ayıp,
    haftasonu hava tahminleri olumlu yapalım bişeyler...
    Not: Artcı serbest

levendim, sen artçını bulmuşsun bakıyorum
    [U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]

freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    avatarımı Dr. Gordon FREEMAN a yakışır bir şekilde değiştirdim.

McA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vitello Life 80
    Acaba benden başka bu resmi gorup "yaw benim eldivenler nerede acaba? Eller toprak saha gibi oldu.." diyen var mıdır?
    -McA-

tattwamasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    cumartesi saat onbir, ben işteyim:(
    herkese iyi haftasonları...
    [COLOR="SeaGreen"][/COLOR][FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Gönül vermedikçe gönlü bulamazsın

Dedeefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio MP3
    Cem sonunda Selmeti topicten kaçırdı

Motosikleti
    yok
    bir iş gününde daha sizlere sesleniyorum.
    motoruma çarşamba günü kavuştum saolsun cem abinin bütün baltalamalarına rağmen yinede aldım.ama ne yazık ki noterdeki işimiz sevgili avukat saygıdeğer zat cem abimizin çok bilmişliğinden dolayı (borcu yoktur kağıdı desem cem abi anlarsın herhalde) biraz gecikti ama olsun sabırlıyım ve en sonunda motorumu alıcam geç anlasamda biraz.
    şu anda motorum sevgili metin abinin buttimdeki otoparkında metin abinin sarıkızının yanında uslu uslu yatıyor.
    bu arada tabi metin abi (çok saolsun)bana motor kulanmayı öğrenmemde yardım ve yataklık ediyor.Allah razı olsun.
    eğer yarın cem abiyi bulursam ki ruhsat onda ve de metin abiyi bulup ikna edersem pazar günü motorla gezerim diycem ama neeerrrrdeeee bende o şans
    yarın pazar herhalde herkes aileleri ile olur di mi?Biz bir aile değil miyiz ki?

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Yüzdünüz kuruğuna geldiniz.İnşallah daha çoook gezeceksiniz.Hayırlı olsun altınızda paralansın inşallah
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı freeman adlı üyeden alıntı
    bir iş gününde daha sizlere sesleniyorum.
    motoruma çarşamba günü kavuştum saolsun cem abinin bütün baltalamalarına rağmen yinede aldım.ama ne yazık ki noterdeki işimiz sevgili avukat saygıdeğer zat cem abimizin çok bilmişliğinden dolayı (borcu yoktur kağıdı desem cem abi anlarsın herhalde) biraz gecikti ama olsun sabırlıyım ve en sonunda motorumu alıcam geç anlasamda biraz.
    şu anda motorum sevgili metin abinin buttimdeki otoparkında metin abinin sarıkızının yanında uslu uslu yatıyor.
    bu arada tabi metin abi (çok saolsun)bana motor kulanmayı öğrenmemde yardım ve yataklık ediyor.Allah razı olsun.
    eğer yarın cem abiyi bulursam ki ruhsat onda ve de metin abiyi bulup ikna edersem pazar günü motorla gezerim diycem ama neeerrrrdeeee bende o şans
    yarın pazar herhalde herkes aileleri ile olur di mi?Biz bir aile değil miyiz ki?
    bak doktorum, senin anlayabileceğin gibi anlatayım! (hem avukatlar gerçekten çok bilir. buna iman etmen gerekir, ey tanrının yer yüzündeki gölgesi doktor!)
    borcu yoktur, ../../.... tarihine kadar satışında sakınca yoktur kağıdı, bir sonraki taşıt puluna kadar olan tarihe göre verilir. yani motorun satışını 1 ay kadar önce aldım. 30/06/2006 gününe kadar satışında sakınca yoktur yazılı. bu kağıtla belirtilen tarihe kadar satış yapılabilir anlamına geliyor. (bunu sen de anlamışsındır)
    sana satışı benim satışı yapan 10.noterden yaparsak bu kağıt onda olduğu için yapabiliyoruz. ancak buttim yahut başka bir noterden yaparsak yeniden borcu yoktur kağıdı gerekiyor.
    sanırım anlaşıldı. neyse buttimdeki noterden ptsi satışını yaparız. istediğin borcu yoktur kağıdı olsun. üzme canını...
    pazar günü motorla bir programımız yok. hafta içinde gideriz bir yerlere. pazar günü tekne ve balık günü doktorum. kumyakaya, bana takıl sen.

Alıntı McA adlı üyeden alıntı
    Acaba benden başka bu resmi gorup "yaw benim eldivenler nerede acaba? Eller toprak saha gibi oldu.." diyen var mıdır?
    inan bana yoktur!

Cem sonunda Selmeti topicten kaçırdı
    aşkolsun levent! bir avatarıma bak, bir de senin beni tasfirine.
    (sahi, levent'e aylar önce sattığım motorun satışını sormuyor bile.)
    levent, hiç mi korkmuyorsun, sana satışı vermeden bir yerlere kaçarım, sana satış vermediğim için zengin olur buralara dönmem diye?

Alıntı tattwamasi adlı üyeden alıntı
    cumartesi saat onbir, ben işteyim:(
    herkese iyi haftasonları...
    beter ol! hala montunu almadın, büroda dura dura eskidi, bizim kız yerleri silmiş onunla!

Motosikleti
    yok
    abi ayıp ediyosun valla
    olayın parayla kacmakla ılgısı olmadığının bılıyosun
    olay motoru ehliyetsiz kullanırken allah muhafaza polis cevirirse motorun üstüme olması ve bağlanmaması.
    yok eğer böyle bişey yok polis yakaladımı her halukarda bağlar diyosan yemısım satısını o kadar para vermeyelım di mi
    valla cok yanlıs tanımıssın beni tessüf ederim.

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    abi ayıp ediyosun valla
    olayın parayla kacmakla ılgısı olmadığının bılıyosun
    olay motoru ehliyetsiz kullanırken allah muhafaza polis cevirirse motorun üstüme olması ve bağlanmaması.
    yok eğer böyle bişey yok polis yakaladımı her halukarda bağlar diyosan yemısım satısını o kadar para vermeyelım di mi
    valla cok yanlıs tanımıssın beni tessüf ederim.
    ehliyetsiz olmakla, ruhsatın başka biri adına kayıtlı olması arasında herhangi bir ilgi bulunmayışını anlayamamış olmanı, ben hiç anlayamıyorum doktorum.
    motorun bağlanma sebebi ruhsatla ilgili değil, tamamen senin ehliyetsiz oluşunla ilgili. senin bu mantığına göre; ruhsat sahibi olmayan kimseler o aracı kullanamaz!
    yok öyle bir şey!
    ayrıca buttimde kilitli, sahibi trafiğe çıkamayan acemi sürücü bir motorun ruhsat ve ehliyeti ile bu kadar ilgilenişini de anlayabilmiş değildim.

o kadar para dediğin serveti ptsi sana iade edeyim istersen tanrının yeryüzündeki gölgesi doktorum!
    hem sen kurtulursun bu korku dolu halisünasyonlarından, hem ben... ok?
    ayrıca montun imam cübbesi gibi. ben hiç beğenmedim. metin dede kibarlığından öyle söylüyor!

Motosikleti
    yok
    abi bahsettiğim alım satım parası hemen üstüne alınma
    ayrıca montum çok güzel hiç kıskançlık yapma.
    en azından göbeğimi kapatıyo
    ehliyet ruhsat olayınıda ben birisinden duymuştum.
    şehir efsanesi herhalde.
    motorumuda yarın alcam buttim den cem abim yarın görüşürüz.
    ayrıca debriyajı ayarlıcan daha

f-ender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250--haojin as150
    metin dede benim egzos duruyo hala ya yaptıralım şunu pazartesi artık müsaitsen şimdi yanlız gidecez adamlar sallamayacak yanımızda büyük olsun
    bu arada gidelim bi yerlere ya bunaldım cem abi yap bi program

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    abi bahsettiğim alım satım parası hemen üstüne alınma
    ayrıca montum çok güzel hiç kıskançlık yapma.
    en azından göbeğimi kapatıyo
    ehliyet ruhsat olayınıda ben birisinden duymuştum.
    şehir efsanesi herhalde.
    motorumuda yarın alcam buttim den cem abim yarın görüşürüz.
    ayrıca debriyajı ayarlıcan daha
    şaka be doktorum! montun gerçekten güzel. hem o makinaya, hem senin boyuna posuna uygun. o kadar beğendiğim kendi montum bile minibüsçü montu gibi kaldı seninkinin yanında!
    debriyaj işi kolay. sana da öğretirim, ayarı kayarsa düzeltirsin.
    hatta rölanti ayarı da dışarıdan bir alet kullanmadan kolayca yapılıyor senin motorunun. onu da gösteririm, mevsime göre ayarlarsın.
    (benim arabayı da üzerime almadım daha. ruhsat bende olduktan sonra trafik bakımından bir sorun yok) merak etme, cem abin senden de titizdir bu konularda, canım doktorum.

Alıntı f-ender adlı üyeden alıntı
    metin dede benim egzos duruyo hala ya yaptıralım şunu pazartesi artık müsaitsen şimdi yanlız gidecez adamlar sallamayacak yanımızda büyük olsun
    bu arada gidelim bi yerlere ya bunaldım cem abi yap bi program
    senin cem abi diyen azını yerim ben! valla haklısın müzüsyen enderim.
    akşamüstü kumyaka programı yapalım. araya doktoru da alalım. ben arabayla artçı olayım. hem doktor da şehir içi - şehir dışı ilk deneyimlerini güvenle yapmış olsun. sonra gerisi gelir zaten.
    metin dedeye sormak lazım tabi. o uygun görürse ancak!

gumusarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    arkadaşlar merhabaa!.. bursa da motoruma kavuştum en sonunda.. birileri var bursa da, biliyorum ama kimsiniz, nerdesiniz... tanışmak isterim sizinle..
    ben görükledeyim iş yerim de carrefourun yakınlarında.. kimseyle tanışamadım. insan bişeyler paylaşmak istiyor...

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı gumusarda adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar merhabaa!.. bursa da motoruma kavuştum en sonunda.. birileri var bursa da, biliyorum ama kimsiniz, nerdesiniz... tanışmak isterim sizinle..
    ben görükledeyim iş yerim de carrefourun yakınlarında.. kimseyle tanışamadım. insan bişeyler paylaşmak istiyor...
    dostum, çok keyifli bir grubumuz var.
    metin67 (metin) tekstilci, 37 yaşında (kel ve gözlüklü)
    freeman (ilkay) doktor, yirmili yaşlarda. (genç ve yakışıklı)
    dedeefendi (levent) avukat, 36 yaşında. (bir şey söylememe gerek yok, avukat olmakla belasını bulmuş)
    f-ender (ender) müzik bölümünde öğrenci, yirmili yaşlarda. (bir boka benzetemedim. sen tanıyınca yorum yaparsın. yalnız motoru çok güzel.)
    bir de ender'in motorsuz arkadaşları var! murat filan... 1 metreye 2 metre ufacık oğlanlar, uzun saçlar filan... ilgilenmezsin sen de... onun için tanıtmıyorum.
    tattwamasi (özge) bir şirketin ihracat departmanında arkadaşımız. 15,5 yaşında. 125'lik dandik bir motoru var. zaten montu da yok. üstelik kullanamıyor da!
    bir bayan üyemiz de selmet vardı. sanırım evlendi, siteye girmiyor artık.
    bendeniz seflek cem, 40 yaşında, avukat, motorunu dr.ilkaya satmış, araba almış, ama arabayı ödeyemediği için motor alamıyor durumda! hayali gv650 hysoung.
    motorsuz üyelerimiz de var. örneğin müdür 100 yaşında ve adliyeden emekli. ergün (nam-ı diğer papaz) mali müşavir. motorlardan nefret eder.
    sen de kendini tanıtsan?

tattwamasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Alıntı seflek adlı üyeden alıntı
    beter ol! hala montunu almadın, büroda dura dura eskidi, bizim kız yerleri silmiş onunla!
    hatırlar mısınız cem bey, mont büroda seni bekliyor demeniz neticesinde ben gelmiştim de ortada hem mont yoktu, hem de montun bana olmayacağı konusunda bir takım sözler vardı. Artık ben anlamam, mont istiyoooom, hem de bana olanından. Artık bu hafta hallederiz di mi

[QUOTE=seflek]tattwamasi (özge) bir şirketin ihracat departmanında arkadaşımız. 15,5 yaşında. 125'lik dandik bir motoru var. zaten montu da yok. üstelik kullanamıyor da!
    QUOTE]

Hoşgeldin gümüşarda

yaşım konusunda yorum yapmıyorum, motorumun dandikliği konusunu da geçeyim hadi. Mont desen o da olacak. Ama gelelim kullanamadığım konusunaaa. Bi kere ben dün tam 42.8 km yol yaptım yaaa. önce evden çıkıp küçük sanayiye gittim, orda biraz çalıştım, ordan çalı yoluna devam ettim, gittim gittim gittim, kayapa diye bi yere gittim, sonra da doğal olarak döndüm. Çok güzel bişi yaa. Fakat benim anlamadığım benzin göstergesinde hiçbi değişiklik olmadı, acaba gösterge mi bozuk, yoksa hepsi bir rüya mıydı Bu arada ben dün kumyakadaydım, yoksa siz de mi oradaydınız??
    [COLOR="SeaGreen"][/COLOR][FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Gönül vermedikçe gönlü bulamazsın

Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yav ne fakir bir grupmuş burdakiler de.. o yok.. bu yok..

arkadaşlar.. benim de motora binerken kullanılması zorunlu olan (bkz. trafik kanunu madde 007) kask üstü serinletici fırfırik yok.. şimdi bir fırfırik yüzünden motor süremeyecem mi? bunu nerden bulabilirim. duyduğuma göre buttim de her bir şey bulunurmuş. yardımcı olursanız memnun olurum.
    [COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
    [COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]

Dedeefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio MP3
    Alıntı tattwamasi adlı üyeden alıntı
    ... Fakat benim anlamadığım benzin göstergesinde hiçbi değişiklik olmadı, acaba gösterge mi bozuk, yoksa hepsi bir rüya mıydı Bu arada ben dün kumyakadaydım, yoksa siz de mi oradaydınız??
    Bence gerçek. Kendimden biliyorum, motoru deli gibi zorlamazsan pek benzin harcamıyor. Bursa-Yenişehir-İznik-Orhangazi-Gemlik-Bursa güzergahını tamamladığımda motorun sadece 3 lt yaktığını görünce bende şaşırmıştım.

Bu arada teessüfler grup, haftasonu kimseleri bulamayınca bende hatunu scooterla peşime takıp dolaştım, gerci onun bi şikayeti yok ama, uzun süre düşük hızda gitmekten motor hararet yaptı

Ralf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mulhacén 659
    Arkadaşlar şifremi ve mail adresimi hatırlayamadım artık, bu hesabı kullanacağım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler